Прескочи до съдържание

$100/$150/$200 за хотели, без минимум от expedia.com *изтекла*

Препоръчани мнения

Публикувано:

На яд ще резервирам нещо в Ловеч да не съм капо ...аха най-близкото дето го има в Expedia e Плевен :)

:lol: :lol: :lol:

как беше оня лаф - "Шамар да е, гювеч да е!"  :lol:

• Харесвам 2
Публикувано:

Май гювеча наистина свърши. Купоните нещо не минават повече, май се усетиха :)

Sorry, your coupon cannot be applied to this booking. Please check the Terms & Conditions.

Публикувано:

Тя кака хубаво се ожени, но сега остава главния въпрос дали expedia ще се правят на интересни и ще отменят резервации. Според мен - не.

Иначе си мисля, че досега просто бяха забравили да правят най-важната проверка - от какво IP влизаш на сайта и ако не си от САЩ купона да е невалиден. Което на свой ред ме навежда на мисълта, че ако се влезне през VPN или прокси може и още да става номера.

Някой ако има VPN подръка може да тества, ако иска.

Публикувано:

При мен мина успешно. резервирах 6 нощувки през юни на Кипър за 25.96 $ с купон за 200,-$.

Платих с българска кредитна карта-Visa  и потвърждението ми дойде на е-мейла.

Дори на мобилното приложение ми излиза резервацията.

Остава да изчакаме няколко дни :)

• Харесвам 1
Публикувано:

още от преди  час оттече купонът :rolleyes: , "тра-ла-ла-ла-ла , кака се ожени "

Фичо, не така че като почнат да отменят резервациите хич няма да ни е до тралала...

• Харесвам 1
Публикувано:

Фичо, не така че като почнат да отменят резервациите хич няма да ни е до тралала...

А, аз това дърво с отмяната вече няколко пъти съм го ял, така че вече съм претръпнал и в такива случаи  съм настроен така - ако не стане, здраве да е, минаваме на план "Б", ако стане - добре дошло! :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Да не се радваме предварително, в Белвю, Вашингтон е 09,34 АМ в момента, преди час някой отиде на работа и видя какво се случва.

• Харесвам 1
Публикувано:

На яд ще резервирам нещо в Ловеч да не съм капо ...аха най-близкото дето го има в Expedia e Плевен :)

И през моята глава се прокрадна подобна мисъл- да резервирам в квартала нещо със закуска за уикенда, да ми оправят леглото и да ме хранят 3 дни, пък през другото време да се излежавам в къщи.

• Харесвам 10
Публикувано:

Аз да се запиша с 18 нощувки. 3 в Хонг Конг и 15 на различни места във Филипини.

Дано не ни резнат, че имам и една в Пловдив.

• Харесвам 10
Публикувано:

Иначе си мисля, че досега просто бяха забравили да правят най-важната проверка - от какво IP влизаш на сайта и ако не си от САЩ купона да е невалиден. Което на свой ред ме навежда на мисълта, че ако се влезне през VPN или прокси може и още да става номера.

Не знам дали IP-то е определящо по отношение на термина "U.S. customer", посочен в условията...,  ами ако си американец, който просто в момента се намира в България? :rolleyes:

Публикувано: (редактирано)

Да не се радваме предварително, в Белвю, Вашингтон е 09,34 АМ в момента, преди час някой отиде на работа и видя какво се случва.

За непрочелите по-предните страници, няколко пъти се спомена че тия кодове се мотат из мрежата от 2-3 дни. А днес определено не е понеделник. А дори и да беше, такива компании не остават без някой 24 часов кълвач, който да е там специално заради такива изпълнения. 

Редактирано от Plovdivian
  • Харесвам 2
Публикувано:

Добре..кой е с най-скорошна резервация..примерно до края на месеца?

Вече имаме съфорумец който се чекира  успешно в София преди няколко часа.

• Харесвам 3

Хе хе expedia в Белвю  ли са ?

Сега ще пратя приятели да питат на място  ;)

И през моята глава се прокрадна подобна мисъл- да резервирам в квартала нещо със закуска за уикенда, да ми оправят леглото и да ме хранят 3 дни, пък през другото време да се излежавам в къщи.

+ пестиш от отопление  :lol:

Редактирано от stenk
  • Харесвам 2
Публикувано:

Тя кака хубаво се ожени, но сега остава главния въпрос дали expedia ще се правят на интересни и ще отменят резервации. Според мен - не.

Не става през прокси, не е валиден купона. Аз имам силни резерви да плащам през прокси де...

• Харесвам 2

Не знам дали IP-то е определящо по отношение на термина "U.S. customer", посочен в условията...,  ами ако си американец, който просто в момента се намира в България? :rolleyes:

Както и обратното, аз може да съм бил в УСА когато съм си правил резервацията.

Не става през прокси, не е валиден купона. Аз имам силни резерви да плащам през прокси де...

Аз съм плащал, но през платената HMA  pro VPN, върви перфектно винаги, имам предвид връзката е бърза.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 1
Публикувано:

Аз да се запиша с 18 нощувки. 3 в Хонг Конг и 15 на различни места във Филипини.

Чудесно пътешествие си заформила - Филипини както си заслужават. Безплатните неща не се ценят ;)

• Харесвам 2
Публикувано:

Ето кой ще черпи най-много ;)

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.