Nik Публикувано: 1 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2023 Оплаквам се от някой мало*мник, който в 18,54 ч. е решил да тества все още неработещата система BG-Alert за ранно предупреждение за бедствие за смартфони. За по-голям ефект трябваше към 2-3 ч. през нощта... 5 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 1 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2023 преди 7 минути , Nik каза: Оплаквам се от някой мало*мник, който в 18,54 ч. е решил да тества все още неработещата система BG-Alert за ранно предупреждение за бедствие за смартфони. За по-голям ефект трябваше към 2-3 ч. през нощта... И мен ме стреснаха по същото време. 4 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 1 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2023 Да, много неприятно, и аз се чудех какво пък е това .. 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 1 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2023 Мен и на това събитие не са ме поканили 😞 Ама като гледам клипове от приятели, по-добре 🙂 2 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2023 Как хората, получили известие от BG-ALERT, гледат на онези, които не са: 3 15 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 От последното ми пътуване лепнах някакъв Ковид или грип ,и заразих и 80 годишните ми родители.Сега са най-евтини билетите,но и най-много вируси има. 4 1 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 При последното ни пътуване се наложи да ползваме бърза помощ в Испания за ММ. Казаха ни.. Нищо не плащате, ние ще си изискаме парите от вашата Здравна каса. Миналата седмица получихме писмо от Испания, че трябва в срок от десет дни да представим Европейската здравна карта на ММ. Има даден e-mail адрес и факс. Е да, ама не става. Пробвахме неколкократно да пратим писмо на посочената електронна поща- FACTURATION.CHOPO@SERGAS.ES, но се връща съобщение, че писмото не е доставено. Факс нямам идея от къде може да се прати, а и даден номер, който е явно вътрешен за Испания и не съм сигурна какво да добавя отпред. За Испания +34, за Понтеведра според интернет още 886986, но къде да намеря работещ факс? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 Едно време ползвах някакъв сайт eFax, имаше безплатно изпращане. Абе нещо интернетско намери. Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 @neuromancerБлагодаря за подсказката. Използвах WiseFax и изпратих. Дано да се реши въпроса. Връзка към коментар
DryGuy Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 преди 3 минути , ВениК каза: @neuromancerБлагодаря за подсказката. Използвах WiseFax и изпратих. Дано да се реши въпроса. Ако не успеете, мога да ви съдействам с факс ("аналогов") Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 За успяване, успях.. донякъде. Пратих, но се върна съобщение, че на този номер факс не може да получат. Въртележка някаква безумна. Връзка към коментар
tara Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 Да се оплача и аз. Писнало ми е да не мога да си взема такси, когато сме цялото семейство. Ще пътуваме доста хора /приятели/ и решаваме до София от Пловдив да си вземем малко автобусче, вместо да плащаме паркинг на летището за няколко коли. По стара традиция, ще ни чака на OMV. Тук да вметна, за който не знае, оттам тръгват всякакви автобуси за всякакви екскурзии. Готова съм час преди тръгването, живея на 5 мин, като звъня от фирма на фирма и коректно съобщавам, че сме 2+2 деца, количка и голям куфар. Някои още като чуят ми затварят телефона, други ми пускат музика, поддържат ме 5 мин, кажат, че няма кола. Това упражнение отне 45 минути общо. Накрая ми писна и се обадих от на мъжа ми телефона, без нищо да казвам. Дойде за 5 мин. Обикновена 5 местна кола. Пообиколи, пообиколи багажа шофьора, но го качи и ни закара за 5 мин. Съответно всички нас чакаха. Повече никакво тръгване, освен с колата. 3 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 Искам не само да се оплача, а да споделя информация отскоро... Става въпрос за Google Maps. Скоро майка ми получи обаждане от Google и й казаха, че дължи 190 лв. за една година. Обясниха й, че има подписан договор (който не се знае?) с тях и че за да остане информацията в сайта им, трябва да платим тези пари. Информацията включва снимки, телефон и работно време на обект и други неща. След това и аз се свързах с тях и им казах, че това просто не може да стане, но те ми обясняваха как ще премахнат информацията ни от сайта. Дори казаха, че ще ни изпратят фактура по Еконт, а ние да им изпратим парите и така нататък. Искам да ви предупредя да бъдете внимателни, защото се появяват опасни ситуации и има хора, които се опитват да измамят с пари. И така до днес информацията все още се намира на техния сайт 😀 1 14 1 2 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 13 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2023 Ама това 190 с ДДС или без? Що не ги остави да ти пратят фаХтура по Еконта. Подателят вероятно, щеше да е локалният им офис в град Левски или друг пробен известен счетоводен център. В Гугъла още не във всички офиси имат емайл и ползват локални куриерски фирми. Поне чувам, че вече все по-рядко пращат на клиентите си фактури писани на ръка с леко грозен почерк. А! И почти нямат правописни грешки. 4 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 Искам да се оплача, че освен, че българският национален отбор по футбол не се класира за предстоящото UEFA EURO 2024 в Германия, днес, когато излязоха резултатите от жребия за билети, аз не се класирах.. 😤 Дълбоко разочарован съм, Европейско първенство на "една крачка" и освен това имам роднини в Берлин, при които мога да отседна и вече бяхме планували 10+дневна обиколка с кола от България до там и обратно.. Гвоздеят щеше да е посещението на мач, но.. ще ги зяпаме от видеостените с по чаша бира в ръка явно.. Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 преди 2 минути , Kosta Grudov каза: Искам да се оплача, че освен, че българският национален отбор по футбол не се класира за предстоящото UEFA EURO 2024 в Германия, днес, когато излязоха резултатите от жребия за билети, аз не се класирах.. 😤 Дълбоко разочарован съм, Европейско първенство на "една крачка" и освен това имам роднини в Берлин, при които мога да отседна и вече бяхме планували 10+дневна обиколка с кола от България до там и обратно.. Гвоздеят щеше да е посещението на мач, но.. ще ги зяпаме от видеостените с по чаша бира в ръка явно.. Може би е писано да ти се случи нещо друго хубаво и затова. 🙂 5 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 преди 1 минута , MayaS каза: Може би е писано да ти се случи нещо друго хубаво и затова. 🙂 Дай Боже ❤️ Просто нямам късмет с европейските първенства, за Euro2020 спечелих първоначалния жребий за мач и то не кой да е, а Швейцария-Франция 3:3 и отпадане на действащите световни шампиони с дузпи и то отново на една крачка в Букурещ.. но след като ковид удари, редуцираха местата по стадионите и направиха нов жребий, който вече не беше успешен. 😄 Доста фрустриращо, футболните фенове ще ме разберат.. 😄 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 преди 43 минути , Kosta Grudov каза: Искам да се оплача, че освен, че българският национален отбор по футбол не се класира за предстоящото UEFA EURO 2024 в Германия, днес, когато излязоха резултатите от жребия за билети, аз не се класирах.. 😤 Дълбоко разочарован съм, Европейско първенство на "една крачка" и освен това имам роднини в Берлин, при които мога да отседна и вече бяхме планували 10+дневна обиколка с кола от България до там и обратно.. Гвоздеят щеше да е посещението на мач, но.. ще ги зяпаме от видеостените с по чаша бира в ръка явно.. преди 36 минути , Kosta Grudov каза: Дай Боже ❤️ Просто нямам късмет с европейските първенства, за Euro2020 спечелих първоначалния жребий за мач и то не кой да е, а Швейцария-Франция 3:3 и отпадане на действащите световни шампиони с дузпи и то отново на една крачка в Букурещ.. но след като ковид удари, редуцираха местата по стадионите и направиха нов жребий, който вече не беше успешен. 😄 Доста фрустриращо, футболните фенове ще ме разберат.. 😄 Не можа ли в началото да уточниш кой би те разбрал. Щото аз чета и чета ... поне три пъти и не ти разбрах мъката. 2 10 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Срещнах т.нар плоскоземци. Мислех, че това е виц. Обаче един познат, с който се виждам 1 път на годината, сега така се случи че 2 дни по ред пихме кафе. Човека най-сериозно ми заяви, че вярва, че земята е плоска. Шок. Никакви доводи не сработиха: били ни лъгали с тия снимки от космоса. Как, казва, тия в Австралия не падат от планетата - значи е плоска. Явно ще разредя срещите драстично. Знам, че това е нивото ама чак пък толкова. 3 6 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 преди 7 минути , era123 каза: Срещнах т.нар плоскоземци. Мислех, че това е виц. Обаче един познат, с който се виждам 1 път на годината, сега така се случи че 2 дни по ред пихме кафе. Човека най-сериозно ми заяви, че вярва, че земята е плоска. Шок. Никакви доводи не сработиха: били ни лъгали с тия снимки от космоса. Как, казва, туя в Австралия не падат от планетата - значи е плоска. Явно ще разредя срещите драстично. Знам, че това е нивото ама чак пък толкова. Аз лично ги надрастнах тия неща. Съветвам те и тебе да не си разваляш отношенията с приятелите заради глупости 🙂 1 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 2 minutes ago, Брани said: Аз лично ги надрастнах тия неща. Съветвам те и тебе да не си разваляш отношенията с приятелите заради глупости 🙂 Нещата са безнадеждни. Скоро на съседната маса в кафето седят млада жена (40на г), мъжа й и баща й (вероятно). От нея монолога беше: "Мани ги тия Кирчо и кокорчо. Не знаете ли, че те са се разбрали с НАТО да ни пръскат с кемтрейлс. Даже вчера видях самолет как пръска с тия белите зад него. То и във фейса го пише. Не четете ли?!" Някъде по средата на горното ми идваше да си разбия главата в стената, ааа, и да й кажа колко е проста. 10 Връзка към коментар
shnuky Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 лично аз предпочитам да нямам такива "приятели"... 2 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 преди 9 минути , era123 каза: Нещата са безнадеждни. Скоро на съседната маса в кафето седят млада жена (40на г), мъжа й и баща й (вероятно). От нея монолога беше: "Мани ги тия Кирчо и кокорчо. Не знаете ли, че те са се разбрали с НАТО да ни пръскат с кемтрейлс. Даже вчера видях самолет как пръска с тия белите зад него. То и във фейса го пише. Не четете ли?!" Някъде по средата на горното ми идваше да си разбия главата в стената, ааа, и да й кажа колко е проста. И около мен има няколко подобни.... Показвам им тази сутрешна снимка от миналия месец от Ханау до Франкфурт с репликата, че нас поне не ни пръскат толкова обилно... 7 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 преди 7 минути , Otnesen каза: И около мен има няколко подобни.... Показвам им тази сутрешна снимка от миналия месец от Ханау до Франкфурт с репликата, че нас поне не ни пръскат толкова обилно... хаха, и аз когато бях в Ливан миналата година небето над Бейрут беше подобно. Сигурно и тях ги пръскат за да измрат🤪 Връзка към коментар
saved_ Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Преди 1 час, era123 каза: Срещнах т.нар плоскоземци. Мислех, че това е виц. Обаче един познат, с който се виждам 1 път на годината, сега така се случи че 2 дни по ред пихме кафе. Човека най-сериозно ми заяви, че вярва, че земята е плоска. Шок. Никакви доводи не сработиха: били ни лъгали с тия снимки от космоса. Как, казва, тия в Австралия не падат от планетата - значи е плоска. Явно ще разредя срещите драстично. Знам, че това е нивото ама чак пък толкова. За съжаление си имам вкъщи плоскоземец и не знам какво да го правя... То са измислени картинки, схеми, конспирации и просто е безсмислено. И просто избягваме темата и това е. 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега