Madonna Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 Ето мейла на американския амазон - cs-reply@amazon.in Писах им в чата и тръгнаха да проверяват за да ми направят рифънд веднага. За съжаление не мога да пиша вместо теб в чата понеже те виждат профила, от който си логнат и даваш номер на поръчката от хисторито. 2 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 За феновете на LOOKFANTASTIC - TCB.de дава 25% кешбек още няколко часа. Доколкото виждам това е отделен сайт с различни отстъпки от UK версията. Внимавайте с използването на допълнителни кодове, извън тези посочени в TCB, защото това силно редуцира кешбека. 🙂 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 преди 29 минути , Madonna каза: Как търсене от 24 профила в Skyscanner??? Изумена съм, как намираш все някакви изгодни (да не кажа съвсем без пари) билети и не знаеш английски?! Имат мейл мейл съпорт разбира се, сега ще погледна кой е и ще пиша. Основно ползвам немския Амазон, понякога и английския, пазарувала съм и от испанския и френския, но само няколко пъти спорадично. Примерно едни роботи (за почистване) взех от испанския Амазон ги бяха пуснали в склада на 70 евро, а в България бяха над хиляда лева. Вече 5 години ги ползваме и сега им поръчах само четки. Стоки, които имат гаранция и имам съмнение, че може да се наложи връщане гледам да ги пускам директно до тук. Когато купувам 3-5 неща куриерските услуги са съвсем приемлива цена 20 - 30 евро (зависи и от обем и тегло все пак). Има артикули обаче, които не се доставят до Бг, тогава ползвам Габко или Габиели. Габко спряха да доставят от/до Англия и сега пращам с Габиели. Габиели са много коректна пловдивска фирма. От самото начало всичко е автоматизирано и виждаш кога се получава пратка с твоя номер (правиш профил на сайта им), кога тръгва за Бг, колко време ще пътува, кога се очаква и кога пристига, получаваш мейл като пристигне и отговарят веднага като им пишеш с въпрос. След като пристигнат в централния им склад може да се вземат нещата от там или ги пренасочват към другите си складове (знам че имат във Варна) или пращат със Спийди. На мен ми пращат до Шумен с куриер по-малките неща, а по -големите ги вземаме от Варна. Тази седмица ми пристига с Габиели от Англия инфраред сауна 🙂 доставката ми излезе около 200 лв, направих допълнителна застраховка даже (има опция), не плащам мито и така. За сравнение, ако бях пуснала директна доставка само транспорт и такса щеше да е 300 лири, отделно мито. Така, че има смисъл от превозвачите 🙂 Тази седмица чакам и батерия на една безжична прахосмукачка от немския Амазон пак с Габиели. Напълно съгласен съм за превозвачите, но точно с Габиели имах няколко неразпознати пратки и снимките, които правят са ужасни и нищо не се вижда на тях. В последствие едната пратка така и не се намери... От тогава използвам вече dostavki.co.uk (да не се счита за реклама, но са много точни и нямат грешка), доставят от Англия и Германия. 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 19 декември, 2023 Сподели Публикувано: 19 декември, 2023 На 12.11.2023 г. в 15:32, dimitrov6 каза: . Поръчах си и една фалшива карта памет.Пише 2 Терабайта,а реално била 7 Гигабайта Получих картата,сложих в нея няколко филма и след 7 Гигабайта почна да прекъсва.Оплаках се и ще ми върнат парите. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Ако ви тормози идеята, че покрай намаленията си давате парите за глупости, обърнете внимание какво купуват хората: 🤣😂😅 10 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 преди 38 минути , iMari каза: Ако ви тормози идеята, че покрай намаленията си давате парите за глупости, обърнете внимание какво купуват хората: 🤣😂😅 Ако някой иска жена му да мълчи известно време, идеален подарък е 😂 Моето ново откритие при китайските неща, без които сме преживявали досега, разбирайте джунджурии, е четка за почистване на четка 🤣. Даже бие горния продукт по покупки😜 Досега вършех тая работа с клечка за зъби, но като са казали китайците … какво му плащаш😆 1 7 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 преди 1 минута , ДиянаВ каза: четка за почистване на четка Подозирам, че този хиперполезен уред също ще трябва да се почиства и така до безкрай. 5 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Направо се отвори цяла пазарна ниша 🤣 1 7 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 Взех си прозрачен часовник. Сложих го на терасата да гледам температурата. 1 Връзка към коментар
don Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 Преди 1 час, dimitrov6 каза: Взех си прозрачен часовник. Сложих го на терасата да гледам температурата. Може ли линк към този часовник, че и аз търся подобен 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 преди 40 минути , don каза: Може ли линк към този часовник, че и аз търся подобен Тук 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 25 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 На 22.12.2023 г. в 19:18, dimitrov6 каза: Взех си прозрачен часовник. Сложих го на терасата да гледам температурата. Аз имам още неща от 11.11, които все още не са дошли.... 2 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари На 9.12.2023 г. в 13:59, ДиянаВ каза: Ами сега какво ще правиш тоя дългия кабел Продадох го за 10 лв.🙂 На другия ден пък продавах смартфон и от нашия град ми писаха,че искали в момента 23 часа вечерта да се видим.Аз им казах,че другата сутрин ще им кажа номера си и на следващия ден пак поискаха да се срещнем по тъмно в 18 часа.Взеха го,но такава сделка по нощите не бях правил. 1 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари преди 31 минути , dimitrov6 каза: но такава сделка по нощите не бях правил. А Български пощи да са ти пожелавали щастлив живот? 😄 Преди няколко дни майка ми ми препрати СМС, уж от Български пощи, явен фишинг. Имаше някакъв измислен линк, където да си въведеш данните, но смешното беше, че смс-а завършваше с " Български пощи ви пожелават щастлив живот!" Тоя, който го е измислил явно никога не е имал досег с нашите пощи. Посмяхме се! 😂 8 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 14 януари Сподели Публикувано: 14 януари Като съм побутната на тема черен петък и китайски джунджурии, да ви кажа, че съм много доволна от четката за почистване на четка за коса🙂. Дойде с малко закъснение след Нова година. Ей сега почоплих косми😄 На щерката става супер лесно и идеално чиста. Моята има естествен косъм и е по-трудна, защото освен косми събира и мъх. Ако я измия и с шампоан, дава по-добри резултати. 10 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 14 януари Автор Сподели Публикувано: 14 януари Имам неща от Али, които все още чакам от 11.11 😇 та мисля да ги съдя вече..... преди 5 часа, ДиянаВ каза: Дойде с малко закъснение след Нова година. Ти си пак добре, щом е с малко закъснение 😉 Много е готина 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 15 януари Сподели Публикувано: 15 януари преди 7 часа, Иван Попов каза: Имам неща от Али, които все още чакам от 11.11 Ние в края на миналата седмица получихме последните поръчки от 11.11. Може би и твоите много скоро ще се появят. 3 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 15 януари Сподели Публикувано: 15 януари При бг пощи разпределението на пратките от София до градовете с доста дни и даже 2 седмици също забавя получаването им. Да се оплача. Края на октомври получих 5 стъклени протектори за телефон. Май ползвах един и сега не мога да намеря къде съм сложила другите😄. Отказах се да търся и поръчах нови😛 3 7 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 15 януари Сподели Публикувано: 15 януари преди 30 минути , ДиянаВ каза: При бг пощи разпределението на пратките от София до градовете с доста дни и даже 2 седмици също забавя получаването им. Да се оплача. Края на октомври получих 5 стъклени протектори за телефон. Май ползвах един и сега не мога да намеря къде съм сложила другите😄. Отказах се да търся и поръчах нови😛 Аз си записвам в календара на телефона кое къде съм сложил. Като напиша стъкло за телефона и разбирам,че е в една чанта в кухнята. 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 15 януари Сподели Публикувано: 15 януари Аз също чакам една пратка от Али от 11.11. От няколко седмици показва, че вече е в София, но седи като предадена за доставка. Иначе всички други поръчки дойдоха учудващо бързо. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 януари Сподели Публикувано: 15 януари преди 13 часа, Иван Попов каза: Имам неща от Али, които все още чакам от 11.11 😇 та мисля да ги съдя вече..... Ти си пак добре, щом е с малко закъснение 😉 Много е готина аз от години се отказах да купувам от Китай, след като чакането стана рутинно 3 месеца и повече 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 15 януари Сподели Публикувано: 15 януари преди 12 часа, iMari каза: Аз също чакам една пратка от Али от 11.11. От няколко седмици показва, че вече е в София, но седи като предадена за доставка. Иначе всички други поръчки дойдоха учудващо бързо. По проследяващия номер откъде пише, че идва? Ако завършва hu, be - добре е. Аз имах поръчка за приятел да си пали камината - газова запалка или пистолет за фламбе😄, не знам как точно се казва, но два пъти му поръчвах, и двата пъти от различни търговци това нещо дойде с товарителница от Азербейджан - az. Съответно пратката е задържана на митницата, месец застой при бг пощи и 3 лв. такса към тях, че нещо са правили за нулев ДДС и мито. Това добре, предполагах го, ама на всичкото отгоре се оказа, че бг пощи нямат пос устройства за заплащане на таксата им /според мен всяка обществена институция, която събира такси, трябва да има/. Още по-забавното е, че си изсипах портмонето и трябваше да броя какви ли не стотинки, и след като изброих стотици, няма и двайсетина не ми достигнаха, та накрая теглих пари с карта от близък банкомат😄 1 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 16 януари Сподели Публикувано: 16 януари преди 23 часа, ДиянаВ каза: При бг пощи разпределението на пратките от София до градовете с доста дни и даже 2 седмици също забавя получаването им. Да се оплача. Края на октомври получих 5 стъклени протектори за телефон. Май ползвах един и сега не мога да намеря къде съм сложила другите😄. Отказах се да търся и поръчах нови😛 Имаш пари, угаждаш си 🙂 2 4 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 януари Сподели Публикувано: 16 януари Temu вече е пред Aliexpress като печалби. Там няма чакане по 2 месеца,а за 20 дни ми идва пратката. И няма такса 3 лв митница,а доставка е безплатна над 11 долара поръчка. ТУК 7 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 16 януари Сподели Публикувано: 16 януари преди 12 часа, ДиянаВ каза: Ако завършва hu, be - добре е. С HU завършва, не съм получавала досега от AZ. 🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега