Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 минути , aleksandrina каза:

Пликчето е с вместимост 1 литър, не течностите да са 1 литър общо.

Права си - сега проверих, навсякъде пише само едно пликче с вместимост 1 литър. Явно това е променено в някакъв момент - преди със сигурност се имаше предвид 1 литър течности общо и нямаше проблем да пътуваш с колкото искаш пликчета стига да си в лимита. Което обаче не променя въпроса ми - каква е разликата от секюрити гледна точка, ако съм с 2 пликчета от по 0.5 л. примерно, което в крайна сметка е същото като 1 пликче от 1 л?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 40 минути , Георги Матеев каза:

Права си - сега проверих, навсякъде пише само едно пликче с вместимост 1 литър. Явно това е променено в някакъв момент - преди със сигурност се имаше предвид 1 литър течности общо и нямаше проблем да пътуваш с колкото искаш пликчета стига да си в лимита. Което обаче не променя въпроса ми - каква е разликата от секюрити гледна точка, ако съм с 2 пликчета от по 0.5 л. примерно, което в крайна сметка е същото като 1 пликче от 1 л?

Явно да е по стандарт навсякъде. Макар, че този стандарт се променя с новите скенери.

В Копенхаген даваха пликче на място, ако са в несесер или различно изглеждащо пликче.

Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

В София все още карат да се вадят течностите до 100мл от багажа !

Това си го спестявам. Моите са в несесер и от няколко години въобще не ги вадя от багажа. Като питат за течности преди това, казвам, че нямам. След преглед от скенера не ми отделят багажа.

• Харесвам 1
Публикувано:
41 minutes ago, thrcn said:

От LinkedIn.. информацията за тарифите не е тайна, но е интересна съпоставка между европейските летища и къде се намира София сред тях: https://lnkd.in/p/dxiWHmY5IMG_3195.jpeg.90f0fd6b1d7ae17a2192e6d7d5655dd7.jpeg

Много е размазана картинката.А иначе при последните ни два полета на Франкфурт и на двата ни возиха с автобус.Явно Луфтханза пести и от там.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, thrcn каза:

От LinkedIn.. информацията за тарифите не е тайна, но е интересна съпоставка между европейските летища и къде се намира София сред тях: https://lnkd.in/p/dxiWHmY5IMG_3195.jpeg.90f0fd6b1d7ae17a2192e6d7d5655dd7.jpeg

Доста любопитно, явно сме отново сред първенците - не виждам защо сме по-скъпи от Рим, Берлин и дори Лондон... Но тук при нас всичко е безобразно. 

Иначе по темата с течностите, най-стриктни винаги са били UK - там е едно пликче и това е - всичко друго се изхвърля, дори да си под 1 л. общо. Не може две пликчета - така са и на Станстед, и на Лутън, и на Хийтроу.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   8 магеланци

• r_nikolov1
    • Eagleman
    • Blago
    • Aureliano
    • Oshko
    • jorocontrola
    • Георги
    • Snail5930
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.