Георги Публикувано: 26 януари, 2014 Публикувано: 26 януари, 2014 Ами то и Припят не е най-подходящото място като че ли да се снимат знамена... Мисля си, че за Украйна ще имаме повече хора от колкото Южна Корея
captain_oveur Публикувано: 26 януари, 2014 Публикувано: 26 януари, 2014 (редактирано) Ами то и Припят не е най-подходящото място като че ли да се снимат знамена... С други думи - ако някой изпитва и най-малкото опасение от евентуални „инфекции“ заради снимането на знамето - да поиска изрично разрешение, преди да започва фотосесията. Най-добре (според мен) е разрешението да бъде дадено от лице в униформа - в най-общия случай това е полицай, но конкретно в DMZ „на власт“ са само и единствено военните. И колкото са по-големи „болтовете“ на пагона на този, който ви разрешава (тоест колкото по-висок чин има) - толкова по-добре. Едно е да получиш разрешение от сержант, друго - от полковник. Разбира се, в определени случаи разрешението би могло да дойде от екскурзовод, охранител, уредник на музей, свещеник или служител в храм, та дори и от обикновен гражданин в някои ситуации (по-скоро като информация, че можете да снимате, а не като буквално разрешение). Редактирано 26 януари, 2014 от captain_oveur
cck Публикувано: 26 януари, 2014 Публикувано: 26 януари, 2014 За Украйна - Фичо нали беше запланувал? За Корея мисля, ако пуснат Чумонг по ТВ, може доста хора да се вдъхновят А за знамето - разбира се, поемам щафетата от ruwenzogi.
Фил Публикувано: 26 януари, 2014 Публикувано: 26 януари, 2014 (редактирано) Доста хора май ще ходим до Украйна (стига всичко да е наред и да не се сдуха още повече положението), но аз лично няма да ходя до Припят, а все пак - това исторически е по-значимо място. ( С Oshko се разминаваме за 2 дни в Украйна ) Редактирано 26 януари, 2014 от Фичо
royak Публикувано: 26 януари, 2014 Публикувано: 26 януари, 2014 16-22 април сме в Иран, но виждам, че ще сме без знаме. 8-11 май съм Литва и в зависимост от това дали ще реша да пътувам със самолет или ще се вдигнем с колата, може да добавим и други страни - пак ще е без знаме, но мислено сме с вас! 1
Георги Публикувано: 26 януари, 2014 Автор Публикувано: 26 януари, 2014 ОК, пиша те в резервите. Иран ми се вижда, че повече наши хора ще го посещават спрямо Южна Корея (аз включително), за това приоритета отива там на тоя етап. 1
Георги Матеев Публикувано: 8 февруари, 2014 Публикувано: 8 февруари, 2014 В периода 19-25 Май ще бъда в Израел и Йордания. А след това от 31 Май до 03 Юни съм в Украйна с основната идея да посетя Чернобил. Ако някоя от тези дестинации ви се стори интересна и знамето е свободно за съответния период - казвайте
Георги Публикувано: 8 февруари, 2014 Автор Публикувано: 8 февруари, 2014 В периода 19-25 Май ще бъда в Израел и Йордания. А след това от 31 Май до 03 Юни съм в Украйна с основната идея да посетя Чернобил. Ако някоя от тези дестинации ви се стори интересна и знамето е свободно за съответния период - казвайте Готово. Ако се появят по-интересни за тези дати, ще го мислим Само в Израел може би да имаш едно наум със знамето да не стане фал. 1
Георги Матеев Публикувано: 9 февруари, 2014 Публикувано: 9 февруари, 2014 Готово. Ако се появят по-интересни за тези дати, ще го мислим Само в Израел може би да имаш едно наум със знамето да не стане фал. Да, ще се наложи... че току-виж израелците ме окошарят като съмнителен терорист Ще питам преди да снимам, предполагам това би било най-разумното решение. 1
Георги Матеев Публикувано: 4 март, 2014 Публикувано: 4 март, 2014 Моля премахнете това от списъка: 31.05 - 03.06, Георги Матеев, Украйна Отмених пътуването си до Украйна, нещо прекалено напечено взе да става там. Чернобил ще трябва да почака по-добри дни... 1
ECC Публикувано: 25 март, 2014 Публикувано: 25 март, 2014 14-21 юни норвежки фиорди 22-23 юни Копенхаген
cck Публикувано: 1 април, 2014 Публикувано: 1 април, 2014 16-22 април сме в Иран, но виждам, че ще сме без знаме. 8-11 май съм Литва и в зависимост от това дали ще реша да пътувам със самолет или ще се вдигнем с колата, може да добавим и други страни - пак ще е без знаме, но мислено сме с вас! С ruwenzogi се разминаваме за малко в Япония и ако няма промени в графика, можеш от него да поемеш флага. 1
cck Публикувано: 1 април, 2014 Публикувано: 1 април, 2014 31.05 - 03.06, Георги Матеев, Украйна Отмених пътуването си до Украйна, нещо прекалено напечено взе да става там. Чернобил ще трябва да почака по-добри дни... Дойдоха по-добрите дни, нали? Актуализирах списъка - в смисъл добавих те отново. 1
Георги Матеев Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 (редактирано) Дойдоха по-добрите дни, нали? Актуализирах списъка - в смисъл добавих те отново. Само лека корекция в датите, тъй като нали Wizz промениха киевското разписание: 30.05 - 02.06 Също така може да се добавят и тези дати, стига знамето да е свободно тогава и да не се е разхождало до съответните дестинации: 15.07 - 19.07 : Дубай 22.07 - 25.07 : Рим 17.09 - 25.09 : Миконос / Санторини Редактирано 2 април, 2014 от Георги Матеев
Stanimir_81 Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 21.04-03.05 - Словения, Италия, Хърватска 1
mililia Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 Виждам, че при актуализацията на списъка с Royak имаме пълно припокриване в датите. В крайна сметка коя от нас ще го вземе? Става въпрос за началото на май.
Polina Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 Виждам, че при актуализацията на списъка с Royak имаме пълно припокриване в датите. В крайна сметка коя от нас ще го вземе? Става въпрос за началото на май. Аз поради тази причина не се и отбелязвам, че много желаещи ще има за едни и същи дати.. 1
neuromancer Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 Виждам, че при актуализацията на списъка с Royak имаме пълно припокриване в датите. В крайна сметка коя от нас ще го вземе? Става въпрос за началото на май. Tака като гледам, royak ще го вземе преди това в Иран, така че може да го даде на теб после, ако няма възражения 1
cck Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 Виждам, че при актуализацията на списъка с Royak имаме пълно припокриване в датите. В крайна сметка коя от нас ще го вземе? Става въпрос за началото на май. 16.04 - 22.04, royak, Иран 02.05 - 12.05, mililia, Кабо Верде е засега актуалното. иначе 08.05 - 11.05, royak, Литва+други е в резерв, т.е. яко няма промени като дати от твоя страна, следва да ти го даде за Кабо Верде а ти после на Георги Матеев. 1
cck Публикувано: 2 април, 2014 Публикувано: 2 април, 2014 Аз поради тази причина не се и отбелязвам, че много желаещи ще има за едни и същи дати.. Е то динамична работа са графиците и затова са ни резервите. Вписвай си се като резерв, не пречи. 1
Костов Публикувано: 4 април, 2014 Публикувано: 4 април, 2014 06.07 - 09.07 Флоренция и Пиза. Ако съм одобрен моля предишния знаменосец да пише на лични как и къде ще ми предаде знамето.
cck Публикувано: 6 април, 2014 Публикувано: 6 април, 2014 06.07 - 09.07 Флоренция и Пиза. Ако съм одобрен моля предишния знаменосец да пише на лични как и къде ще ми предаде знамето. Можеш да го вземеш след 23.06, от Emil Chakalov, който по план е в Дания
Еминко Публикувано: 6 април, 2014 Публикувано: 6 април, 2014 Това знаме няма ли дубликат?Някоя девойка не може ли да се наеме да извезе второ такова? За мен дати няма.Всички са хукнали да скитат в началото на май.И аз така. Ако все пак се освободи м/у 29.04 и 6.05 със сигурност ще побия знамето на върха на минарето на Алказар в Севлиля и на минарето на джамията в Кордова. 1
wilks Публикувано: 6 април, 2014 Публикувано: 6 април, 2014 Това знаме няма ли дубликат?Някоя девойка не може ли да се наеме да извезе второ такова? Няма смисъл, няма да те "чуят". И аз в началото предлагах всеки да има персонални знамена, или поне няколко, че да е възможно и при застъпване да има снимки. Но така като било едно, било по-автентично. И се отказах изобщо да давам заявки тук Иначе ще се засечем с теб 2 дена в Севиля - аз ще съм там 7 дена за Feria de Abril от 4-ти късно вечерта до 12-ти май. Може да пием по някоя бира, ако се разберем... 1
cck Публикувано: 7 април, 2014 Публикувано: 7 април, 2014 Имаше обсъждане за повече знамена. И решението след анкетата остана: "Ще си имаме един знак, който ще обикаля света индивидуално като олимпийски огън, ще си имаме и отделни етикети за куфар, мини знаменца, лепенки ако щете..." Т.е. за момента е едно знаме, което е уникат и предстои някога да измислим миниварианти и/или други предмети. Умален сувенир досега имаме само ключодържателчето в повече бройки, ако не броим календара за миналата година. Тази тема е за записване за униката , което не изключва направата на други знамена/знаменца и т.н. 1
Препоръчани мнения