Duke Публикувано: 27 април, 2017 Публикувано: 27 април, 2017 Възможно е да имаш "отключен" някой пътеводител, който вече да си приел/прочел, но системата периодично да го отчита като неприето съобщение... 1
П.Кръстев Публикувано: 27 април, 2017 Публикувано: 27 април, 2017 На 25.4.2017 г. в 15:18, Oshko каза: Tази новост не я бях виждал: "Booking.com takes your payment on behalf of the property for this stay, but make sure you have cash for any extras once you get there." Според мен е добре, след като станаха 'обичайния заподозрян' в темата за кражби от кредитни карти. Според мен също е окей. Така платихме за престоя си в Краков преди 2 седмици.
jul Публикувано: 27 април, 2017 Публикувано: 27 април, 2017 Всъщност как протече плащането-букинг дръпнаха пари от КК и се разплатиха с хотела? В кой момент стана плащането - като при airbnb или?
rik4o Публикувано: 1 май, 2017 Автор Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) На 27.04.2017 г. в 15:21, Duke каза: Възможно е да имаш "отключен" някой пътеводител, който вече да си приел/прочел, но системата периодично да го отчита като неприето съобщение... Проблемът изчезна благодарение на Microsoft Edge, където всичко в лентата в един момент се появи коректно. А след изчистването на уведомлението за непрочетен пътеводител (@Duke Браво, позна!), всичко заработи коректно и в другите браузъри... почти! Редактирано 1 май, 2017 от rik4o 1
rik4o Публикувано: 1 май, 2017 Автор Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) Някой има ли представа какво е това ново/за мен/въведение в Booking? Правя в момента резервация и ми иска Номер на картата по програмата Лоялност. Редактирано 1 май, 2017 от rik4o
Duke Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 преди 2 минути , rik4o каза: Някой има ли представа какво е това ново/за мен/въведение в Booking? Правя в момента резервация и ми иска Номер на картата по програмата Лоялност Ако правиш резервация през линк от WizzAir е необходимо да въведеш номер на сметката от профила, за да получиш след настаняването и кешбек... 1
rik4o Публикувано: 1 май, 2017 Автор Публикувано: 1 май, 2017 Всъщност минавам през www.ebuyclub.com и се сетих, че може да е сметката ми там, и даже точно допълвах това обстоятелство към въпроса си. Но досега не ми го е искал, а е ставало автоматично. Както и да е, ще въведа него. Благодаря!
mary_shery Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 Имате ли представа какво се случва, ако човек иска да отмени резервация в booking за само 1 от няколко резервирани нощувки на едно и също място? Става въпрос за такива, при които не е необходимо предплащане и са уж с безплатна отмяна.
rik4o Публикувано: 1 май, 2017 Автор Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) Ако текущата цена на нощувката все още е приемлива, бих отменил изцяло резервацията, ако съм в периода за безплатно анулиране. Веднага след това ще си направя наново резервацията само за необходимите ми нощувки. При резервиране на няколко нощувки едновременно не е възможна отмяна на една от тях по никакъв друг начин. Затова често правя нощувките една по една, дори и да са за поредни дати. Редактирано 1 май, 2017 от rik4o
mary_shery Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 Благодаря много за съвета! И аз мисля да ги направя една по една, за всеки случай. 1
Dian Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 Може да влезнеш в управление на резервации и да промениш датите за настаняване без да се налага анулация.Става за секунди.Така се запазва старата цена за нощувка. 10
Дани Магелани Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 преди 1 минута , Dian каза: Може да влезнеш в управление на резервации и да промениш датите за настаняване без да се налага анулация.Става за секунди.Така се запазва старата цена за нощувка. Това е начинът. Но понякога има промяна в цената надолу или нагоре. Виждаш разликата, и ако те устройва, потвърждаваш промяната на датите. Имаш опция за български и няма как да сгрешиш. 2
rik4o Публикувано: 1 май, 2017 Автор Публикувано: 1 май, 2017 При промяна на датите има едно ограничение само - ако решиш да анулираш нощувка, различна от първата и последната. Но това е може би доста частен случай. Макар че аз съм го правил... 2
bay_kolio Публикувано: 1 май, 2017 Публикувано: 1 май, 2017 Ако дава разлика в цената в повечето случаи нагоре, /сайта понякога може да ти отговори няма свободни дати или пр./ звънни на съпорта. Там загубваш 5 мин, но действат веднага. 2
rik4o Публикувано: 17 май, 2017 Автор Публикувано: 17 май, 2017 На 27.04.2017 г. в 8:51, rik4o каза: От известно време като задам търсене на място за настаняване в дадена област, Booking, в желанието си да ме улеснят вероятно, автоматично зареждат карта на региона, показваща местоположението им. Вероятно за някои е по-удобно и ще причислят нововъведението към полезните, но лично мен ме дразни и почти винаги натискам бързо бутона "Обратно към списъка". И май няма опция за настройване. Добре, че е поне само при първото за сесията търсене... Оказа се, че не е автоматично, а е опция, която можеш да избереш чрез отметка при търсене. 1
Георги Публикувано: 18 май, 2017 Публикувано: 18 май, 2017 Дискусията за връщането на парите при отменена резервация е отцепена:
rik4o Публикувано: 23 май, 2017 Автор Публикувано: 23 май, 2017 (редактирано) "Количката", която пълним със стоки в онлайн и не онлайн магазини, е удобно нещо. Въпросът е дали докато все още съм в магазина, мога да вадя, а не само да добавям стоки от нея. С други думи, да се откажа от започната резервация. Не искам всеки път, когато вляза в акаунта си, да ми напомнят за някакъв случаен и не толкова ангажиращ опит да резервирам. Досадно и некоректно нововъведение! Има ли начин? Редактирано 23 май, 2017 от rik4o
Георги Матеев Публикувано: 24 май, 2017 Публикувано: 24 май, 2017 преди 4 часа, rik4o каза: "Количката", която пълним със стоки в онлайн и не онлайн магазини, е удобно нещо. Въпросът е дали докато все още съм в магазина, мога да вадя, а не само да добавям стоки от нея. С други думи, да се откажа от започната резервация. Не искам всеки път, когато вляза в акаунта си, да ми напомнят за някакъв случаен и не толкова ангажиращ опит да резервирам. Досадно и некоректно нововъведение! Има ли начин? Много досадна опция наистина. Последният път, когато ползвах booking, ми се появи същото нахално съобщение и упорито не се махна 2 седмици (!). Никакво триене на кукита и ровене в настройките на сайта не помогна и поне аз не открих начин как да го махна. Накрая толкова започна да ме дразни, че просто спрях да отварям директно booking за известно време. 1
Георги Публикувано: 24 май, 2017 Публикувано: 24 май, 2017 То от край време сайтът им е мега досаден с всякакви попъпи, колички, напомняния, изскачащи информации и т.н. До някаква степен такива неща са полезни, но не и като пресолиш манджата. 2
kolanass Публикувано: 30 май, 2017 Публикувано: 30 май, 2017 Къде в booking може да намеря кореспонденцията си с хотелите/хостелите? В сайта им е описано, че се осъществява през Reservarion tab on the Extranet и след това Guest communication, но аз лично не ги откривам в профила си.
rik4o Публикувано: 30 май, 2017 Автор Публикувано: 30 май, 2017 преди 21 минути , kolanass каза: Къде в booking може да намеря кореспонденцията си с хотелите/хостелите? В сайта им е описано, че се осъществява през Reservarion tab on the Extranet и след това Guest communication, но аз лично не ги откривам в профила си. Ако правилно разбирам въпроса, искаш да комуникираш с хотела, който си резервирала, чрез електронна поща. В раздела за резервации, в страницата на съответната резервация има и линк " Изпратете имейл на мястото за настаняване". За архив не знам да има.
kolanass Публикувано: 30 май, 2017 Публикувано: 30 май, 2017 1 hour ago, rik4o said: Ако правилно разбирам въпроса, искаш да комуникираш с хотела, който си резервирала, чрез електронна поща. В раздела за резервации, в страницата на съответната резервация има и линк " Изпратете имейл на мястото за настаняване". За архив не знам да има. Благодаря за отговора. Изращал съм съобщения по упоменатия начин, те минават през букинг и се получават на имейла също, но там не винаги се вижда цялото съобщение и затова се чудех дали има архив в сайта им. Извинявам се за зададения въпрос в темата за трикове и съвети за booking, може би не беше на най-правилното място. Поздрави! 1
rik4o Публикувано: 1 юни, 2017 Автор Публикувано: 1 юни, 2017 Безплатно анулиране на резервации без право на отмяна до 1 час след резервирането Не знам дали защото 99,9% от резервациите ми в Booking.com са с право на отмяна, но днес за пръв път забелязах този надпис в потвърждението: Нямам представа доколко отговаря на истината, но по принцип съм склонен да им вярвам. Добра опция! 1
rik4o Публикувано: 1 юни, 2017 Автор Публикувано: 1 юни, 2017 Анулиране на резервация с невъзвръщаема стойност срещу по-малка сума И още една опция, нова за мен. Възможна е договорка с мястото за настаняване за отмяна на резервацията за по-малка сума. Комуникацията между двете страни е чрез Booking и дава резултат в рамките на 48 часа. Всичко естествено е на добра воля от страна на хотела. 2
Препоръчани мнения
Публикувано от Ivko,
телефони за връзка
Препоръчано от neuromancer
3 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега