Lyubina Публикувано: 18 август, 2017 Сподели Публикувано: 18 август, 2017 Ами... обещаващо романтично започвате, дай Боже да е все така! Поздравления! 1 Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Искам да се похваля, че сутринта в Люксембург обърках автобуса и се озовах във Франкфурт вместо Шарлероа. Франкфурт - София в момента струва 400 евро. В такива случаи съм благодарен, че имам безплатен фул флекс билет с уиз (а.к.а. жокер за спасяване от собствена простотия), и дайнърс карта, с която да изчакам полета докато ям нутела и зяпам самолети 3 часа. 7 2 15 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stormbringer Публикувано: 19 август, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Емоциите, задачите, безсънието и новите неща са много тези дни, затова малко се позавабих, но все пак - Лора, 14.08.17, 3.350кг., 50 см Емоциите, задачите, безсънието и новите неща са много тези дни, затова малко се позавабих, но все пак - Лора, 14.08.17, 3.350кг., 50 см 25 33 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Честото! Да ви носи много радост! 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 преди 13 минути , stormbringer каза: Емоциите, задачите, безсънието и новите неща са много тези дни, затова малко се позавабих, но все пак - Лора, 14.08.17, 3.350кг., 50 см Емоциите, задачите, безсънието и новите неща са много тези дни, затова малко се позавабих, но все пак - Лора, 14.08.17, 3.350кг., 50 см Честито! Жива и здрава да е Лора ! 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 19 август, 2017 Сподели Публикувано: 19 август, 2017 Добре дошла на Лора ! Нека е благословена ! п.с. безсънието няма да е вечно, а с новите задачи бързо се свиква. 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Да е здрава малката Лора и родителите й по край нея! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Южноафриканска виза - получена! Отделно приятелят ми от Кейптаун (с когото делихме каюта на антарктическия круиз) вече ни е спретнал подобаваща програма за цялата седмица - хем доста натоварена, хем супер интересна. Друго си е местен човек да те развежда. Нямам търпение вече 25 18 Връзка към коментар
Пътувко Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 Здравейте! Искам да се похваля, че вече съм женен След като една част от медения ни месец мина по "нашите ширини" мога да кажа, че вече съм бил във всички страни от Балканския полуостров. Малка, но стъпка напред! 23 1 20 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 преди 2 минути , Пътувко каза: Здравейте! Искам да се похваля, че вече съм женен Честито! Да имате щастлив брак, изпълнен с много пътешествия! И, разбира се, да се радвате на малки магеланчета! 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 23 август, 2017 преди 56 минути , Пътувко каза: Здравейте! Искам да се похваля, че вече съм женен След като една част от медения ни месец мина по "нашите ширини" мога да кажа, че вече съм бил във всички страни от Балканския полуостров. Малка, но стъпка напред! Оооооо, каква хубава новина! Честито, да сте живи и здрави, много да се обичате и да сте щастливи. А колкото до малката стъпка напред - за къде си се разбързал - имате поне още 50 години да пътувате.:)))) 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 23 август, 2017 На 19.8.2017 в 14:48, stormbringer каза: Емоциите, задачите, безсънието и новите неща са много тези дни, затова малко се позавабих, но все пак - Лора, 14.08.17, 3.350кг., 50 см Емоциите, задачите, безсънието и новите неща са много тези дни, затова малко се позавабих, но все пак - Лора, 14.08.17, 3.350кг., 50 см Ауууу,как съм пропуснала най-най-най - хубавата новина на света - раждането на новия човек! Да е жива и здрава Лора, да расте умна, красива, с късмет и с вкус към хубавите пътешествия! 4 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 преди 3 часа, Пътувко каза: Здравейте! Искам да се похваля, че вече съм женен След като една част от медения ни месец мина по "нашите ширини" мога да кажа, че вече съм бил във всички страни от Балканския полуостров. Малка, но стъпка напред! Защо си мисля, че това трябва да е в секция "искам да се оплача" 1 1 3 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 23 август, 2017 Сподели Публикувано: 23 август, 2017 преди 4 часа, Пътувко каза: Здравейте! Искам да се похваля, че вече съм женен След като една част от медения ни месец мина по "нашите ширини" мога да кажа, че вече съм бил във всички страни от Балканския полуостров. Малка, но стъпка напред! Честити бъдете много години! Радвайте се на живота и един на друг. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 (редактирано) Как да не се похваля какви домати отгледах тази година в Англия Редактирано 24 август, 2017 от Гост Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 16 минути , Rainy каза: Как да не се похваля какви домати отгледах тази година в Англия Като видях домата се сетих, за нещо, за което не би трябвало в девет сутринта , но ... моля те, похвали се по-късно и какви салати можеш да правиш. 7 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 6 минути , Таньо каза: Като видях домата се сетих, за нещо, за което не би трябвало в девет сутринта , но ... моля те, похвали се по-късно и какви салати можеш да правиш. Е какво толкова... в момента все накъде по света е късна вечер 2 2 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 5 минути , Таньо каза: Като видях домата се сетих, за нещо, за което не би трябвало в девет сутринта , но ... моля те, похвали се по-късно и какви салати можеш да правиш. Веднага! Това е от измерения домат по-горе... И аз се сетих за същото неприлично за 7 сутринта Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 (редактирано) преди 6 минути , Георги Матеев каза: Е какво толкова... в момента все накъде по света е късна вечер Да, идеята ми е позната и неведнъж прилагана, но след минути ми предстои среща с хора от страната на изгряващото слънце... Edit: ... служебна среща ... Редактирано 24 август, 2017 от Таньо 4 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 50 минути , Георги Матеев каза: Е какво толкова... в момента все накъде по света е късна вечер преди 46 минути , Таньо каза: ...след минути ми предстои среща с хора от страната на изгряващото слънце... Е тъкмо де - сега слънцето там започва да залязва 1 1 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 Преди 1 час, Rainy каза: Как да не се похваля какви домати отгледах тази година в Англия Много ти завиждам,моите домати са ужасни и си отиват.Но са био ,както предполагам и твоите? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 44 минути , traveler каза: Много ти завиждам,моите домати са ужасни и си отиват.Но са био ,както предполагам и твоите? 101% био. Догодина пак Връзка към коментар
searus Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 2 часа, Rainy каза: Как да не се похваля какви домати отгледах тази година в Англия Ъмм, може ли малко разсад? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 преди 9 минути , searus каза: Ъмм, може ли малко разсад? За мен готови домати, моля... 3 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 август, 2017 Сподели Публикувано: 24 август, 2017 (редактирано) преди 26 минути , searus каза: Ъмм, може ли малко разсад? Това са отгледани от семенца Подозирам хибридни, обаче - тоест, няма да събирам семена от доматите. Мисля да си купя нови от България по Коледа и да направя разсад напролет. Или пък да опитам и с тези... преди 17 минути , chandni каза: За мен готови домати, моля... Хахахахахахаххаахххх Редактирано 24 август, 2017 от Гост Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега