slujitel Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Сподели малко повече за туровете, някой може да помогне. И аз да се оплача, събирам си багажа, очаква ми 3 дена път с камили (самолети), връщам се в Бг. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Сподели малко повече за туровете, някой може да помогне. И аз да се оплача, събирам си багажа, очаква ми 3 дена път с камили (самолети), връщам се в Бг. Печелиш ! Твоето е най-неприятно 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Сподели малко повече за туровете, някой може да помогне. И аз да се оплача, събирам си багажа, очаква ми 3 дена път с камили (самолети), връщам се в Бг. Що бе, да не идваш с пътнически влак от Мексико ;) 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Самолети, Алекс, нали писах, ама един от Канкун до Брюлсел, и после до България, като тръгна днес пристигам в сряда наобяд. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 (редактирано) Споко де - ше хапнеш повечко шоколад на стопа в Брюксел и така ще прогониш депресията Редактирано 30 март, 2015 от Фичо Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2015 (редактирано) Самолети, Алекс, нали писах, ама един от Канкун до Брюлсел, и после до България, като тръгна днес пристигам в сряда наобяд. Eми, на връщане винаги е кофти Особено,ако има клечане по летищата. Ама, дето вика Фичо, почерпи душата с туй-онуй и то, времето минало. Аз да се оплача - м-р-а-з-я-яяяя понеделника, да имаше как да се изхвърли от седмицата :angry: Редактирано 30 март, 2015 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 (редактирано) Редактирано 30 март, 2015 от Zaro 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Oх, успокои ме, благодаря! Начи, не съм само аз 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 (редактирано) Oх, успокои ме, благодаря! Начи, не съм само аз Friday I'm in love Saturday night fever Редактирано 30 март, 2015 от Zaro 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Споко де - ше хапнеш повечко шоколад на стопа в Брюксел и така ще прогониш депресията Tя май отряза Брюксел за сметка на Шарлероа , но съм сигурен навсякъде в Белгия може да пийнеш две бири П.С. Винаги физически прибирането ми е по-леко от отиването . Може би , защото умората си казва думата и се отпускаш. Емоцинонално обаче връщането ми е по-тежко 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Емоцинонално обаче връщането ми е по-тежко Особено ако е сутрин, а не вечер. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Особено ако е сутрин, а не вечер. Винаги се връщам в събота, че да си почина в неделя преди лошия мъндейййй Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Особено ако е сутрин, а не вечер. Не съм се замислял , но може би имаш право . Стоях на пустата "Gare du Nord" в пет сутринта и май наистина чак тогава осъзнах какво съм преживял Последно се върнах късно следобед и на другата сутрин право на тръстиката . Връзка към коментар
mililia Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Последно се върнах късно следобед и на другата сутрин право на тръстиката . На мен това ми е станало нещо като традиция. Даже се радвам, ако се прибера следобеда, защото обикновено прибирането ми е по малките часове и на другия ден трябва да ходя на работа. 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 обикновено прибирането ми е по малките часове и на другия ден трябва да ходя на работа. Което има и положителна страна - веднага те завърта шайбата, вместо да имаш време да осъзнаеш, че the game is over... 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Което има и положителна страна - веднага те завърта шайбата, вместо да имаш време да осъзнаеш, че the game is over... Само с едно не съм съгласен. За магеланци the game is never over... 7 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Само с едно не съм съгласен. За магеланци the game is never over... Тогава Level completed. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Последните ми двс дни на Филипини... Още три в Хонг Конг и свършва. Оплаквам се! Нямам билети за никъде! 5 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Последните ми двс дни на Филипини... Още три в Хонг Конг и свършва. Оплаквам се! Нямам билети за никъде! Оплакваш се, че свърши хубавото, или че не ти хареса ( е, аз знам отговора) Връзка към коментар
Тони Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Че свършва, разбира се. На мен навсякъде ми харесва. :D 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Нямам билети за никъде! И за връщане ли? 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Е то това не се брои. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Последните ми двс дни на Филипини... Още три в Хонг Конг и свършва. Оплаквам се! Нямам билети за никъде! Оплакваме те, горката... останали й само 5 дена. 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Оплаквам се! Айде, айде, размаза се там по разни екзотични плажове, а ние тук се мъчим цял уикенд с един неспирен дъжд, 10 литра ракия и наденици с мечешко (поне Сънчо така предположи) на жар 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 10 литра ракия и наденици с мечешко Къса ми се сърцето .... 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега