Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2023

Препоръчани мнения

Преди 1 час, ДиянаВ каза:

@cck, много свежо отваряне на подаръка направи, развесели ме, а още бутилката с уиски е пълна😉

Надявам се скоро да ползваш  Дюрекса😉, за фибрите явно се колебаеш 😄, но само от полза ще са ти и двете неща🙂. Даже не чакай коледните празници, за си разтовариш организма със съдържанието на кутийките😄

Тоя Durex ме разцепи 😄

@cck на твое място тоя Durex щях да съм го разпърчетосала 😄 и щях да съм си пийнала една фибра 😄

П.с. @ДиянаВ като каза че ще вложиш много енергия,  сега разбирам за какъв вид енергия си имала предвид 😄

• Смея се 15
Връзка към коментар

И аз да се похваля, днес точно на Черен петък си получих магеланският коледен подарък! В 4 следобед, тъкмо прибираме децата от училище и хоп, коледен звън от близкия български магазин в Мадрид! Има пакет за теб ми казват. Веднага се сетих, че е само магеланска изненада! И исках веднага да идем, но жена ми и децата искаха да гледат анимацията Wish на кино! Едвам издържах час и половина да не се измъкна тайно до българския магазин! 😀 След киното дружно отидохме да си вземем подаръка! 

Оказа се чудна книга за авио пътешественици, Истории от ръчния багаж и супер красива картичка в магелански стил с още по-готини пожелания!!! Много, много благодаря! Винаги съм казвал, че за мен най-добрият подарък е интересна книга! Само един проблем имам, не успях да дешифриране кой точно магеланец ми е пратил подаръка. Така че, моля, подскажете ми кой зарадва тази година Лудия кон? 😀

20231124_194915.jpg

20231124_194954.jpg

20231124_195257.jpg

• Харесвам 22
  • Браво 8
Връзка към коментар
преди 14 часа, cck каза:

Получих коледен подарък (или пък за Черния петък)?! С перфектен тайминг - на самия Black Friday.
Благодаря @ДиянаВ

Кутията - съвсем тематична, а вътре изненади 🙂

IMG_9788.jpg

IMG_9789.jpg

Тъкмо се зачудих тази Виктория Сикрет Пинк едва ли е за мъже... Отворих - Empty 😉 Х-м, определено е добро чувството за хумор.
Продължавам нататък.
Това бонбонестото - вярно бонбони!
Това отляво - Durex, nice!
Но балансираната хранителна добавка с благоприятни физиологични ефекти направо ме усмихна! Може и да потрябва!
Има и още... Това с баркода ни отвежда на подозрителен японски сайт 🙂

Отварям, кръглото обаркодено тубусче и хоп - шотландско уиски. Но не би! В кутийката си е японско, Tenjaku (много го харесвам) с тематична лъжичка.

Покажи

IMG_9791.jpg

IMG_9792.jpg

Благодаря много! Определено си подходила творчески и абсолютно оригинално, зарадва ме наистина.
Отваряйки изобщо не знаех какво следва 😉

----

Остава само минавайки през Русе и аз да измисля подобна изненада!

Аааа чакайте сега, тука @ДиянаВ с нейната изобретателност (чак ме е страх да си помисля 😁🤗) все ми се струва, че има нещо скрито-покрито 🤔😂 из под тези красиви опаковки. @cck, не ни мъчи, дай още малко снимки 🤗😁

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 8 часа, Crazy Horse каза:

Така че, моля, подскажете ми кой зарадва тази година Лудия кон?

Двойно щастлив ти е изпращача, че е и получател днес. 

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, D_Ivanova каза:

Аааа чакайте сега, тука @ДиянаВ с нейната изобретателност (чак ме е страх да си помисля 😁🤗) все ми се струва, че има нещо скрито-покрито 🤔😂 из под тези красиви опаковки. @cck, не ни мъчи, дай още малко снимки 🤗😁

Май ще чака точния момент да ги отвори - едната, като изяде бонбонките, а другата, като изпие уискито😄 Или може друга схема да приложи - жертва бонбонките и ги дава на детето да се занимава известно време, през което се възползва от съдържанието на синята кутийка🙃. След отдаването на розови удоволствия, логично е по едно уиски да се изпие🥃, а за баланс след това и фибри☘️

Горкият cck, каква е тази негова орисия? След @zvezda9001 миналата година, тази точно аз да му се падна😆. Надявам се да продължи с постоянството си и догодина пак да участва в магеланската размяна на подаръци😉. Все пак си мина реда с нас двете😂

Ей, уцелила съм момента с подаръка. Проследих няколко сезона и видях, че cck отрано изпраща подаръците си. Затова предположих, че би му се понравило и рано, още през ноември да получи такива. Готино съвпадение стана🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 20 минути , ДиянаВ каза:

Май ще чака точния момент да ги отвори - едната, като изяде бонбонките, а другата, като изпие уискито😄 Или може друга схема да приложи - жертва бонбонките и ги дава на детето да се занимава известно време, през което се възползва от съдържанието на синята кутийка🙃. След отдаването на розови удоволствия, логично е по едно уиски да се изпие🥃, а за баланс след това и фибри☘️

Горкият cck, каква е тази негова орисия? След @zvezda9001 миналата година, тази точно аз да му се падна😆. Надявам се да продължи с постоянството си и догодина пак да участва в магеланската размяна на подаръци😉. Все пак си мина реда с нас двете😂

Ей, уцелила съм момента с подаръка. Проследих няколко сезона и видях, че cck отрано изпраща подаръците си. Затова предположих, че би му се понравило и рано, още през ноември да получи такива. Готино съвпадение стана🙂

Честно, каква е тая телепатия между нас не знам! Когато видях кой му е изпратил подаръка точно това си помислих 😄 Божее горкия човечец две години аз му подарявах, сега ти, ще вземе да се откаже от коледната размяна 😄

@cck хайде стига ни мъчи! И кутийките си отвори 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 8 часа, D_Ivanova каза:

Някакви залагания ли да направим? С фонда можем да направим почерпка във Варна или по-добре на неутрална територия в Силистра, че е най-евтино😜

• Смея се 8
Връзка към коментар

Браво, браво на най-примерните магеланци вече сколасали с изпращането на подаръци! Аз още събирам вдъхновение край коледната украса на Arizona Biltmore - хотел проектиран от братята МакАртър и с наставленията на Франк Лойд Райт. Научих, че точно тук през 30-те години е измислен и коктейлът Текила Сънрайз.

