Прескочи до съдържание

The Thailand Race с домосед

Препоръчани мнения

Прекрасни представяния и на 4-мата магеланци! Поздравления! И успех !

Имам ресурс за още едно гласуване, но освен Бай Кольо, май мъжете са доста плахи...

А тоя форум Магеланци ли е или Магеланки?  :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Oli_mali, много благодаря за милите думи! Желая успех и на Wild.

Ако нещо днес не направи истински щастлива, то това е единството и приятелството. Получих подкрепа от вас, част от вас дори не познавам лично, получих подкрепа и от фейсбук приятели и някак много, много мило ми стана. Вълнувах се за всеки глас, все едно е пожелание за рожден ден, а гласът на всеки - подарък от личното му време. Това удовлетворение е много ценно. Благодаря ви още веднъж, мили магеланци! :)

Редактирано от Matea
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Хайде Wild или още някой магеланец да се включва в надпредварата за да сме сигурни че 5 участника във втори кръг ще са само магеланци и спътника на Домосед също ще е такъв.

В уславията обаче пише, че ще са 10 участника на втори кръг? 10 от двата отбора или? щото да не се окаже че ни трябват още 5 магеланци.

А Wild все пак да отчита и факта че автостоп в Европа .... и в Азия .... са две доста различни неща. Състезанието ще е в края на октомври.

Още веднъж успех на всички!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз ще започна с клипа утре.

Добре дошла!

Ми ти първо се представи, пък после се надявай! Срокът е до 30.

То, без участие как ще се надяваш? Прочети, моля,  условията - първо се представяш, до определен срок събираш харесвания. Нашата  Анжелика, например, има къде 1000. :rolleyes: Събираш повече от 1000  и имаш реален шанс, в следващото ниво , в което има жури за окончателен избор, да те избере. :)

Ха, на слука и успех!

AlexandraKo, нека има повече участници, та домосед да има богат избор, а и за нас да стане интересно и оспорвано състезание :)

Връзка към коментар

Добре дошла!

AlexandraKo, нека има повече участници, та домосед да има богат избор, а и за нас да стане интересно и оспорвано състезание :)

Ми нали туй викам - да не се мотае, ми да почва с участието. :) Колкото по- рано, толкова повече шанс има да събере повече лайкове. Ако пусне заявка на 30, какво? :rolleyes:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ами, след почти 2 години престой тук, близо седмица редакции и неспокоен сън, да ви се представя и с видео:

http://www.thethailandrace.com/competitors/bg/silviya-deshkova-29/

:)

Редактирано от Сю_
  • Харесвам 14
Връзка към коментар

Ами, след близо 2 години престой тук, близо седмица реакции и неспокоен сън, да ви се представя и с видео:

http://www.thethailandrace.com/competitors/bg/silviya-deshkova-29/

:)

Добре дошла!

Видеото много ме изкефи! :)

...................

Ооо, и мъжкият отбор се увеличил с още един участник :)

Джак ръсела ме грабна, лепнах И и на нея един лайк :P

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Поздравления и от мен, Сю! Имаш последния ми глас!

Поздравления отново за Анджи - удари хилядарката!

Браво на нашите момичета и момче - само техните гласове са повече от тези на всичките румънци!

Гласували сме цялата женска чета, да знаете, с вас сме!

Редактирано от noshtna_ptica
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Благодаря ви, мили хора! Вчера Анджи счупи не само брояча, а и сайта, та през целия ден го борих докато се включа (макар и на олимпийски принцип). Успех, вълнувам се и гласувах за всички ви!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Благодаря ви, мили хора! Вчера Анджи счупи не само брояча, а и сайта, та през целия ден го борих докато се включа (макар и на олимпийски принцип). Успех, вълнувам се и гласувах за всички ви!

Въйййй .. така ли се получи?!... аххаха  .. ама па преборила си го!! И то прекрасно ! Айде, наште!! Бачо Кольо, всички ти завиждат вече сред толкоз щурави жени !! 

Имам идея ... имам иедяяяя .. сега ми дойде... да се съберем всички участници и да си направим клип заедно и да им го качим.. като поздрав.. оххх айде!! Можем да го направим при мен в студиото или някъде навън ! 

Навити ли сте?! 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Сю_ добре дошла в отбораааа на щурацитееее.. Супер смеее!!:)

Врагът ще го оставим след нас, налииии?

Имам идея ... имам иедяяяя .. сега ми дойде... да се съберем всички участници и да си направим клип заедно и да им го качим.. като поздрав.. оххх айде!! Можем да го направим при мен в студиото или някъде навън ! 

Навити ли сте?!

Хайде, Анжелко, кога започваме със снимките? ;)и аз едни идейки дипляяя, дипляяя...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Здравейте! Имам затруднения относно регистрацията на сайта. Има едно жълто поле, което иска да го попълня, а незнам какво да напиша. На него пише "subscribe to our newsletter and we". Някой може ли да ми помогне?

Връзка към коментар

Здравейте! Имам затруднения относно регистрацията на сайта. Има едно жълто поле, което иска да го попълня, а незнам какво да напиша. На него пише "subscribe to our newsletter and we". Някой може ли да ми помогне?

Wild, в това поле трябва да си напишеш имейл адреса, според мен.

Опитай, мисля, че ще стане.

Връзка към коментар

Писах го. Не става. Просто страницата се зарежда на ново с празни полета.. дори не съм сигурна дали е задари това поле.

Ти трябва да натиснеш големия розов бутон Join the race. Кандидатурата ти трябва да бъде одобрена, не се появява автоматично, За повече може някой участник да ти помогне, ако се налага.

Връзка към коментар

По мои спомени когато всичко е ок излиза надпис от сорта - Поздравления, регистрирахте се успешно, по-късно ще получите линк към вашата лична страница... Или нещо в тоя смисъл...

Така, че нещо не се случват нещата при теб ако ти дава отново празна форма за регистрация :(

Връзка към коментар

Явно вече няма :)

Вътре си!

http://www.thethailandrace.com/competitors/bg/mariya-georgieva-31/

Готино!

А ти, baiKolio, ти си Мъж!

Редактирано от Childish
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Вече и аз съм в играта. Който желае може да ме подкрепи http://www.thethailandrace.com/competitors/bg/mariya-georgieva-31/

Тичам да лайквам,браво!

П.П. Много хубаво клипче!

Ама какъв готин отбор се събрахте,имате си и капитан.Непременно да си направите едно общо клипче, такъв хубав спомен ще си имате!

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 7
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.