Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 44 минути , ven62 каза:

Така няма да знаят кои звезди виждат и кои им се привиждат.

Аз не бих рискувал, щото после като отмине емоцията, хайде обяснявай дали имаш сестра, кои звезди са истински и кои звезди са плод на нещо друго...

Връзка към коментар
преди 8 часа, ivailo_radev каза:

Ама имаш ли аргумент защо не падат австралийците? 😄

Те падат, ама ние не разбираме за това 😄 

преди 11 часа, Брани каза:

Ако трябва да сме точни, по-скоро така 🙂

image.png.322d1f08ca8b2789916114905ad4fe52.png

Това заснеженото посредата е Витоша! И НЕ ПРИЕМАМ АРГУМЕНТИ, ЧЕ Е НЕЩО ДРУГО!!!

Хоук!

P.S: 🤪

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 7 часа, searus каза:

Защото тайно са им имплантирали магнити на петите. Още при раждането.

Тя темата много ще се отплесне, ама представяш ли си да ги пуснеш по линията на влака Маглев 😀 

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
На 7.11.2023 г. в 11:04, dimitrov6 каза:

От последното ми пътуване лепнах някакъв Ковид или грип ,и заразих и 80 годишните ми родители.Сега са най-евтини билетите,но и най-много вируси има.

Личният ми лекар препоръча,а и той го взема профилактично лекарството Рестив за 15 лв.10 дни по 1 на ден и 20 дни почивка.Той работи с много болни хора и така не се разболява.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , Брани каза:

Спрях на една пешеходна пътека да мине една женица, и този зад мен спря в мен 😞

image.png.d1aa82584e474bed237d4ca72cbff906.png

Лоша работа 😟........ Дано бързо да ти я ремонтират!

Всякакви ги има, изобщо не внимават как карат! 

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , Брани каза:

Спрях на една пешеходна пътека да мине една женица, и този зад мен спря в мен 😞

Уф! Много неприятно! 😞 Кофтито в тази ситуация, че има хиляда разправии - със застрахователи, майстори и ко. Всичко обаче ще мине и ще го забравиш. И все пак - по-добре, че не си ударил женицата. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 9 минути , Иван Попов каза:

Лоша работа 😟........ Дано бързо да ти я ремонтират!

Всякакви ги има, изобщо не внимават как карат! 

преди 2 минути , Pantelej Putnik каза:

Уф! Много неприятно! 😞 Кофтито в тази ситуация, че има хиляда разправии - със застрахователи, майтори и ко. Всичко обаче ще мине и ще го забравиш. И все пак - по-добре, че не си ударил женицата. 

Реално бяхме с много ниска скорост - 30-40 км/ч (на бул. Евлоги Георгиев има няколко пешеходни и винаги карам бавно) и изобщо не очаквах удар. Човекът зад мен каза, че просто се подхлъзнал и не успял да спре.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

и ние извадихме късата клечка от снега - сутринта бодро тръгнахме да разчистваме колите и едната се оказа премазана от рухнало дърво, успяхме да се свържем със 112 чак след три часа, не мога да си представя какво им е било на хората, нуждаещи се от линейка или пожарна, а кога ще дойдат изобщо да разчистят и да видим дали е тотал щета, въобще не е ясно

• Шок 12
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

Истински късмет че днес не ми се наложи да шофирам. А това с ударената кола отзад, за съжаление в София е доста срещано, доста съжалявам и дано скоро си я поправите. 😞 Масово не се спазва дистанция и ако не искаш някой да те набучи отзад, при някое по-разко спиране,  трябва освен напред, да се спазва дистанция и с тоя/тая отзад ...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

пфу, как се дразня

Намерих полета, който ми трябва, цена в мили 8000 (много е ниска), в пари е 1000 реала, което е доста височка, макар и нормална за нова година

И трябва да букна и за брат ми и семейството му. Обаче за да купя с мили трябва да ги регистрирам в програмата за лоялни клиенти на Азул и изненада - не става веднага с форма онлайн, а пращаш мейл с копие от паспорта и те щели да ми отговорят до 7 дена, баси

За бразилци става веднага онлайн...

8000 мили се купуват за около 150 реала днес (заради черния петък)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Зарежете формата на земята. Даже дъгата е кръгла. На теория - ясно, но едва скоро като летях видяхме кръгла дъга през прозореца на самолета. И естествено на снимките ми нищо не излезе, ходи доказвай после с какво си се снимал.. :)))

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Имам някъде една дъга от над облаците, чак се запитах дали виждам добре или Имам проблем. 

Нито кръгла, нито полукръгла, едно такова странно многоцветно петно в пространството.

20231016_185813.jpg

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 1 час, Lyubina каза:

Имам някъде една дъга от над облаците, чак се запитах дали виждам добре или Имам проблем. 

Нито кръгла, нито полукръгла, едно такова странно многоцветно петно в пространството.

20231016_185813.jpg

Можи би е това явление

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Хало

Опитах се да намеря снимки от последното такова, което снимах преди месец, но от телефона не са добри, а другите не съм качила още

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Халото е кръг около слънцето, но има доста подобни явления, напр. глори. А това вероятно е просто много малък отрязък от дъга...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не особено голяма, но кръгла и цветна беше нашата. На снимките с телефоните ни прилича на едното нищо, на селфитата пред прозореца пък съвсем не се вижда  - затова се оплаквах 🙂 Не съм задълбавала над техническите спецификации на кръглите дъги... тук има схеми, ако някой иска да се заиграе да си направи: https://bigthink.com/starts-with-a-bang/rainbow-full-circle/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В момента съм на летището в Мюнхен и хвърлям боб дали ще излетим. Два пъти отлагат полета заради обледен самолет. Сериозно!!! Преди месец в Осло на -8 само напръскваха всички самолети. И само някой да се е оплакал от почистването на снега в БГ! За 40 см. сняг два дни и все още няма градски транспорт - трамваи, влакове, S bahn. Започнаха да чистят след като спря снега - т.е. на третия ден. Вчера на Мариенплац и околности хората падаха като круши - абсолютна пързалка. Ако всички съдят общината, почистването щеше да е по-евтино. Пълно разочарование.

• Харесвам 3
  • Шок 9
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Ами не излетяхме. Нощуваме на летището, защото канселиране полета в 23:10. По-лошото е, че около 50- на българи чакат полет от четвъртък, 15—20 от тях живеят на летището. Дойде даже представител на консула ,ама какво от това. Лъгаха ни през 20-25 мин., че ще излетим, накрая си събраха багажа и казаха, че отиват да починат, а шефовете заседавали. Е, получихме смс за канселиране. “Живеещите” на летището казаха, че са получили по 4-5 пребуквания и след 2 часа канселиране. Повечето са транзит и багажа не са си взели. Ние получихме опция за полет през Варшава, дали. Летището е пълно, а от Меминген нискотарифните летяха вчера. Купих билет за Уиз за днес. Стискайте палци да излетим . На Луфтханза никак им нямам вяра.

Дали при тази ситуация ще имаме право на някакво обезщетение? Изпратиха по майките ваучери за 10€, но всичко беше затворило.

• Харесвам 1
  • Шок 10
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Нямаше ли вариант през Франкфурт , ако ще е полет на Луфтханза ? Аз бих търсил близко летище за полет до България вместо да чакам в неизвестност с дни.Изглежда снежната блокада е само на Мюнхен , а днес виждам че и в Амстердам е същото.

Връзка към коментар

Купих билети от Меминген. Предложения от Луфтханза през Варшава пристига по- късно и с това прекачване не е ясно до къде ще стигнем. Не съм чекирала техния полет. Отиваме към Меминген. Някой знае ли при тази ситуация как стои въпроса с обезщетенията?

Връзка към коментар

На хората тук им канселират полетите от четвъртък. Имат съмнения, че българите са най-отлагани.

Не вали от събота и много полети излетяха. Не знам как става това. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Продължение: Ние и още 20-25 българи от снощния полет сме в самолета от Меминген. Ребукнатият за нас полет през Варшава беше отложен и май излетя, но с такова закъснение, че изпуска връзката във Варшава!

Доколкото разбрахме и чакащите от четвъртък са излетели . 

• Харесвам 9
  • Шок 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.