petko Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Не знам колко лесно ще ви се стори това, но мен определено отговорът ме учуди, когато за първи път отидох там Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Не знам колко лесно ще ви се стори това, но мен определено отговорът ме учуди, когато за първи път отидох там Моята загадка още седи неразгадана?!? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 petko да почака, нека следващия познал верния отговор на Красен прецени дали да му отстъпи правото си Връзка към коментар
cck Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Не знам дали е наблизо,но снимката щеше да е чудесна загадка. Карловац, Хърватска ? Покрай четирите реки ми хрумна. Връзка към коментар
petko Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Моята загадка още седи неразгадана?!? Е нали cck каза Карловац? Или не позна? Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 (редактирано) Карловац, Хърватска ? Покрай четирите реки ми хрумна. Обърни внимание на вторият жокер?!? П.П.Ако е познал аз ще кажа и ще разкажа нещо интересно за мястото. П.П.П.Добре,че от време на време успявам да укротя играта с нещо трудно. Редактирано 1 ноември, 2014 от krasen_denev 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Щом града е владян от маври, не е Карловац. 1 Връзка към коментар
petko Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Като гледам палмите да не е Гранада? Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Много ми стана интересно кой е градът. По втория жокер и част от първия прилича на Рим, ама май маврите не са стигнали дотам. Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Като гледам палмите да не е Гранада? Не е Гранада. Много ми стана интересно кой е градът. По втория жокер и част от първия прилича на Рим, ама май маврите не са стигнали дотам. Маври до Рим не са стигали,така че не е Рим. Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Малага? Алказаба? Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Не и не. Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Градът на Красен - Жирона? 4 Връзка към коментар
petko Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Eee открих го - Джирона 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Добре,градът го намерихме......но сега остава да видим снимката от къде е?!? Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Добре,градът го намерихме......но сега остава да видим снимката от къде е?!? От катедралата? 1 Връзка към коментар
petko Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 (редактирано) Monestir de Sant Pere de Galligants. Кажи интересната случка оттам сега и да преминем към моята загадка, която е по-лесна, но любопитна Редактирано 1 ноември, 2014 от petko Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 От катедралата? До сега чака в засада нали??? Снимката е правена от катедралата в Жирона(Херона),която е с вторият по големина неф в света след този на "Св.Петър" в Рим.Старият град се намира точно над Еврейският квартал,на който фасадите на сградите са разноцветно пъстри.Снимката е изглед към бенедиктската църква "Sant Pere de Galligants".До града има редовни полети на нискобюджетна авиокомпания. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Красене, кажи кой да зададе следващия въпрос, че този отговор беше доста teamwork Пък той/тя ако поиска може да прехвърли загадката на Петко и така. 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Monestir de Sant Pere de Galligants. Кажи интересната случка оттам сега и да преминем към моята загадка, която е по-лесна, но любопитна Абсолютно вярно.Сега си ти с вече публикувана снимка. Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 (редактирано) До сега чака в засада нали??? Даддааа Мисля, че заслугата по разгадаването на загадката е на danimarkova и е редно тя да зададе следващата. При мен беше просто налучкване като знаех Жирона . Не съм била там ... имаше вероятност преди години Раян да имат полети до там от Пловдив, но за съжаление пропаднаха. Edit: Виждам, че ще гледаме загадката на petko Редактирано 1 ноември, 2014 от woman_in_white 1 Връзка към коментар
petko Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 (редактирано) Хайде народе, кой разбира, при мен се спира ПС. Ако е наистина трудно, ще давам жокери всеки час Редактирано 1 ноември, 2014 от petko Връзка към коментар
tonik Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 Хайде народе, кой разбира, при мен се спира IMG_20140831_131833.jpg ПС. Ако е наистина трудно, ще давам жокери всеки час Това не е ли замъкът в село Равадиново, край Равда? Връзка към коментар
petko Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 еее tonik, позна доста бързо. Страшно внушително място, на 3 километра от Созопол. Препоръчвам на всеки, който минава оттам, да го види! Сега според правилата май ти трябва да пуснеш загадка Връзка към коментар
tonik Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 (редактирано) Този замък е с национална известност. Не една и две български кифли са си правили селфита там, иначе аз съм го виждал единствено на етап груб строеж (въобще не изглеждаше толкова красиво тогава). Та, сега новата загадка. Мостовете представляват едни от най-значимите произведения на инжинерната мисъл. Нямам идея кога и къде е построен първият мост, но в продължение на хиляди години те осигуряват връзката между различни брегове, региони, дори народи. По света сигурно има стотици хиляди мостове, но много малка част от тях влизат в категорията на така наречените "покрити" мостове. Искам от Вас да ми кажете къде съм правил тази снимка (континент, държава и град)! Редактирано 1 ноември, 2014 от tonik 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега