Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

Преди 1 час, Mary каза:

Дали има схема по която се намалява цената за полети с Turkish Airlines?

Има. Отговорил съм в темата за Истанбул, където питах за съвети за там

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 20.09.2018 г. в 14:31, dimov каза:

В rumbo.es ми разпозна кредитната МС на Уизз като МС Виабай припейд и ми направи 12 Е отстъпка за Полет на Райън от Венеция до София. Потвърждението по имейл дойде след минути.

И за трети път по тази схема 3 еднопосочни билета София-Атина на Aegean на цена от 15 евро за всеки срещу 28 на сайта за 30-ти декември ☺️

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
6 hours ago, cybersimo said:

Има. Отговорил съм в темата за Истанбул, където питах за съвети за там

Може ли линк, защото търсих по темите за Истанбул в търсачката, но не отктивам къде си писал. Сега с тази промоция на полетите до каква цена могат да се свалят? 

ps. намерих мнението ти през профила... и все пак с моментната промоция какви отстъпки стигате. Аз успях през .au да докарам цена 69 евро, но стигам само до екрана , където се добавят екстрите и от там нататък не мога да продължа натискайки безуспешно бутона продължи. / става дума и за оподо и за edreams /

Редактирано от Jorro
Връзка към коментар

Днес купих 4 еднопосочни AMS-SOF с Трансавиа, по два на резервация през rumbo.es с Уиз мастъркард. Свали ми по 13 евро на билет. Освен това имаше само 2 билета на тази цена и направих двете покупки едновременно през два различни браузъра. Доволна.

Редактирано от silvia_b
  • Харесвам 4
  • Браво 2
Връзка към коментар
На 21.09.2018 г. в 21:46, Stryper каза:

Не може ли да се чекираш без профил с имейла от rumbo?

За други 2 полета се бях чекирала с имейла от ръмбо, но специално за този техен имейл, който завършваше на името@mobionet.com, не ставаше. Накрая разбрах, че трябвало да се използва за чекиране имейла, на който са изпратили това заблуждаващо писмо. Аз бях дала друг имейл за кореспонденция с ръмбо от този в профила в райън и това може да е дообъркало нещата.

Връзка към коментар

В момента в jetcost.com.au и edreams и opodo дават отстъпката със всички типове карти. За съжаление обаче при опит дори с нова карта, която знам на 100%, че не е ползвана ми даде съобщение за грешка, че съм стигнал макс. брой ползвания на тази карта. 

Идеи как да купя билетите?

Редактирано от Jorro
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Jorro каза:

В момента в jetcost.com.au и edreams и opodo дават отстъпката със всички типове карти. За съжаление обаче при опит дори с нова карта, която знам на 100%, че не е ползвана ми даде съобщение за грешка, че съм стигнал макс. брой ползвания на тази карта. 

Идеи как да купя билетите?

може би гледа не само картата, а и името

имаше назад в тая тема писано, че с малка грешка в името може да се купи билет, но не знам дали ще стане точно с тази схема...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

През rumbo.fr една мастеркард днес мина 6 пъти-за три билета София-Париж,Манила-Тайпе-Манила,Манила-Бруней-Манила,Манила-Себу,Себу-ПП,ПП-Манила.Средно с по 12E отстъпка на полетите на Себу Пасифик и на Еър Азия,на Аеджиян не съм гледал в сайта,но трите билета ми бяха общо 95евро.

Пробвах през австралийската версия и аржентинската(с по няколко евро по-ниска цена),но иска Виабей карта

Редактирано от malkia
  • Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

При опит да взема за четвърти път в рамките на седмица билети по схемата rumbo.es->КК Уиз вече ми изписа 'Съжаляваме, но тази кредитна карта е свързана с валидна промоция само веднъж на всеки три месеца.' и при мен вече спря кранчето хахах, но пак съм доволен от промоцията.

Иначе ми дааде билет София-Мадрид за Януари с Раян с колосално намаление на цена 8.50 евро срещу 23 евро. При двупосочен билет ми дава по-висока цена от колкото ако се вземат два еднопосочни. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 18 часа, neuromancer каза:

може би гледа не само картата, а и името

имаше назад в тая тема писано, че с малка грешка в името може да се купи билет, но не знам дали ще стане точно с тази схема...

А грешка в името на пътника или накрая при инфромацията за плащане?

Връзка към коментар

преди 5 минути , Ivko каза:

Мисля, че и двата варианта са пробвани, но това са само спомени от прочетеното в тази тема 😎

Връзка към коментар
преди 9 часа, Ivko каза:

Понякога минава, но по-често -  не. Още  май никой не е хванал точно какво засичат и явно са повече от едно неща ,  защото се случва дори смяна на карта,  букви в име ,  IP,   пощенски адрес, мейл или друго да помага.  

"Лечение" за МС VIabuy към момента  и доказано работещи ca посочените малко по-назад MC Debit на Skrill c 10€ годишна такса,  въпросната МС  Wizz на ДСК,  и безплатната MC Debit на TransferWise. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Alexander каза:

Wizz MC не мина в rumbo.es при втори опит след 10 дни.

На 30.09.2018 г. в 13:51, Ivko каза:

При опит да взема за четвърти път в рамките на седмица билети по схемата rumbo.es->КК Уиз вече ми изписа 'Съжаляваме, но тази кредитна карта е свързана с валидна промоция само веднъж на всеки три месеца.' и при мен вече спря кранчето хахах, но пак съм доволен от промоцията.

Добре дошъл в кюпа 🙃

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.