zon Публикувано: 12 август Публикувано: 12 август преди 2 часа, Фил каза: Честито! Нали от правилната страна? Аржи е винаги райт ;)) ✌️ 1 2
Argentique Публикувано: 12 август Публикувано: 12 август преди 3 часа, Фил каза: Честито! Нали от правилната страна? Може би. Слънцето през цялото време беше зад опашката на друг самолет, но в т.нар. "пик" нашият се размърда. 15
master_of_germs Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Национален парк Майелла, Абруцо, Италия. С @mary_shery и @домосед Изворите на река Верде Ждрелото Голе ди Сан Мартино Монте Блокхаус, с гледки към Монте Амаро (2793 м н.в.) И малко по-рано вчера: Боминако 40 6
Популярно мнение Mary Публикувано: 13 август Популярно мнение Публикувано: 13 август В Круя, Албания, където жегата също е голяма. 50
ivan69 Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Хелзинки е прекрасно място за 30 часа. Задължително посетете библиотеката, мястото за социален живот. Има доста обществени безплатни тоалетни, което е голям бонус при тези цени. 37
ivan69 Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Тур до Lonna и Suomenlinna на цената на едно еспресо. 31 1
Asenster Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Prison Island (Changuu Island), Zanzibar 🇹🇿 43 2
Популярно мнение zon Публикувано: 13 август Популярно мнение Публикувано: 13 август В Брюксел съм и гледам една цветна вълна от балкона :)) 🌼 🌸 🌼 "The Great Wave off Kanagawa" by the artist Katsushika Hokusai И от долу ;)) Цветният килим тази година е на японска тематика и е посветен на 160 години от установяване на дипломатически отношения между Япония и Белгия. Проверих и пикльото, и той е в цветя :)) в тон с темата И в момента пия най- пасващата бира по случая ;)) с гледка към килима :)) Cheers 🍻! 48 6
master_of_germs Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август Ако искате автентичен италиански барок без никакви туристи, забравете за Лече, забравете Сицилия. Абруцо е мястото. 🙂 Сулмона Сканно пътеката на сърцето (sentiero del cuore) Езерото Сан Доменико 43 1 3
ven62 Публикувано: 13 август Публикувано: 13 август На 12.08.2026 г. в 19:31, Argentique каза: Прага от сутрин до вечер ... И ние така, но преобладаващо по трите острова на Вълтава, че са подходящи за деца. Пляс, пляс с педалите ... карахме и водно колело т.е. аз, а жена ми гледаше внучките да не се метнат след някоя гъска в реката. Слънчево затъмнение не видях. Бях настанен до едната от стюардесите (сръбкиня ) , но тя се впечатли от внучката - как говорела нидерландски, немски и български. ... Сега ми стискайте палци, че утре отивам на нашето море. p.s. Аз и @Argentique не видях. Тези деца ме правят разноглед. Като свободни електрони са. 10 10
jungfraujoch Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август Всяка година поне веднъж посещавам НИМ. Тази година има две нови експозиции-150 години Априлско Възстание и Неандерталецът в мен. В друга тема прочетох,че няма какво да се прави в София за 3 дни,което според мен не е така. Като кореняк боянчанка,споделям,че е пълно с чужденци -тук в музея,в Боянската църква,както и на Витоша. 39 1
Argentique Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 16 минути , jungfraujoch каза: Като кореняк боянчанка,споделям,че е пълно с чужденци -тук в музея,в Боянската църква,както и на Витоша. Аз да се оплача, че откак се оплаквах предния път преди две-три години и ме пращаха на Камен дел, нищо не се е променило и още не съм била на Витоша, нито в Боянската църква в съзнателна възраст. Ама аз и печатите на 100 НТО от Асеновград и Пловдив ги взех към 50-ия, че са близо и не остава време. След пенсия явно ще е. P.S. И аз не видях @ven62 в самолет, нито деца, нито чух такива. Но аз не го и знам как изглежда, та пък може и да съм го видяла. 5 2
jungfraujoch Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 18 минути , Argentique каза: След пенсия явно ще е. Точно.Всички далечни дестинации първо. Аз пътувам само и единствено в Европа и я карам по-полека.И обикалям София,но мога да кажа,че според интересите всеки може да намери нещо.Дори и ново.Но въпрос на приоритети. А за НИМ и Боянската Църква ще те придружа.От сега си поканена на сарми, ама не като тези в Гданск.😀И не на закуска. 10 1 1
iMari Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 20 минути , Argentique каза: Камен дел Камен дел е за масовият турист. Ушите е за ценители. 😋 То пътеката между Алеко и Камен дел е почти толкова пълна с народ и многоезична като улица в Старе Место в Прага. П.п. Една подсказка - лифта Витошко Лале работи в почивните дни през лятото и с него лесно ще стигнеш в подножието на Черни връх( защо да си играеш с некви Уши или Камен дел) 😉 8 1
neuromancer Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август И според мен по новогодишните празници беше пълно с чужденци (то и ние бяхме в тая група). Града не е от класата на Прага, но има какво да се прави 2-3 дена, а и доста повече ако се включат еднодневни екскурзии, пр. Рилски манастир и тн. 4
zon Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 2 часа, Argentique каза: P.S. И аз не видях @ven62 в самолет, нито деца, нито чух такива. Но аз не го и знам как изглежда, та пък може и да съм го видяла. Аз преди години уставих, че съм пътувала през една седалка с основателя @Георги в полет на Уиз от Шарлероа за София, като му видях снимка тук във форума как изглежда . А и преди това съвпаденията бяха много Делфт, ракетен инженер. 3
zon Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август На летището в Брюксел съм :)) Познайте за къде летя ;)) 10
ivan69 Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август Латвия, навсякъде в прибалтика се чува само руска реч. Много ми харесва. 26
zon Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 19 минути , ivan69 каза: Латвия, навсякъде в прибалтика се чува само руска реч. Много ми харесва. Те имат голям процент рускоговорящо население по исторически причини. 3
chandni Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 1 час, ivan69 каза: навсякъде в прибалтика се чува само руска реч Не сме чували навсякъде руска реч, но в Рига наистина деца и възрастни, всички общуваха на руски. 2
Популярно мнение desislavna Публикувано: 15 август Популярно мнение Публикувано: 15 август На остров Скиатос за кратично моренце по неговите чудесни заливчета. 47 4
Бръмбар Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август И аз на картичко моренце или дълъг уикенд в Корфу. Полетите на Райън отиване петък сутрин, връщане неделя вечер са удобни за целта. При предишни идвания не бях ходила до Глифада и вчера реших да поправя тази грешка. Плажът има страхотни природни дадености - спускащи се към морето стръмни зелени скали, кристална вода и фин златист пясък. Аз не можах да направя свястна снимка: Ето една от нета, но дори и тя не отразява реалната красота на мястото, особено, докато си във водата. Обаче, плажът е ПРЕЕКСПЛОАТИРАН. Корфу таун си е все така по венециански очарователен особено вечер, пълен с народ и оживление - топло е, лято е, хората са навън и се наслаждават на живота 37
muchachote Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август Един емоционален ден прекаран в Карпатите, изпълнен с величествени планински пейзажи, високопланинското езеро Бъля (с надморска височина 2040 м), водопада Капра, язовира Видрару, и в компанията на много много много мечки, мечоци и мечета, търпеливо чакащи на пътя поредната любезно изхвърлена човешка храна, а защо не и човешка ръка😱 36 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега