Прескочи до съдържание

The Thailand Race с домосед

Препоръчани мнения

videohive.net - частично

самоснимачка на камера - частично

личен архив - частично

диктофона на телефона - частично  

и пълно сглобяване  - Станимир Зарков, който намерих в интернет и се справи за отрицателно време

• Харесвам 3
Връзка към коментар

И аз от сутринта туй се чудя, ама си мисля, че ако беше от нашите щеше да се обади тука...

Че то останаха ли пътешественици, дето не са магеланци? ;) ;) ;) ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искам да попитам другите участници, най-вече Анджелика и Поли. Когато изпращате линка си на съобщения включват ли се защити на фейсбук против спам, в следствие на което няколко часа не може да изпращате линка?

Връзка към коментар

При мен не се включват, но аз съм изпратила не повече от десетина съобщения и то заради указанието, че лайка е малък. Ако е започнала да влиза защитата за спам внимавай - следващата стъпка е да ти блокират прифила за 3 дни...после за 20 дни.

Връзка към коментар

Искам да попитам другите участници, най-вече Анджелика и Поли. Когато изпращате линка си на съобщения включват ли се защити на фейсбук против спам, в следствие на което няколко часа не може да изпращате линка?

При мен също не се включват, но и аз не съм го изпращала  на много хора като лично съобщение. 

Връзка към коментар

Има някакви мушмороци, които се крият от нас но и тях ще приобщим бързо ;)

А има си доста хора, които пътуват активно, но по една или друга причина магеланци не им е по вкуса.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз имам вътрешна информация от журито. Затруднено е в избора си - не са очаквали толкова силни кандидатури на магеланци - и обмисля варианта Опитният Участник в отбора да бъде заменен с някой от новите кандидати.

;)  :P

Ако не е станало ясно - майтап си правя. Но с това не си правя майтап: получи се състезание.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

И аз сътворих някакво клипче, но качеството на снимките се скапа неочаквано много при качването в youtube...

http://www.thethailandrace.com/competitors/bg/georgi-vatafov-44/

Успех в конкурса!

Интересен клип, но някак ми напомня на клип от другите ни кандидати, не мога да се сетя на кого точно ... може и да бъркам естествено.

Видях, че кандидатите от България вече са 19 имате ли идея колко са нашите?

Редактирано от lisska99
Връзка към коментар

Хайде, не остана  :P

Реших да лайкна по съвест- без наши, ваши. Изгледах всички видеа. И накрая се оказа нашето гардже си е най-хубаво. Гласувах за тях и едно момче/мартин/ с интересно видео. Исках да поощря и други български участници, ама малко страние да бяха положили. Граовско хоро, бързо движеща се камера, видео за музикален формат, сории.

Успех за следващия етап!

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.