Георги Матеев Публикувано: 25 юли, 2015 Автор Публикувано: 25 юли, 2015 Чекиране и отпечатване на бордни карти до Порт Моресби - завършено. Напрежението расте с всяка изминала минута 18
macf1an Публикувано: 25 юли, 2015 Публикувано: 25 юли, 2015 ..както и температурата в казана на посрещачите.. 14
Цвете Публикувано: 25 юли, 2015 Публикувано: 25 юли, 2015 Жоро, лек път! Чакаме живото предаване, което означава задължително избягване на казана на посрещачите! Със здраве! 2
mililia Публикувано: 25 юли, 2015 Публикувано: 25 юли, 2015 (редактирано) На добър път, Жоре! Внимавай с папуасите и папуаските и ако усетиш, че са гладни, дим да те няма . Не знам дали ще има нет, ама чакам снимки с нетърпение. Редактирано 25 юли, 2015 от mililia 4
Alexander Публикувано: 25 юли, 2015 Публикувано: 25 юли, 2015 Аз се надявам на малко повече снимки от това място. Лек път и да си изкараш супер, на това интересно място 4
AlexandraKo Публикувано: 25 юли, 2015 Публикувано: 25 юли, 2015 На мен един папуас ми се обади, че тези дни се очаквали много вкусни туристи ;) майтап, бе Уили! Жоре, лек път и много приятни емоции ти желая! 6
desislavna Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 Жори, лек път! При всички положения това ще е незабравимо пътешествие за теб! Вперили сме поглед в теб, ще чакаме новини и включване от теб при възможност! Пази се, особено в града! 6
Фил Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 Айде лек път и много интересни преживявания! 5
Тони Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 И от мен.И ако нещо видиш зор, кажи им, че сме много! И ще дойдем да те търсим. И чакаме снимки и разкази! 6
stanimir Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 Да видиш дали са пухкави местните , като тия из Полинезия 2
Topfly Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 Приятно пътуване и много канибали за пред фотоапарата Аз по едно време почти бях тръгнал към индонезийската част на острова, но поради различни ангажименти ми се размина пътуването. Много ми се искаше да видя мъжете в “национални носии“, които до ден днешен така си ходят в джунглата: Преди около 30 години мореплавателят Дончо Папазов ми беше показал един подобен сувенир донесен от там и от тогава много ми се ходи. В Папуа Нова Гвинея също ли има подобни племена? 4
Георги Матеев Публикувано: 26 юли, 2015 Автор Публикувано: 26 юли, 2015 Току-що ме ъпгрейднаха в бизнес класа на полета София-Доха Сребърният ми статус при катарците явно има значение. Добро начало на пътешествието... 24
Костов Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 Току-що ме ъпгрейднаха в бизнес класа на полета София-Доха Сребърният ми статус при катарците явно има значение. Добро начало на пътешествието...Все така да ти върви. Лек път, и пътешествие изпълнено с положителни емоции пожелавам 5
Георги Матеев Публикувано: 26 юли, 2015 Автор Публикувано: 26 юли, 2015 Поздрави от бизнес салона на летището в Доха. Хапвам супа от броколи и си чакам полета за Манила 14
stanimir Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 Сега кажи , че се уреди с бизнес и до Манила
Георги Матеев Публикувано: 26 юли, 2015 Автор Публикувано: 26 юли, 2015 (редактирано) Сега кажи , че се уреди с бизнес и до Манила Засега не, ама имам място на авариен ред и пак ще се ширя Иначе катарците много глезиха с храна. Първо поднесоха плато от сирена: После салатка (и Индиана Джоунс): И накрая телешко: Голямо облизване на пръсти падна Редактирано 26 юли, 2015 от Георги Матеев 30
Topfly Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 От бизнес класата направо при канибалите! Ще бъде голям шок Субтитрите на Индиана Джоунс са много яки 4
stanimir Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 В контекста на казаното от Тоpfly "облизване на пръстите" вече звучи доста по-различно 6
Topfly Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 В контекста на казаното от Тоpfly "облизване на пръстите" вече звучи доста по-различно Надявам канибалите в Папуа Нова Гвинея да не са големи фенове на овцете 9
Гост Публикувано: 26 юли, 2015 Публикувано: 26 юли, 2015 И сто тояги на Жоров гръб са малко, ама той ще е в Папуа, а ние ще пасем виртуалните овци... хаха... Тази тема мноооого ме усмихва!
Георги Матеев Публикувано: 27 юли, 2015 Автор Публикувано: 27 юли, 2015 Привет от Манила! Да докладвам - Diners картата мина без проблем и в момента кисна в един лаундж, тъпча се, броузвам и убивам 5 часа до полета за Порт Моресби. Царевичната супа е трепач. Катарците се престараха. 5 минути след излитане от Доха към Манила при мен дойде един стюарт - представи се, приветства ме на борда и каза, че ще е моя персонален асистент и мога да го тормозя за всичко, което ми хрумне по време на полета. После през целите 8 часа ме наричаше по име, което досега не ми се е случвало. Персоналното отношение обаче не свърши до тук. На пристигане в Манила на гейта специално ме чакаше служител, който ме хвана за ръчичка и ми помогна с всички (зверски досадни) формалности по транзита. Много ми допадна как предредихме една (без да преувеличавам) 100 метрова опашка. Накрая даже ме заведе до лаунджа за да не съм се лутал. Този сребърен статус към катарците все повече ми харесва. 27
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега