Mary Публикувано: 26 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 преди 48 минути , AlexandraKo каза: Значи и аз, тези дни ровичкам, предимно из руските сайтове. Дали ще е удбно да споменеш някои руски форуми/групи, че не съм ровила в тях досега, а знам, че ти имаш опит. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 преди 4 минути , Mary каза: Дали ще е удбно да споменеш някои руски форуми/групи, че не съм ровила в тях досега, а знам, че ти имаш опит. Заповядай: https://www.sputnik8.com/ru/dubai/activities/21192-abu-dabi-mechet-sheyha-zayda-i-prezidentskiy-dvorets-kasr-al-vatan https://turtella.ru/ https://jane-dubai.livejournal.com/109269.html http://jj-tours.ru/articles/UAE/uae-pi-burj-khalifa.html Този, последният е най-актуален и с най-много информация. 6 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 @AlexandraKo, планирали ли сте Абу Даби и по-точно островчето Saadiyat. Трябваше да станат готови Louvre и Guggenheim Abu Dhabi, както и Zayed Museum още преди 3-4 години. Четох , че закъсняват, но и това беше отдавна. Сега не знам какво е положението, та ще ми е много любопитно. ... Или пък бързам. Да си чакам темичката ти? 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 преди 1 минута , ven62 каза: @AlexandraKo, планирали ли сте Абу Даби и по-точно островчето Saadiyat. Трябваше да станат готови Louvre и Guggenheim Abu Dhabi, както и Zayed Museum още преди 3-4 години. Четох , че закъсняват, но и това беше отдавна. Сега не знам какво е положението, та ще ми е много любопитно. ... Или пък бързам. Да си чакам темичката ти? Ми ние, всичко сме планирали, ама, да видим, какво и как. Иначе, навсякъде сме били, ама преди доста време. Чакай, да се докопаме до там. 3 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 26 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 преди 46 минути , Mary каза: Дали ще е удбно да споменеш някои руски форуми/групи, че не съм ровила в тях досега, а знам, че ти имаш опит. @Mary , не съм @AlexandraKo , но ако позволиш, а и предполагам, че тя няма да има нищо против да допълня с линк към най-големия руски форум за самостоятелни пътешествия. Този на Винский : https://forum.awd.ru/viewforum.php?f=1239 8 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2021 Преди 1 час, ven62 каза: планирали ли сте Абу Даби и по-точно островчето Saadiyat. Трябваше да станат готови Louvre и Guggenheim Abu Dhabi, както и Zayed Museum още преди 3-4 години. Четох , че закъсняват, но и това беше отдавна. Сега не знам какво е положението, та ще ми е много любопитно. И аз ги следя тези обекти и са им в списъка на интерес за следващото посещение в Емирствата. Лувъра го откриха, другите не са готови още. 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 Хехе, уреди се и трансферчето:))) За тоз голден мембър и само за него / за мен, де/, ценичка - 120 дирхама с Лексус ES 350. Дадоха ми тази цена, след кратък пазарлък:)))))) Ама пък, тоя Лексус бива ли го, я кажете , моля! Да не е някоя смОтана кола:)))))) 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 15 часа, Фил каза: И аз ги следя тези обекти и са им в списъка на интерес за следващото посещение в Емирствата. Лувъра го откриха, другите не са готови още. А пък сега се сещам, за нааааай- първото ни ходене в Дубай. В Дубайския музей, имаше две торби овес и една препарирана камила:))))))Палмата беше само на картинка, имаше си офис с макети и можеше да си купиш апартамент/къщичка/виличка там. След една година отиваме пак - сто нови неща. След три - не можем да познаем, това ли е същото място. А след повече - сигурно, ще е като на съвсем ново място. Тцтцтц, сега и Лувър сторили😀Ма то, кат имаш пари и Луната ще забучиш на Бурдж Халифа, че да дойде по-висока от китайската:))))) 7 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 27 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 48 минути , AlexandraKo каза: Хехе, уреди се и трансферчето:))) За тоз голден мембър и само за него / за мен, де/, ценичка - 120 дирхама с Лексус ES 350. Дадоха ми тази цена, след кратък пазарлък:)))))) Ама пък, тоя Лексус бива ли го, я кажете , моля! Да не е някоя смОтана кола:)))))) Ти шегуваш ли се🙂Лексус е луксозното изпълнение на Тойота. Es е по малкия брат на Lexus LS. Тук идва момента да използвам: завижд, завижд🙂 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 Не бе, не се шегувам:( Само се изложих:(((Ами, щото, тоз беше най-евтиният трансфер:)После са изредени Мерцедес V класа, Мерцедес S класа, БМВ 7, Та рекох да питам. Щото, за мен колите са малки/големи, зелени/червени и толкоз разбирам:((((Нали само ме возят, да ме питаш, за какво ми е тая книжка:( 2 3 Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 17 минути , AlexandraKo каза: Не бе, не се шегувам:( Само се изложих:(((Ами, щото, тоз беше най-евтиният трансфер:)После са изредени Мерцедес V класа, Мерцедес S класа, БМВ 7, Та рекох да питам. Щото, за мен колите са малки/големи, зелени/червени и толкоз разбирам:((((Нали само ме возят, да ме питаш, за какво ми е тая книжка:( Алекс ако ги беше питала накрая -"какъв цвят е?" -"ооо не, - не го харесвам !" ... ... още щяха да свалят цената 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 52 минути , funny каза: Алекс ако ги беше питала накрая -"какъв цвят е?" -"ооо не, - не го харесвам !" ... ... още щяха да свалят цената Ама аз, още не съм отговорила:)))) Даваш ми идейка:)))) 3 1 Връзка към коментар
Tani Публикувано: 27 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 На 24.02.2021 г. в 13:33, Ivko каза: Ами не съм....,но мисля да го ползвам. Ами аз гледах трансфер от летището в Абу Даби до Дубай Марина и като цена да излиза по-евтино от трансферите, където знам ама пак е добре. Може ли пак да споменете кой е сайта за трансфера 😉 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 27 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 Аз пък искам да попитам, при кацане в Дубай, взимат ли ви документа за ПСР на летището или само ги поглеждат? Хотелът ми иска ПСР теста също и се чудя 2 копия ли да взема или само с едното да си пътувам. 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 5 минути , feel_the_rush каза: Аз пък искам да попитам, при кацане в Дубай, взимат ли ви документа за ПСР на летището или само ги поглеждат? Хотелът ми иска ПСР теста също и се чудя 2 копия ли да взема или само с едното да си пътувам. Аз също мисля да си имам две копия, за всеки случай. Ще го ксерокопирам. Не съм чула/прочела, да ги събират на летището. Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 27 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 12 минути , feel_the_rush каза: Аз пък искам да попитам, при кацане в Дубай, взимат ли ви документа за ПСР на летището или само ги поглеждат? Хотелът ми иска ПСР теста също и се чудя 2 копия ли да взема или само с едното да си пътувам. Само го поглеждат не го взимат то и няма за какво да им е 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 27 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2021 преди 2 часа, Tani каза: Може ли пак да споменете кой е сайта за трансфера 😉 Заповядай 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 И тук да питам, който скоро е ходил, специално тагвам Матейко, че е там @Георги Матеев. С въпрос - как седи въпросът с КК на Дайнърс, в момента? Вървят ли в Дубай? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: И тук да питам, който скоро е ходил, специално тагвам Матейко, че е там @Георги Матеев. С въпрос - как седи въпросът с КК на Дайнърс, в момента? Вървят ли в Дубай? На доста терминали и банкомати виждах Дайнърс логото, та на теория би трябвало да върви картата на повечето места. Казвам на теория, тъй като на практика в момента ползвам друга карта и не съм пробвал лично Дайнърса там. преди 15 часа, feel_the_rush каза: Аз пък искам да попитам, при кацане в Дубай, взимат ли ви документа за ПСР на летището или само ги поглеждат? Хотелът ми иска ПСР теста също и се чудя 2 копия ли да взема или само с едното да си пътувам. Само го поглеждат за около секунда и половина и не го взимат, абсолютно проформа е както на повечето летища. В хотела дори въобще не ме питаха за него. По-готиното е, че не искаха попълване на никакви други допълнителни досадни форми. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 преди 4 минути , Георги Матеев каза: На доста терминали и банкомати виждах Дайнърс логото, та на теория би трябвало да върви картата на повечето места. Казвам на теория, тъй като на практика в момента ползвам друга карта и не съм пробвал лично Дайнърса там. Благодаря ти, няма да теглим, само ще плащаме с Дайнърс. Ако може:)), Хехе, то за там си имало , специален Дайнърс:)))Сега видях. Връзка към коментар
lio Публикувано: 28 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 Revolut в краен случай ще върви навсякъде без проблем. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 февруари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 преди 20 минути , lio каза: Revolut в краен случай ще върви навсякъде без проблем. Не вярвам, да върви , където искат кредитна. Нали Револют е ДК или греша? Връзка към коментар
lio Публикувано: 28 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 преди 38 минути , AlexandraKo каза: Не вярвам, да върви , където искат кредитна. Нали Револют е ДК или греша? Да, ДК е. Имах предвид от гледна точка на пазаруване и тн. За рентакар и депозити в хотели ще трябва КК. 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 28 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 Дайнърс върви на местата които сме пробвали. Повече плащахме с уиза на ДСК. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 28 февруари, 2021 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2021 Револют май минава като кредитна (нищо че е дебитна) карта навсякъде, но за рентакар не. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега