bronco Публикувано: 3 юли, 2015 Публикувано: 3 юли, 2015 Нека стои тук мнението за сега, но качете алжирските и тези снимки в точната галерия Снимките от Черни връх и Лозенската планина са качени. Жоро ще качи снимките от Алжир до няколко дни.
bronco Публикувано: 4 юли, 2015 Публикувано: 4 юли, 2015 Днес, при сравнително неприятни метеорологически условия и в компанията на мои близки приятели и роднини, знамето се развя на най-високия връх в България. Снимките са качени в галерията. Направил съм уговорка за утре с Георги Матеев да му предам знамето. 4
Георги Публикувано: 5 юли, 2015 Публикувано: 5 юли, 2015 Супер снимки, одобрих ги. Таз година Мусала, догодина Еверест 5
Гергана Пенина Публикувано: 11 юли, 2015 Публикувано: 11 юли, 2015 (редактирано) 12.09.2015-28.09.2015 в Перу Редактирано 11 юли, 2015 от Гергана Пенина 7
mililia Публикувано: 11 юли, 2015 Публикувано: 11 юли, 2015 12.09.2015-28.09.2015 в Перу Лека поправка в датите: 12.09.2015-29.09.2015 г. Ще го веем и в Мадрид. 7
lisska99 Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 (редактирано) Здравейте, аз ще бъда от 16.09 до 01.10. по линията - Хонг Конг - Малайзия - Сингапур. Знам, че има много желаещи да вземет знамето, записани преди мен, но ще се радвам да го развея по онези места, ако решите да го връчите точно на мен в този период от време Редактирано 23 юли, 2015 от lisska99
Георги Матеев Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Няколко неща...Чак сега забелязвам, че крайната дата на августовското ми пътуване (Танзания/Сейшели/Ирландия) е написана погрешно. Дефакто се прибирам на 15 Септември, което обаче се засича с пътуването на Гери и Mililia за Перу/Испания. Предлагам те да вземат знамето за този период Също така предлагам тези дати да се извадят от резервния ми списък и да се добавят към основния график. Доколкото виждам знамето е свободно тогава: 19.01 - 29.01.2016 Георги Матеев, Малдиви / Шри Ланка 12.02 - 19.02.2016 Георги Матеев, Хонг Конг Искам да добавя и една изцяло нова дата:13.12 - 19.12.2015, Георги Матеев и bronco, Кувейт 7
Лидия Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Хайде и аз да се включа с една подробност, тъй като за моето пътуване до Финландия/Лапландия аз тръгвам от Англия и се връщам в Англия, тъй като засега там се подвизавам незнам дали ще има достатъчно време знамето да пристигне до мен от Жоро Матеев и дори в този случай да пристигне навреме със сигурност няма да стигне навреме от мен до Noshtna_ptica. Някакви идеи/предложения? 10.11 - 12.11.2015, Георги Матеев, Берлин / Германия 18.11 - 23.11.2015, Лидия, Финландия - Хелзинки и Рованиеми (Лапландия) 25.11 - 29.11.2015, noshtna_ptica - Германия (Мюнхен и Нюрнберг)
Mary Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Хайде и аз да се включа с една подробност, тъй като за моето пътуване до Финландия/Лапландия аз тръгвам от Англия и се връщам в Англия, тъй като засега там се подвизавам незнам дали ще има достатъчно време знамето да пристигне до мен от Жоро Матеев и дори в този случай да пристигне навреме със сигурност няма да стигне навреме от мен до Noshtna_ptica. Някакви идеи/предложения? 10.11 - 12.11.2015, Георги Матеев, Берлин / Германия 18.11 - 23.11.2015, Лидия, Финландия - Хелзинки и Рованиеми (Лапландия) 25.11 - 29.11.2015, noshtna_ptica - Германия (Мюнхен и Нюрнберг) Знамето е било поне два пъти в Берлин. Аз пък съжалявам, че не погледнах миналата седмица графика, за да заведа знамето на Рилските езера. 1
mililia Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Няколко неща... Чак сега забелязвам, че крайната дата на августовското ми пътуване (Танзания/Сейшели/Ирландия) е написана погрешно. Дефакто се прибирам на 15 Септември, което обаче се засича с пътуването на Гери и Mililia за Перу/Испания. Предлагам те да вземат знамето за този период Също така предлагам тези дати да се извадят от резервния ми списък и да се добавят към основния график. Доколкото виждам знамето е свободно тогава: 19.01 - 29.01.2016 Георги Матеев, Малдиви / Шри Ланка 12.02 - 19.02.2016 Георги Матеев, Хонг Конг Искам да добавя и една изцяло нова дата: 13.12 - 19.12.2015, Георги Матеев и bronco, Кувейт Жоре, благодаря за кавалерския жест ! Танзания и Сейшелите също са интересна дестинация, така че нека "големите умове" се произнесат по въпроса, кой да вземе знамето. Гледам, също така, че две много интересни дестинации се засичат І Монголия и непосетената до сега Папуа . Чудя се дали на Миро пътуването до Монголия е сигурно на 100%. Нещо ми се върти в главата, че той имаше някакви съмнения по въпроса. Ако може модераторите да проучат въпроса, за да не изпуснем важна дестинация. Скоро едва ли някой ще повтори маршрута на Георги Матеев в Папуа Нова Гвинея. 2
noshtna_ptica Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Хайде и аз да се включа с една подробност, тъй като за моето пътуване до Финландия/Лапландия аз тръгвам от Англия и се връщам в Англия, тъй като засега там се подвизавам незнам дали ще има достатъчно време знамето да пристигне до мен от Жоро Матеев и дори в този случай да пристигне навреме със сигурност няма да стигне навреме от мен до Noshtna_ptica. Някакви идеи/предложения? 10.11 - 12.11.2015, Георги Матеев, Берлин / Германия 18.11 - 23.11.2015, Лидия, Финландия - Хелзинки и Рованиеми (Лапландия) 25.11 - 29.11.2015, noshtna_ptica - Германия (Мюнхен и Нюрнберг) Да си кажа мнението Явно знамето няма да може да иде и при Дядо Коледа, и на коледния базар в Нюрнберг. При Дядо Коледа ще му е по-интересно, определено. В Нюрнберг - друг път. 1
Георги Матеев Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Знамето е било поне два пъти в Берлин. Абсолютно, по-скоро да го пратя по-раничко на Лидия в Лондон за да успее да го разходи до Рованиеми Само не съм съвсем наясно кой куриер ще е най-бърз. Гледам, също така, че две много интересни дестинации се засичат І Монголия и непосетената до сега Папуа . Чудя се дали на Миро пътуването до Монголия е сигурно на 100%. Нещо ми се върти в главата, че той имаше някакви съмнения по въпроса. Ако може модераторите да проучат въпроса, за да не изпуснем важна дестинация. Скоро едва ли някой ще повтори маршрута на Георги Матеев в Папуа Нова Гвинея. Пътуването на Миро е 100% сигурно, онзи ден му предадох знамето. Здраве да е за Папуа НГ 2
ruwenzogy Публикувано: 23 юли, 2015 Автор Публикувано: 23 юли, 2015 Мисля, че аз трябва да взема знамето от АлександраКо, за Бирма, Лаос и Тайланд , и най-вече да не се изгуби от толкова препращания.... Да се произнесе ССК, но предимство трябва да се дава на по-интересните дестинации (а не Берлин или Мюнхен). Дядо Коледа е друго нещо, но пък там проблема е друг и транспортирането му от Лондон да София ще изисква време... Това е личното ми мнение , с което не ангажирам никого. 1
Георги Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Абсолютно, cck да въведе ред, че стана някаква каша 1
cck Публикувано: 24 юли, 2015 Публикувано: 24 юли, 2015 Актуализирах графика с оглед на последните уточнения по-горе Здравейте, аз ще бъда от 16.09 до 01.10. по линията - Хонг Конг - Малайзия - Сингапур. Знам, че има много желаещи да вземет знамето, записани преди мен, но ще се радвам да го развея по онези места, ако решите да го връчите точно на мен в този период от време Писах в резерв Няколко неща...Чак сега забелязвам, че крайната дата на августовското ми пътуване (Танзания/Сейшели/Ирландия) е написана погрешно. Дефакто се прибирам на 15 Септември, което обаче се засича с пътуването на Гери и Mililia за Перу/Испания. Предлагам те да вземат знамето за този период Също така предлагам тези дати да се извадят от резервния ми списък и да се добавят към основния график. Доколкото виждам знамето е свободно тогава: 19.01 - 29.01.2016 Георги Матеев, Малдиви / Шри Ланка 12.02 - 19.02.2016 Георги Матеев, Хонг Конг Искам да добавя и една изцяло нова дата:13.12 - 19.12.2015, Георги Матеев и bronco, Кувейт Коригирах списъка Да си кажа мнението Явно знамето няма да може да иде и при Дядо Коледа, и на коледния базар в Нюрнберг. При Дядо Коледа ще му е по-интересно, определено. В Нюрнберг - друг път. Ок, оставих в резерв. Мисля, че аз трябва да взема знамето от АлександраКо, за Бирма, Лаос и Тайланд , и най-вече да не се изгуби от толкова препращания.... Да се произнесе ССК, но предимство трябва да се дава на по-интересните дестинации (а не Берлин или Мюнхен). Дядо Коледа е друго нещо, но пък там проблема е друг и транспортирането му от Лондон да София ще изисква време... Това е личното ми мнение , с което не ангажирам никого. Оги, 10.11 - 12.11.2015, Георги Матеев, Берлин / Германия стои като запълване на датите. Ти се връщаш на 09.12.2015, а Лапланското пътуване на Лидия е 18.11 - 23.11.2015, Лидия, Финландия - Хелзинки и Рованиеми (Лапландия) - от UK Та заради това стоиш към резервите. Ако има промяна в нейните планове - ти си на ход. Абсолютно, по-скоро да го пратя по-раничко на Лидия в Лондон за да успее да го разходи до Рованиеми Само не съм съвсем наясно кой куриер ще е най-бърз. Пътуването на Миро е 100% сигурно, онзи ден му предадох знамето. Здраве да е за Папуа НГ То заради това знамето за ПНГ стоеше в резерв Важното е да направиш снимки. Много снимки, които да ни покажеш. -- И "последно десет" И преди сме си говорили, че е по-добре да има waitlist, защото плановете често се сменят. Пишете спокойно заявки, нищо че датите или дестинациите се дублират. Практиката от миналата година показа, че успяваме да си предаваме щафетата достатъчно ефективно 5
Лидия Публикувано: 24 юли, 2015 Публикувано: 24 юли, 2015 Абсолютно, по-скоро да го пратя по-раничко на Лидия в Лондон за да успее да го разходи до Рованиеми Само не съм съвсем наясно кой куриер ще е най-бърз. Пътуването на Миро е 100% сигурно, онзи ден му предадох знамето. Здраве да е за Папуа НГ Жоре ще се уточним за куриера Актуализирах графика с оглед на последните уточнения по-горе Писах в резерв Коригирах списъка Ок, оставих в резерв. Оги, 10.11 - 12.11.2015, Георги Матеев, Берлин / Германия стои като запълване на датите. Ти се връщаш на 09.12.2015, а Лапланското пътуване на Лидия е 18.11 - 23.11.2015, Лидия, Финландия - Хелзинки и Рованиеми (Лапландия) - от UK Та заради това стоиш към резервите. Ако има промяна в нейните планове - ти си на ход. То заради това знамето за ПНГ стоеше в резерв Важното е да направиш снимки. Много снимки, които да ни покажеш. -- И "последно десет" И преди сме си говорили, че е по-добре да има waitlist, защото плановете често се сменят. Пишете спокойно заявки, нищо че датите или дестинациите се дублират. Практиката от миналата година показа, че успяваме да си предаваме щафетата достатъчно ефективно Благодаря Все пак ако решите,че заради локацията,че не е удобно да взема знамето нека Оги го вземе
Tedy Публикувано: 4 август, 2015 Публикувано: 4 август, 2015 (редактирано) Знам, че нямам шансове, но да се пиша с моето пътуване. От 31.08 - 26.09.15 Китай и Тибет. Маршрутът ми ще е много интересен, точно по тези места магеланци май още не са бродили, но може и да греша. Редактирано 4 август, 2015 от Tedy 9
stanimir Публикувано: 4 август, 2015 Публикувано: 4 август, 2015 Aко зависи от мен знамето трябва да е в теб. Разбери се с магеланките 3
Tedy Публикувано: 4 август, 2015 Публикувано: 4 август, 2015 Е, не, те ще си решат. Само давам заявка, защото местата са красиви и интересни, и култура, и природа. Да не казвам,че и на цял фотографски форум ще ходя. Току виж съм убедила някой колега от Нешънъл джиографик да се снима с нашето знаме. 9
Duke Публикувано: 8 август, 2015 Публикувано: 8 август, 2015 Язък! Мислех на 25.09.2015 г. да го снимам с David Gilmour, ама не става...
petko Публикувано: 24 август, 2015 Публикувано: 24 август, 2015 Гледам, че има дупка и за другото ми пътуване. Резервирам знамето за Южна Африка - 25 Ноември - 9 Декември. Въпреки отявлените представители от форума, живеещи там, знамето все още не е стигало до тези точки на света. Говорих с Георги Матеев и полетите ни перфектно се напасват, тъй че ще стане размяната на 9ти преди той да замине за Сан Марино.
ruwenzogy Публикувано: 24 август, 2015 Автор Публикувано: 24 август, 2015 Гледам, че има дупка и за другото ми пътуване. Резервирам знамето за Южна Африка - 25 Ноември - 9 Декември. Въпреки отявлените представители от форума, живеещи там, знамето все още не е стигало до тези точки на света. Говорих с Георги Матеев и полетите ни перфектно се напасват, тъй че ще стане размяната на 9ти преди той да замине за Сан Марино. С Георги Матеев добре си се разбрал, но по-сложно е с Лидия, защото знамето трябва да пристигне за 2 дни от Англия, освен, ако не идеш до там да го вземеш.... И още нещо - искам да си оттегля резервната заявка за Бирма, Лаос и Тайланд, за да могат да се възползват други желаещи.
Лидия Публикувано: 24 август, 2015 Публикувано: 24 август, 2015 Виждам,че се получава проблем с моята локация така,че сск ако прецени може да ме махне от графика
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега