Прескочи до съдържание

CRO картата на crypto.com

Гост Гост 23*6

Препоръчани мнения

След няколко месечно чакане статуса на карта ми се промени на изпратена, и сега я очаквам новогодишно 🙂
За
тези които са пропуснали - ако направите профил в exchange (по време на регистрацията се избира, че сте app потребител) и попълните полето за reffer имате възможност да получите бонуса още един път. За целта обаче отново е необходимо да се направи CRO stake, лихвата от който се изплаща ежедневно. Прехвърлянето на CRO между Exchange и приложението е безплатно и става веднага.
Още няколко начина за "печелене":

- До 2.5 %  Cashback от покупка на подаръчни карти - в зависимост от количеството stake CRO (има смисъл докато си чакате картата или сте на по-ниско ниво);
- До 10 % Cashback  (до еквивалент на 5USD/месечно) ако пращате CRO на приятел - и сте stake-нали над 10 000 CRO

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , Емил Маринов каза:

За тези които са пропуснали - ако направите профил в exchange (по време на регистрацията се избира, че сте app потребител) и попълните полето за reffer имате възможност да получите бонуса още един път. За целта обаче отново е необходимо да се направи CRO stake, лихвата от който се изплаща ежедневно. Прехвърлянето на CRO между Exchange и приложението е безплатно и става веднага.

Имаш предвид приложението Exchange ли? 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 5.09.2020 г. в 21:32, Георги Матеев каза:

Няма никакъв проблем при покупка на крипто валути с Evolve, аз само нея ползвам за целта. Няма и допълнителни такси от страна на Дайнърс.

Покупката на крипто е без такса, но зареждане на crypto картата се таксува 1 %.

Редактирано от Емил Маринов
Връзка към коментар
преди 34 минути , Емил Маринов каза:

Покупката на крипто е без такса, но зареждане на crypto картата се таксува 1 %.

В момента таксата при покупката на крипто валута с карта е 1,5%. Поста на @Георги Матеев, който си цитирал е от преди няколко месеца, тогава crypto бяха махнали таксите временно. Как зареждаш  MCO картата, че те таксува с 1%, при мен няма такова нещо?

Връзка към коментар
преди 1 минута , Мари Николова каза:

В момента таксата при покупката на крипто валута с карта е 1,5%. Поста на @Георги Матеев, който си цитирал е от преди няколко месеца, тогава crypto бяха махнали таксите временно. Как зареждаш  MCO картата, че те таксува с 1%, при мен няма такова нещо?

Таксата е от страна на Diners с Evolve карта - извинявам се, че не съм го доуточнил.

Връзка към коментар
преди 22 минути , Dian каза:

Симулирах резервация за след 4 дни в БГ и ми излиза по-висока цена отколкото аз съм платил, а и никъде не видях да пише колко ще е отстъпката. Резервацията я бях направил през topcashback с 10% off, но там още при резервирането си пишеше колко връщат. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

От 18 януари вдигат staking нивата двойно. 

Чудя се да скачам ли в тази дупка. 

При първата промяна пропуснах и не сгреших. 

Твърде много ограничения имат с кешбека пък и такса за закриване. 

Въобще малко ми е под въпрос полезността на картата.. 

Връзка към коментар
преди 3 минути , Фил каза:

Предполагам само за новорегистрирани?

IMPORTANT:

1. Cardholders who maintain their current CRO Card Stake will continue to enjoy the benefits associated with their card, but:
  2. The new staking requirements will apply should the cardholder (1) upgrade their card tier or (2) unstake and restake their CRO Card Stake after 18 January 2021.

For more details, please refer to the FAQ.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Някой успя ли да открие някакви отстъпки от партньорството с booking.com? Стигам до последната страница преди плащане, нищо не пише за отстъпка.Никаква разлика няма и в цените, независимо дали съм минала през crypto.com или не.

Връзка към коментар

До колкото видях има много оплаквания, че цените през кро за настаняване за по-високи и с отстъпката стъпват на реалната цена. Имаше публикувани много сравнения на едни и същи места за настаняване през кро и без кро...

Изглежда ми трик цялата тази работа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имах неблагоразумието да прехвърля евро от акаунта си в Binance към сметката си в Crypto.com. Уж съм наясно, че и двете крипто борси приемат преводи само от сметки с името на титуляра, но съм забравила, че в Binance всъщност нямам лична сметка, а преводите се извършват от общата сметка на борсата, макар да нареждам превода от личният си акаунт.

Естествено, получих мейл от crypto.com, в който изискват копие от банково извлечение за превода, с моето име на него като подател. От профила си в B. мога да получа като извлечение само един ред в екселска таблица със сумата и идентификационният номер на превода.Писах на Binance, но два дни нямам отговор от тях. Но и те няма как да ми дадат точно документ, който  crypto.com искат, в най-добрият случай - такъв, който показва, че превода е нареден от моя акаунт. Друг е въпроса, дали crypto ще го приемат.

Някакви идеи как да разреша казуса?

Връзка към коментар
На 20.01.2021 г. в 11:38, Aureliano каза:

Някой знае ли какво става при рефънд по картата? Има ли такси? Какво става с кешбека?

Такса за рефънд няма, а кешбекът се връща 🙂

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

В 08:00 сутринта crypto.com извадиха огромна новина: ще изгорят 70 млрд. от CRO токените и максимума в циркулация вече ще бъде само 30 млрд. вместо планираните 100, както беше до вчера. Пазарът реагира мълниеносно - само час по-късно CRO вече струва 15.87 цента (35% скок), а капитализацията му рязко нарастна до 3.81 милиарда евро и вече се намира на 19-то място в класацията на крипто валутите.

Screenshot_20210222-090242_Cryptocom.jpg.e79c50b93be6773a0834fe5ccba2e037.jpg

Ако през последните месеци някой чрез картата си е акумулирал кешбек (докато курса беше 5-6 цента за CRO) и все още не го е обменил за фиат сега ще бъде много доволен, тъй като кешбекът почти е утроил стойността си.

Отделно от това, на 25 март предстои пускане на собствената мрежа на crypto.com, което допълнително ще изстреля CRO-то. Напълно възможно е скоро да видим нива от 25 цента и нагоре. Към момента перспективите пред платформата ми изглеждат много добри. И какво прекрасно начало на седмицата!

UPDATE: 15 минути по-късно CRO вече струва над 18 цента 🙂

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 18 часа, Радослав каза:

А пък аз снощи продадох 6к CRO по 11 цента....😡😡😡

Това е част от играта ... бъди доволен, че не си Грег.
I wish i had kept my BTC ...

• Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.