Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2026: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:

@Marisha ние не снимаме заради календара, така че това не е проблем. Един друг проблем имаме ...

Иначе този ленивец беше част от 5 часово посещение на Богарин (вървяхме 2-3 пъти след групи, за да видим какво намират) и позицията му (раздвижена, на нисък клон) си е доста добра в сравнение с обичайните. 

П.П.Забравих да кажа, че вероятно има малко градски снимки, защото е адски трудно да се снима без кабели, кофи, хора, чадъри. А тук нямаме фотографи от калибъра на Етюдите на София, например.

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , Gentleman Basta каза:

@Marisha ние не снимаме заради календара, така че това не е проблем. Един друг проблем имаме ...

Иначе този ленивец беше част от 5 часово посещение на Богарин (вървяхме 2-3 пъти след групи, за да видим какво намират) и позицията му (раздвижена, на нисък клон) си е доста добра в сравнение с обичайните. 

Знам, че не снимате заради каледрара и за другия проблем🙂.

Публикувано:
преди 24 минути , Marisha каза:

Не

Просто не си виждала, колко могат да са бързи точно, когато не трябва🙂

Да, аз просто не съм човек, който има търпението да стои на едно място и да чака да му се случи снимка. 
(Макар че също качих снимка на животно, но не в много добро агрегатно състояние. 😄)
Ама моите снимки никога не стигат втори кръг, аз си го знам предварително и не възприемам нещата насериозно. На разни тактики и следене на гласове също се смея. 😄
С една дума – аз съм несериозен играч за купона, то и в други игри е така. 
А това, че в календара има много еди-какво си, а малко еди-що си – така се събират гласовете. Аз също не гласувам за две снимки от една дестинация, ако ще да са топ. Догодина ще има много снимки от Китай и Мароко, ако ги качат фотографите, де.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

Мое лично мнение е, че снимката трябва да отговаря на месеца според сезона. Някакси не върви поляна с цветя на декември или сняг за летен месец. Понеже сме в страна с 4 сезона, ако живеем в тропиците ще е друго.  Гласувах за снимките, които ми харесаха като за календар и изглеждат по-естествено. За мен е първи сезон " Календар на магеланци" и все още разучавам

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Групата на динозавърския ездач догодина да не ни залива само с езера😛👏

😄 

Основна цел винаги ни е било в календарите да популяризираме малкоизвестни у нас места.

Представихме на вниманието ви няколко каньона, село с църква в гора, няколко каньона, пустиня с пясъчни скални образувания... И динозавър. Все места, за които масата магеланци не са ни чували, ни виждали. Айде моля! Вие си ги избрахте езерата. 😉 😄 А правилата за GDPR не ни позволиха да ви залеем със снимки на конни номади и ловци с грабливи птици... 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 1 час, MayaS каза:

правилото за разнообразие на дестинациите

Не би било добре, ако отъждествите дестинация с държава. Мон Блан и Айфеловата кула не са една дестинация!

• Харесвам 17
Публикувано:
преди 34 минути , домосед каза:

Не би било добре, ако отъждествите дестинация с държава. Мон Блан и Айфеловата кула не са една дестинация!

Да аз имах предвид държавите.

• Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 8 часа, Фил каза:

А защо не и на всички снимки, още от първия кръг. 

Малко по-късно трябва да са видими авторите на всички снимки. 

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 13 минути , alienad каза:

Къде са тези снимки? Не мога да ги намеря подредени по месеци.

Ако имаш предвид как ще са подредени в календарите за 2026. Още не са публикувани. 

Публикувано:
преди 18 минути , chandni каза:

Вече трябва да се виждат авторите на всички снимки.

A къде са всички снимки? :rolleyes:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, master_of_germs каза:

Основна цел винаги ни е било в календарите да популяризираме малкоизвестни у нас места.

Представихме на вниманието ви няколко каньона, село с църква в гора, няколко каньона, пустиня с пясъчни скални образувания... И динозавър. Все места, за които масата магеланци не са ни чували, ни виждали. Айде моля! Вие си ги избрахте езерата. 😉 😄 А правилата за GDPR не ни позволиха да ви залеем със снимки на конни номади и ловци с грабливи птици... 🙂

В този ред на мисли съм тотално разочарована.  Хората от форума,  посетили Lençóis Maranhenses  се броят на пръсти,  а никой не е качил снимка от полет над дюните със самолет. Ако приемем,  че снимката ми е уникална за форума,  защо не влезе в календара? В същото време буквално не ми се гледат снимки от популярни дестинации. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 11 минути , slujitel каза:

В този ред на мисли съм тотално разочарована.  Хората от форума,  посетили Lençóis Maranhenses  се броят на пръсти,  а никой не е качил снимка от полет над дюните със самолет. Ако приемем,  че снимката ми е уникална за форума,  защо не влезе в календара? В същото време буквално не ми се гледат снимки от популярни дестинации. 

Ами изглеждаше с ужасно качество. Аз на първи кръг гласувах от телефон, ама като я погледнах на монитора, не можах да се убедя да повторя във втори кръг. 

Полетът обяснява нещата, иначе се чудех как пък точно тази си е избрал авторът, а е прекарал много време там. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , slujitel каза:

Как мога да видя кой е гласувал за моите снимки? 

Тук можеш да видиш, като кликнеш в дясно върху човечето. В началото на темата при анкетата. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Argentique каза:

A къде са всички снимки? :rolleyes:

Изчакайте да добавя авторите и ще направя темата видима. Започнах сутринта, ама ми умря лаптопа, ще изчакате още малко...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 21 минути , Lindt каза:

Ами изглеждаше с ужасно качество. Аз на първи кръг гласувах от телефон, ама като я погледнах на монитора, не можах да се убедя да повторя във втори кръг. 

Полетът обяснява нещата, иначе се чудех как пък точно тази си е избрал авторът, а е прекарал много време там. 

Ами все пак е снимана в движение от самолет. Всъщност не е обработвана и не е снимана със скъпа техника. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Темата със снимките от първия етап с добавени авторите на снимките трябва вече да е видима:

• Харесвам 3
  • Благодаря 4
Публикувано:
преди 55 минути , slujitel каза:

Аз благодаря за снимката. Мястото ми е мечта. Гласувах за Фернандо де нороня, също изключително малко посещавано място в Бразилия. Казвал съм го на доста хора от форума, включително на мои спътници, а и на такива, дето искат да ме "ошамарят": НЕ гласувам за дронски/самолетни снимки, правени директно или почти отгоре надолу. Няколко такива са влизали в календарите и в тия месеци аз съответния календар си го закривам да не го гледам. Преобръща ми се перспективата и ми се завива свят, като видя такава снимка пред мене. Много ми е слаб вестибуларният апарат и ми се струва, че ще почна да падам през стената 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Я да питам приемат ли се желания за допълнително поставени снимки в календара. Няма нужда да е с месец 😀

Ясно, че с допълнително заплащане, стига да не е в размер лично да посетя мястото на снимката 🤑

Предусещам, че ще си навлека проблеми с този пост

• Шок 1
  • Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.