Прескочи до съдържание

Световно първенство 2022 в Катар + игра

bobole4e

Препоръчани мнения

преди 1 минута , Zaro каза:

Трови ми ги, щото е медийна звезда, не футболна. 

Не, просто ти имаш нездравословна фиксация към него. 😄 

И ми кажи тогава няколко футболни звезди?

• Смея се 2
Връзка към коментар

Нищо не разбирам от футбол, но този мач беше страхотен. Прогнозата ми за финал е Мароко и Аржентина. Аржентина е ясно защо подкрепям 🙂

Оле!

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

Нищо не разбирам от футбол, но този мач беше страхотен. Прогнозата ми за финал е Мароко и Аржентина. Аржентина е ясно защо подкрепям 🙂

Оле!

Дано! 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 34 минути , Георги Матеев каза:

Аржентина е ясно защо подкрепям 🙂

Не знам защо, ама дори Азис и Геро вече знаят, че футболът се играе с крака. Само един преди години играеше с ръце. Време е за разплата... 😛

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Роналдо не е на себе си след провала, не спря да плаче

https://gong.bg/football-sviat/world-cup/multimedia/video/ronaldo-ne-e-na-sebe-si-sled-provala-ne-spria-da-plache-711144

Неговата .а.а портукалска, ся ще се обезводни и ще вземе да пукне и ще има да ни го натрапват в следващите 1000 години какъв герой е бил.... тоз гей съвсем сериозно ще вземе да участва на следващото Евро, а Световното е "само" 2 години след него... почвам да се моля за нов ковид през 2026та, ама да трае едно 3-4 години, че а дано Джуджеско и Гейналдо почнат да ходят с бастуни и хората да се усетят, че джурналята ги вземат за балъци.
Много изнежени душици били тез футбалери ве, то прически, татуси, плачкане и рев, епилиране и Инстаграм постове.... обърка се тоз свят, ей! Едно време се чудех на 1 англичанин как може да се интересува от ръгби, а да смята футбола за балет, чак сега след близо 20 години почвам да го разбирам чиляка.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , Duke каза:

Не знам защо, ама дори Азис и Геро вече знаят, че футболът се играе с крака. Само един преди години играеше с ръце. Време е за разплата... 😛

@Duke, като гледам, продължават да го играят тоя волейбол на стадиона.

Връзка към коментар

След като любимата Италия  отсъства на 2-ро поредно световно първенство , нормално е и аз да не го следя много внимателно. Искрено се надявам за пръв път откакто гледам световни първенства , на полуфиналите да няма ботушари. Най-добро впечатление ми правят Мароко и Хърватия , би било прекрасен финал. Важното е довечера Франция да разкрие последните останали ботуши.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Англия е световен, защото Катар купи първенството и го отне от тях, но поне ще ги компенсира със световна титла. Ако не съм прав, после ще се чудя какво да кажа. 😄

П.П. Аз съм за Италия, Ювентус и Локо Пловдив, но не и за Англия или Пакистан.

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Връзка към коментар
1 hour ago, tch said:

Не, просто ти имаш нездравословна фиксация към него. 😄 

И ми кажи тогава няколко футболни звезди?

След Бекъм вече всичко е поносимо. 

Медийния цирк около него едва ли може да бъде надминат.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
26 minutes ago, Duke said:

Jorge Martinez, познат у нас като Георги Матеев 😉

• Смея се 7
Връзка към коментар

Знаех си аз да не пиша в тая тема... 🤣

П.С. Като поразмислих - стискам палци на Мароко за световен шампион. Време е малко да се разчупят нещата.

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 59 минути , stanimir каза:

След Бекъм вече всичко е поносимо. 

Медийния цирк около него едва ли може да бъде надминат.

Бекъм има жена. Роналдо не е ясен :crazy:

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , Zaro каза:

Бекъм има жена. Роналдо не е ясен /cdn-cgi/mirage/79d1e751b85bf06ad00f41a5a3284705022c085799c7828507f301485b0140fb/1280/https://magelanci.com/uploads/emoticons/crazy.gif

Пффффф, това жена ли е на Бекам. 

П.П. Типично за българите да оспорят безспорен талант. Роналдо и Меси са в залеза си, но пък бяха 20 години най-добрите в тази игра.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Престъпно съдийство на бразилското недоразумение през първото! Абсолютно нарушение срещу Сака преди гола на французите. Дори нямаше повторение. Това е скандално! След това очевиден фаул срещу Хари Потър се подминава и чакаме ВАР да спаси съдията, защото нарушението е отвън. Това са дребни детайли, които решават мачове между равностойни съперници. Очевидно целта е Франция да дублира световната титла. Ще ме накарат да викам за Аржентина тези серсеми...

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Duke каза:

Ще ме накарат да викам за Аржентина тези серсеми...

Е, чак пък такова отчаяние.... 🙂 Има Хърватска. Те на никой лошо не са направили. Питай Неймар 😄

• Смея се 2
Връзка към коментар

Вечният фаворит на родните коментатори си тръгва за пореден път  с празни ръце от голямо първенство. 

Така е изглеждала английската кралица през 1966 година 

SAVE_20221210_230647.jpg

• Харесвам 3
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.