Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , aikula3d каза:

Вече официално и аз съм бракуван...

IMG_2868.JPG

IMG_2870.JPG

IMG_2871.JPG

Честито акулке! Дълго семейно щастие да има! И пътища безкрайни, кога с дупки, кога и гладки. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, aikula3d каза:

Вече официално и аз съм бракуван 🙂

IMG_2868.JPG

IMG_2870.JPG

IMG_2871.JPG

Честито и от мен.

Бъдете живи и здрави.

Щом си си взел жена с такова излъчване - очевидно не се нуждаеш от съвети.

--------

А да питам - тези, двете дечица на първата снимка, и те ли вече официално са Ваши.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
На ‎16‎.‎8‎.‎2019‎ г. в 4:12, BlackArt77 каза:

Преди около 3 седмици сварихме първата домашна бира с един приятел. Резултатът, получи се приятен сингъл хоп IPA с хмел Цитра. 

20190727_160313.jpg

20190727_173418.jpg

20190727_141350.jpg

Леле, и всичките тези усилия за една бира. 😫

Ако жена ми види балкона в такова състояние … хм … ще играя ролята на хмела.

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 16.08.2019 г. в 4:12, BlackArt77 каза:

Преди около 3 седмици сварихме първата домашна бира с един приятел. Резултатът, получи се приятен сингъл хоп IPA с хмел Цитра. 

20190727_160313.jpg

20190727_173418.jpg

20190727_141350.jpg

Доста сериозна подготовка като за първо варенe. При мен първия опит беше на котлона в кухнятa, после се премина и към инвестиции. Първите пъти е много готино да пиеш собствена бира, после обаче някак си не ти се занимава толкова 😄 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, ven62 каза:

А да питам - тези, двете дечица на първата снимка, и те ли вече официално са Ваши.

Официално са си наши 🙂 И много се радваха на тържеството!

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:

@ven62 подготовката за да се стигне до варенето на първа бира, беше над една година. Четене, събиране на нужната техника и т.н. Важно е да си подготвен за това което искаш да правиш. На моя приятел жена му и тя мрънка много за състоянието на балкона, но и малко жени разбират това хоби, за тях е нещо супер безмислено и хабене на време и пари.

Публикувано:

Едни варят лютеница, други бира, трети ракия... Важното е мерак да има за нещо качествено

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 34 минути , BlackArt77 каза:

@ven62 подготовката за да се стигне до варенето на първа бира, беше над една година. Четене, събиране на нужната техника и т.н. Важно е да си подготвен за това което искаш да правиш. На моя приятел жена му и тя мрънка много за състоянието на балкона, но и малко жени разбират това хоби, за тях е нещо супер безмислено и хабене на време и пари.

Брой ме към жените. Аз не пия.

А пък за бирата - направо не ми се вярва. Да се полагат толкова усилия за да се произведе нещо горчиво.

Като си толкова мераклия - разтвори си един хинин в чаша с вода и … готово :grin:

• Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 23 минути , ven62 каза:

Като си толкова мераклия - разтвори си един хинин в чаша с вода и … готово

Лошото е, че забраниха по аптеките да продават аналгин хинин. 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 23 часа, П.Кръстев каза:

Това да добиеш сам някоя от божествените жидкости е магия, алхимия и изкуство в едно. Аз отдавна съм изключил елементът "огън" от процесите, но и само с ферментация се получават приятно пивки резултати 🙂

Успех със следващите варки!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз мога да се отчета с първи business class полет в 747-400 на BA по класическата отсечка LHR - JFK. По дяволите, това е най-добрият начин за летене. Жалко, че билетите в бизнес обикновено са доста солени. 🙂

• Харесвам 9
  • Браво 3
Публикувано:
преди 43 минути , Djgeorgie каза:

По дяволите, това е най-добрият начин за летене.

Сигурно, ако пробваш първа ще си промениш мнението. А дано, някой ден 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Георги каза:

Със сигурност. То ако трябва да сме честни, най-комфортно би било да се лети със частен самолет, но хайде да не ставаме нагли. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Е, честито! Лошото е като се върнеш на икономи после.

За първа класа четох наскоро, че ако не си свикнал на личен иконом може да е дори стресиращо 😀

• Смея се 3
Публикувано:
На 19.08.2019 г. в 15:19, aikula3d каза:

Вече официално и аз съм бракуван

IMG_2868.JPG

IMG_2870.JPG

IMG_2871.JPG

Честито, адаш! 

Честитки и от @Mistress of Germs за нейната адашка!☺️

Желаем вашето посемействувание да е многотомен роман с много вълнуващи глави, кулминации и цветни илюстрации 🍾

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес се запознах на живо с една магеланка, която се оказа много готина, както и предполагах, даже повече🙂.

Радвам се, че се запознахме, С...😉

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
On 8/21/2019 at 10:03 PM, Георги said:

Не е нещо особено...

Публикувано:
4 minutes ago, aleksandrina said:

И аз! И като се разделихме се сетих, че можеше и да се "документираме". 😜 Нищо, next time. 

Ех, да бе. Определено не ни стигна времето🤪. Дано следващия път да не сме по-остарели😉. Ама пък все ще сме така красиви.

• Харесвам 2
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Аzia
    • Dango
    • blueriver
    • funny
    • Граф Вронски
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.