Duke Публикувано: 27 април, 2017 Сподели Публикувано: 27 април, 2017 Никога досега България Ер не са ни правили проблем относно ръчен багаж (размери и килограми) + дамска чанта, дори съм почти сигурен, че в общите им условия дамската чанта е включена отделно към ръчния багаж по подобие на голяма част от останалите традиционни авиокомпании... Връзка към коментар
картофиус Публикувано: 2 май, 2017 Сподели Публикувано: 2 май, 2017 Понеже това е темата за България Ер, случка от вчера: оказа се, че в едната посока имам платен багаж, а в другата не. Както каза някой на опашката за доплащане 'Те явно очакват да отида дотам, да си купя куфар и багаж, и да се върна'. Аз ако имам избор няма да ги ползвам повече. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 май, 2017 Сподели Публикувано: 2 май, 2017 преди 7 минути , картофиус каза: Понеже това е темата за България Ер, случка от вчера: оказа се, че в едната посока имам платен багаж, а в другата не. Както каза някой на опашката за доплащане 'Те явно очакват да отида дотам, да си купя куфар и багаж, и да се върна'. Аз ако имам избор няма да ги ползвам повече. Това на един билет ли е купено или на два отделни? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 май, 2017 Сподели Публикувано: 2 май, 2017 Няма значение, защото продават различни класове билети за отделните отсечки. Трябва да се внимава при самата покупка... От друга страна, при определени ситуации това може да се окаже и полезно... 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Пътувал ли е някой тези дни с БГер с тарифа за ръчен багаж, да каже дали са стриктни относно размери/килограми и правят ли проблем за дамска чанта? Връзка към коментар
funny Публикувано: 3 май, 2017 Сподели Публикувано: 3 май, 2017 Инфо от преди 3 дни : полет София-Варна-София само с ръчен багаж . Гледаха на око размера на куфара. Килограми никой не провери ( моя беше около 15 кг) . Дамска чанта - без проблем - при това доста обемна е моята. 2 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 7 май, 2017 Сподели Публикувано: 7 май, 2017 (редактирано) На 2.5.2017 г. в 21:13, картофиус каза: Понеже това е темата за България Ер, случка от вчера: оказа се, че в едната посока имам платен багаж, а в другата не. Както каза някой на опашката за доплащане 'Те явно очакват да отида дотам, да си купя куфар и багаж, и да се върна'. Аз ако имам избор няма да ги ползвам повече. Явно не сте чели внимателно, когато сте купували. От скоро имат промоционални тарифи само с ръчен багаж, като ръчен багаж при тях е малък куфар 55/40 см до 10 кг. И аз купих билети София- Варна на по-висока тарифа, а обратният Варна - София ми е на промоционална тарифа 55 лв. само с ръчен багаж, като прецених, че малкият багаж ме устройва. Във всеки случай доплащането на чекиран багаж за вътрешните линии в една посока е 15 евро, т.е. не е непосилна цена, ако се наложи. Редактирано 7 май, 2017 от Jenbel Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 7 май, 2017 Сподели Публикувано: 7 май, 2017 (редактирано) На 3.5.2017 г. в 18:07, Мари Николова каза: Пътувал ли е някой тези дни с БГер с тарифа за ръчен багаж, да каже дали са стриктни относно размери/килограми и правят ли проблем за дамска чанта? Според мен зависи от конкретния човек/персонал дали ще прави проблем. Съмнявам се, че е политика на авиокомпанията да се правят на стриктни нарочно, за да събират допълнително пари от хората. Но пък имам случай от миналото лято, на летище Варна ми се направиха на стриктни за една чанта, която ни се явяваше четвърто парче багаж на трима души и се наложи да я доплатим. Защото имахме 3 броя чекиран багаж + ръчен допълнително имаше всеки пътник. Редактирано 7 май, 2017 от Jenbel Връзка към коментар
akair Публикувано: 8 май, 2017 Сподели Публикувано: 8 май, 2017 FB са отворили интересна позиция: Мениджър развитие на мрежата 1 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 8 май, 2017 Сподели Публикувано: 8 май, 2017 Даже още по-тежко са го кръстили: Главен мениджър проучване на пазари и развитие на мрежата! Демек планират да пускат нови линии! А има ли с какво да ги летят или ще закриват и разреждат съществуващите? Връзка към коментар
randi Публикувано: 8 май, 2017 Сподели Публикувано: 8 май, 2017 Вие от една позиция какви неща си замечтахте.... Една 319 - ка вероятно ще замине на лизинг за Bangkok Airways. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 15 май, 2017 Сподели Публикувано: 15 май, 2017 (редактирано) Нещо минаха на един полет седмично до Малпенца. Редактирано 15 май, 2017 от Hollywood Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 18 май, 2017 Сподели Публикувано: 18 май, 2017 Някой правил ли е online check in скоро? От половин час опитвам и нищо... Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 19 май, 2017 Сподели Публикувано: 19 май, 2017 Аз правих онлайн чек ин онзи ден и не срещнах трудности - поиска ми името за резервацията, което написах на латински и после въведох номера на резервацията и ме пусна без проблеми. 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 22 май, 2017 Сподели Публикувано: 22 май, 2017 От днес са пуснали игра за билети за самолет и фестивал в Париж: https://www.air.bg/bg/novini/bylgarija-er-podarjava-samoletni-bileti-i-vhod-za-festivala-lollapalooza-v-parij-s-igra-na-obnovenija-si-uebsajt Връзка към коментар
rainbou1 Публикувано: 22 май, 2017 Сподели Публикувано: 22 май, 2017 На 8.5.2017 г. в 23:08, randi каза: Вие от една позиция какви неща си замечтахте.... Една 319 - ка вероятно ще замине на лизинг за Bangkok Airways. А на LZ-BUR пише flying on behalf of FastJet. И човек като надникне във флайтрадара и вижда срещу LZ-BUR да пише авиокомпания FastJet. В четвъртък летях с LZ-FBC - джобовете на седалките бяха разкъсани по краищата и стърчаха железа. Ако толкова не могат да отделят пари поне за това, направо да се закриват или поне да ги раздадат по-старите на лизинг. Връзка към коментар
randi Публикувано: 28 май, 2017 Сподели Публикувано: 28 май, 2017 На 26 - ти LZ - FBB замина за Банкок и ще лети известно време за Bangkok Airways. 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 28 май, 2017 Сподели Публикувано: 28 май, 2017 Лоша работа, щом и лятото не могат да ѝ намерят работа.... Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 29 май, 2017 Сподели Публикувано: 29 май, 2017 On 5/22/2017 at 6:42 PM, rainbou1 said: А на LZ-BUR пише flying on behalf of FastJet. И аз тези дни го гледах този надпис и се чудех какво точно значи. Ще го дават под наем на тези ли или какъв му е случая? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 май, 2017 Сподели Публикувано: 29 май, 2017 преди 8 часа, tch каза: Лоша работа, щом и лятото не могат да ѝ намерят работа.... Те лятото ербъсите въртяха така и така основно чартъри. Сега тези чартъри изглежда ще се поемат от "новите" боинги на Бул Ер, въпроса е кога ще литне първия от тях.. преди 1 час, Пламен каза: И аз тези дни го гледах този надпис и се чудех какво точно значи. Ще го дават под наем на тези ли или какъв му е случая? Върна се, не е пребоядисан още предполагам. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 май, 2017 Сподели Публикувано: 29 май, 2017 На 5/2/2017 в 21:13, картофиус каза: Понеже това е темата за България Ер, случка от вчера: оказа се, че в едната посока имам платен багаж, а в другата не. Както каза някой на опашката за доплащане 'Те явно очакват да отида дотам, да си купя куфар и багаж, и да се върна'. Аз ако имам избор няма да ги ползвам повече. Защо не !? На 5/2/2017 в 21:44, Duke каза: ... От друга страна, при определени ситуации това може да се окаже и полезно... Точно така. Аз съм ползвал подобни билети (не с Bulgaria Air) и се върнах с няколко бутилки Chianti от Тоскана за подаръци. 2 Връзка към коментар
akair Публикувано: 29 май, 2017 Сподели Публикувано: 29 май, 2017 7 hours ago, Георги said: Те лятото ербъсите въртяха така и така основно чартъри. Сега тези чартъри изглежда ще се поемат от "новите" боинги на Бул Ер, въпроса е кога ще литне първия от тях.. Върна се, не е пребоядисан още предполагам. "Новите" боинги май ще летят за немския Кондор 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 22 юни, 2017 Сподели Публикувано: 22 юни, 2017 В една (птича) социална мрежа са се похвалили, че на сайта им вече може да се резервират и хотели: https://www.air.bg/bg/uslugi/hoteli Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 22 юни, 2017 Сподели Публикувано: 22 юни, 2017 преди 8 минути , akair каза: В една (птича) социална мрежа са се похвалили, че на сайта им вече може да се резервират и хотели: https://www.air.bg/bg/uslugi/hoteli pathetic... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 юни, 2017 Сподели Публикувано: 22 юни, 2017 То това за хвалба ли е... неграмотно направен whitelabel на booking, не повече от 3 минути работа. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега