Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

При такава смяна на часа за полет може ли само един от пътуващите от обща резервация да откаже промяната или това е невъзможно?

Мисля, че може. Но само по телефона.

Ето тук дискутирахме подобен случай.

Сега прегледах набързо всички дестинации - не видях фрапантни размествания, освен при промяната със зимното разписание. Тогава има няколко полета, които сменят сутрин/вечер.

• Харесвам 1
Публикувано:

Пратих мейл на Wizz с въпроса дали е нужно да разпечатвам отново бордни карти след промяната на разписанието,но все още нямам отговор.Как смятате,нужно ли е?

Публикувано:

Пратих мейл на Wizz с въпроса дали е нужно да разпечатвам отново бордни карти след промяната на разписанието,но все още нямам отговор.Как смятате,нужно ли е?

Според мен - да.

Публикувано:

@macf1an, дали пускаш все още някъде репортите в Excel с цените на WizzAir, бяха много полезни за намиране на най-ниските цени?

• Харесвам 1
Публикувано:

От началото на месец май wizzair променят часа на полетите София - Тел Авив от 06:00 на 07:25,

Тел Авив - София се променя от 09:20 на 10:45.

• Харесвам 2
Публикувано:

Стартират полети от Гатуик - 18.06. Като за начало до Букурещ. Да се надяваме скоро и по нашите екрани.

• Харесвам 4
Публикувано:

От началото на месец май wizzair променят часа на полетите София - Тел Авив от 06:00 на 07:25,

Тел Авив - София се променя от 09:20 на 10:45.

Ако може и цената да сменят, би станало прекрасно...

Публикувано: (редактирано)

Ако може и цената да сменят, би станало прекрасно...

От време на време изскачат добри цени.

Миналата седмица на 12 април имаше промоция TODAY EVERY SECOND SEAT IS HALF PRICE*! и взех два двупосочни билети София-Тел Авив-София 20-23май2016 за 195 лева общо.

Миналата година през август можеше да се вземе двупосочен 30окт-02ноември2015 за 80 лева.

Пак през миналата година на 19май (традиционната промоция ON 19 MAY EVERY SECOND SEAT IS FREE!) рано сутринта имаше два двупосочни 29май-01юни2015 за 150 лева обшо.

Редактирано от VladimirK
Публикувано:

И полетите до Малмьо са променени. :(

Възможно ли е уиз кредит да бъде използван за резервация на хотел или важи само за полети?

Публикувано:

От време на време изскачат добри цени.

Миналата седмица на 12 април имаше промоция TODAY EVERY SECOND SEAT IS HALF PRICE*! и взех два двупосочни билети София-Тел Авив-София 20-23май2016 за 195 лева общо.

Миналата година през август можеше да се вземе двупосочен 30окт-02ноември2015 за 80 лева.

Пак през миналата година на 19май (традиционната промоция ON 19 MAY EVERY SECOND SEAT IS FREE!) рано сутринта имаше два двупосочни 29май-01юни2015 за 150 лева обшо.

То, че има - има, ама не е нормално през 90% от времето нискотарифната компания да предлага по-скъпи билети от Еърбега и Ел Ал (ако така се чете). 

Публикувано:

@macf1an, дали пускаш все още някъде репортите в Excel с цените на WizzAir, бяха много полезни за намиране на най-ниските цени?

Ето тук е последното издание: http://magelanci.com/topic/3830-wizz-air-периодични-промоции-обща-тема/?p=134892

• Харесвам 1
Публикувано:

Мернах новина, че от зимата Уиз ще започват полети между Тенерифе и Букурещ...дано някой ден и София я огрее, но и като цяло не е зле, защото цените до Канарите ставаха прилични до сега само с лоу кост прекачване в нисък сезон. 

Ето я новината на испански, според гугъл преводача Уиз са спечелили субсидия до 4 линии, една от тях до Букурещ: http://www.laopinion.es/turismo/2016/04/19/canarias-tendra-cuatro-nuevas-rutas/669596.html

• Харесвам 8

Мернах новина, че от зимата Уиз ще започват полети между Тенерифе и Букурещ...дано някой ден и София я огрее, но и като цяло не е зле, защото цените до Канарите ставаха прилични до сега само с лоу кост прекачване в нисък сезон. 

Ето я новината на испански, според гугъл преводача Уиз са спечелили субсидия до 4 линии, една от тях до Букурещ: http://www.laopinion.es/turismo/2016/04/19/canarias-tendra-cuatro-nuevas-rutas/669596.html

Добре, ама с тези цени....

Преди време бях им гледал цените от Будапеща, сега повторих,  за юни-юли започват от 400+ евро с вкл. куфари на човек без членски карти и пр, а за август отива на 600 евро, което е абсурдно.

Само понеже е директен полет, слагат между 100-200 евро на билет отгоре за различните месеци  спрямо стандартите АК.

Редактирано от Alexander
Публикувано:

Добре, ама с тези цени....

Преди време бях им гледал цените от Будапеща, сега повторих,  за юни-юли започват от 400+ евро с вкл. куфари на човек без членски карти и пр, а за август отива на 600 евро, което е абсурдно.

Само понеже е директен полет, слагат между 100-200 евро на билет отгоре за различните месеци  спрямо стандартите АК.

Еми...явно ще се надяваме не само да пуснат полети, ми и Ryanair да ги последват и да паднат цените :)

Публикувано:

Унгарците вече ще летят директно до 3 канарски острова, румънците и те се уредиха с Тенерифе, дано и ние чуем добри новини скоро. Сега е подходящо време за такава линия заради международното положение, идеална възможност Тенерифе да се наложи като дестинация, съответно да възникне и конкуренция между авиокомпаниите в бъдеще.

• Харесвам 1
Публикувано:

Възможно ли е уиз кредит да бъде използван за резервация на хотел или важи само за полети?

Да си повторя питането :)

И още едно въпросче - колко дни след избирането на 120% уиз кредит го получихте?

Публикувано:

Да си повторя питането :)

И още едно въпросче - колко дни след избирането на 120% уиз кредит го получихте?

При мен дойде в началото на следващия месец. А при използването- първо дърпат сумата от хотелските резервации и след това пари от уиз сметката. 

При положение че не приемат мобилни бордни карти на Уиз, се съмнявам да приемат тези на Раян

Напротив, приемат. :)  Тествано е няколко пъти от SOF с W6. Свикнаха леличките да гледат и сканират от умното разстройство. :lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:

Напротив, приемат. :)  Тествано е няколко пъти от SOF с W6. Свикнаха леличките да гледат и сканират от умното разстройство. :lol:

ХА! До скоро (миналата година) излизаше съобщение на мобилното приложение, че не може от нашето летище. Тая година не съм пробвал.

Публикувано:

ХА! До скоро (миналата година) излизаше съобщение на мобилното приложение, че не може от нашето летище. Тая година не съм пробвал.

Преди  години нямаше и онлайн чекиране, ама е друга тема. Много рядко летиш, или предпочиташ Т2 :)

Публикувано:

Миналата година имам 7 полета с Уиз от Т1, последният декември. За някой от полетите пробвах през мобилното и не даваше със сигурност  :)

• Харесвам 1

Миналата година имам 7 полета с Уиз от Т1, последният декември. За някой от полетите пробвах през мобилното и не даваше със сигурност  :)

PassWallet сложил ли си? Всъщност  може да минаваш и с електронна бордна карта, която си свалил под някакъв файл на устройството. На градичен контрол SOF все по-рядко искат да гледат билет на телефон . :lol:

Редактирано от Hollywood
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.