IMG_9570.jpeg.e08ee6d7bc696e5d72c956f946c539cc.jpeg

IMG_9580.jpeg.77b96fd69f87c1e97bdf2cb71bbfb598.jpeg

IMG_9571.jpeg

• Харесвам 24
Връзка към коментар
преди 17 минути , zvezda9001 каза:

Ееее довивяхме във Варна са видим сняг! Вадя коледната украса!

И тук е снежно. На мен пък ми се доядоха от на Мари бисквитките🍪😋

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Сняг нЕмаме. Днес стигна 37 градуса, а влажността удари 80%, въпреки че засега дъждът ни пропуска. За сметка на липсващия сняг, няма мол или магазин, който да не е украсил подобаващо. Навсякъде звучи Jingle bells и подобните мелодии, а аз шляпам с биркитата. Не, не се оплаквам. Това е любимата ми Коледа - гореща и влажна! 😉

Вкъщи също започна да изгледжа коледно:

c0944aaf-352a-4c87-b9f4-f885f54df00c.jpeg.22b09c4d7b51449485ce2e2135f4ff98.jpeg

Но по-важното е, че и замириса на Коледа. В кухнята се готвят сарми с кисело зеле (home made), хаха! 🤣 За другата Коледа пак. 😜

Редактирам се: Подаръкът ми е готов, сега чакам Рудолф да кацне при мен следващата седмица, за да го пратя по него наобратно! 😝

• Харесвам 20
  • Браво 8
Връзка към коментар

При мен нищо коледно - то се и подразбира де, Великденският остров няма да прави реклама на Коледа?! 
Нито елхи, нито украси, само слънце, плаж и красоти. 
За коледния дух ще почакам да стигна на друго място. 
Поздрав за всички със снощния залез - след малко поемаме за нови гледки, че денят едва започва тук. 

IMG_4533.jpeg

IMG_4580.jpeg

• Харесвам 26
  • Шок 3
  • Благодаря 1
  • Браво 14
Връзка към коментар

При нас в полите на Витоша е снЕг до колене,много е готино!

И аз съм готова с магеланския подарък,само трябва да го опаковам и изпратя.В точния момент.

:santa::santa2::smile:

• Харесвам 13
Връзка към коментар

И на мен ми стана коледно сутринта, когато видях снега. При нас вече се стопи почти, но си купих нова покривка за масата и набързо спретнах сиренки за следобедна закуска.

С магеланския подарък съм полуготова. Чакам доставка на последната запланувана част.

20231126_154255.jpg

• Харесвам 15
Връзка към коментар

@cck, огромно благодаря за оригиналния коледен подарък! Днес започвам книгата!

При нас в Мадрид още няма сняг, но може пак да има януари. 

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Добре ми започна седмицата...под знака на подаръците за Коледа ....

отивам аз до Спиди за да си изпратя подаръчето за моето джудже...а там ме очакваше и моят подарък...

дизайнерско канче в което да си пия чая...и не само... докато мисля на къде да отпътувам следващата година :air_kiss:

20231127_095837.jpg.647ef3c1c649b9a3ab8e544d38d34bf3.jpg 

...🥰

със съдействието на нашата Снежанка @Mary открих и кое е било моето джудже,

:tender:

Благодаря за сърдечните пожелания  и уникалния подарък на   @Vanille    

• Харесвам 23
  • Браво 3
Връзка към коментар

Ааааа, само да знаете в какво приключение се видяхме, за да закараме свекърва ми до Търново и след това да стигнем до Бургас (че имам служебни ангажименти там). 

Пътят вчера до Велико Търново беше напълно приемлив, като се има предвид колко сняг се изваля. Обаче никакво покритие на мобилните оператори като се започна от Български извор и до Търново - никой. 

В близките до Търново села няма ток. Повече от 24 часа. Съответно,  няма телефони. Клетките не работят. Романтика на свещи и огън в камината. Тишина и много много сняг. Изпочупени дървета по пътищата и в двора. Минали снегорините, нахвърляли снега по тротоарите и няма кой да чисти. Ринахме сняг двамата с мъжа ми, за да можем да приберем колата, да не е на улицата. Съответно,  днес съм с дископатия 😀😀😀.

Днес тръгваме през Хаинбоаз. Обещават пътя да е отворен. Аха. Обаче някой умен е понесъл на пътя Велико Търново-Самоводене,  обърнал се тир .... добре че беше в посока обратна на нашата. Та ние минахме леко. Но насреща ни имаше задръстване, разбирайте блокирани камиони и леки автомобили в колона почти до Превала. По груби изчисления, чакащите в колоната бяха поне 24 км. 

И малко старопланински пейзажи:

20231126_162955.jpg

20231127_125351.jpg

20231127_132025.jpg

20231127_132033.jpg

Е, снимките ми далеч не са велики, но през натрупаните със сол стъкла на колата,  толкова.

• Харесвам 11
  • Шок 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.