darinamarinova Публикувано: 12 декември, 2024 Публикувано: 12 декември, 2024 @Argentique Не съм била аз, аз в Копенхаген не съм била (може би някой ми го е казал, но не помня). Предишния разговор беше за оценките и аз си имам правило, че ако оценката е под 7.5 - не запазвам. Особено когато са хиляди оценки, а не е частен апартамент с относително по-малко коментари, където 1 негативен може да развали доста оценката. @mary_shery мисля, че не, по време на ковида разрешаваха, но сега не. На сайта им https://www.aohostels.com/ има някакъв чат, който може да каже или A&O Hotels und Hostels, Tel.: +49 30 809 475 110, E-Mail: booking@aohostels.com 1 1
lio Публикувано: 14 декември, 2024 Публикувано: 14 декември, 2024 Забелязали ли сте, че на календара за резервиране чрез ваучери дава червено, но, ако се опитате да резервирате през сайта на АО или друга платформа - датите са свободни. Означава, че за букинг с ваучери има определен брой стаи или конкретни стаи, останалото е за друг пазар. 1
darinamarinova Публикувано: 19 декември, 2024 Публикувано: 19 декември, 2024 @lio Да, така е. Но без ваучер не си заслужават тия хостели особено като цена, понеже не са изобщо евтини за това, което представляват. По-добре апартамент или по-отдалечен хотел с по-хубава оценка 2
Argentique Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари Имах един двегодишен ваучер за Ротердам и все нямаше места за него. На ваучера изрично пише - двойна стая. Но като зададох в търсачката семейни стаи (2+2), ми показа повече свободни дати, а с моя ваучер за двойната стая ми потвърдиха резервацията за семейна стая. Така че да се търсят вратички до последно. 😉 14
Фил Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Отново е налична традиционната оферта за 69€ - 2 нощувки за 2 човека в двойна стая на A&O хо(с)телите в повече от 40 локации в тези градове: Аахен, Антверпен, Берлин, Бремен, Брюксел, Будапеща, Дортмунд, Дрезден, Дюселдорф, Единбург, Флоренция, Франкфурт, Грац, Хамбург, Кьолн, Копенхаген, Лайпциг, Мюнхен, Нюрнберг, Прага, Ротердам, Залцбург, Щутгарт, Венеция, Варшава, Ваймар, Виена. 11 1
Branko Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Имаше ли някаква схема да промениш градовете, които са ти във ваучера с други а не написаните в него? 5
iMari Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 6 минути , Branko каза: Имаше ли някаква схема да промениш градовете, които са ти във ваучера с други а не написаните в него? Не знам, но ако има най-чистосърдечно те моля да ме светнеш за нея. 🤩 1 8
Argentique Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Най-голямата ми схема досега е да се опитам да изгърмя два ваучера в рамките на девет дни в две ама съвсем различни пътувания. Да видим. 😄 3 1
tara Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари Ваучерите за фамилни стаи друг вид ли са или пътуващите с деца купувате тези и после запазвате фамилна стая?
vorbis Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари Преди 1 час, tara каза: Ваучерите за фамилни стаи друг вид ли са или пътуващите с деца купувате тези и после запазвате фамилна стая? Изрично си пише като се купува ваучерът дали е за 2 възрастни или е за 2+2 деца. Веднъж беше коментирано във форума, че е формата за резервиране е позволила на ваучер за двойка да букне фамилна стая, но това би трябвало да е бъг и аз не бих лежал на тази кълка. 1 1
Branko Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март Някой иска ли да разменим ваучер? Имам такъв с валидност до Ноември 2025 за Венеция, Франкфурт и Залцбург, но като го сложа в сайта за проверка ми дава и Прага и Грац , като опции, на мен ми трябва ваучер за Виена 1
iMari Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март преди 24 минути , Branko каза: но като го сложа в сайта за проверка Къде точно го проверяваш в сайта? И аз имам натрупани ваучери, които трябва да използвам, защото им минава вече срока. Но мисля, че за Виена нямам.
Branko Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март преди 3 минути , iMari каза: Къде точно го проверяваш в сайта? И аз имам натрупани ваучери, които трябва да използвам, защото им минава вече срока. Но мисля, че за Виена нямам. Ето тук, слагаш кода и на следващата стъпка ти дава да избереш възможните хотели https://voucher.aohostels.com/de 2 1
Argentique Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март Виена отдавна не съм виждала да се продава. 😞 Основно Германия, Грац, макс. Местре или Копенхаген. Това с по-голямото намаление. Миналата седмица бях в Местре с ваучер от 22-ра още. Март пускаха промо за ваучери обикновено, ако някой чака нещо. И да напомня - невинаги липсата на дати в таблицата отговаря на реалността. Миналата година бях в Копенхаген на дати, които бяха червени в календара, но при въвеждане на номера на ваучера ми приеха резервацията. Така че пробвайте. 8 1
blueriver Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март Аз също имам един ваучер и сега го проверих-излиза ми Виена. Но не мога да го разменя,защото едва ли ще ползвам до септември. А моят е закупен декември 2024. Всъщност къде се вижда срока?
lio Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март преди 1 минута , blueriver каза: Аз също имам един ваучер и сега го проверих-излиза ми Виена. Но не мога да го разменя,защото едва ли ще ползвам до септември. А моят е закупен декември 2024. Всъщност къде се вижда срока? На самият ваучер пише кога сте го закупили. 3 години от датата на закупуване е валидността. 2
blueriver Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март В момента, lio каза: На самият ваучер пише кога сте го закупили. 3 години от датата на закупуване е валидността. Мерси,видях кога е купен. Значи имам 3 години. Моят беше от чернопетъчните,не съвсем евтини-64 евро. Но пак е добре.
Doctor Who Публикувано: 20 март Автор Публикувано: 20 март Две нощувки за двама в двойна стая за 98 евро. Не е най-добрата цена, но ваучера важи за 100 хотела в 44 града и 13 държави. Berlin a&o Hotel Berlin Friedrichshain a&o Hotel Berlin Mitte a&o Hotel Berlin Hauptbahnhof a&o Hotel Berlin Kolumbus München a&o Hotel München Hackerbrücke a&o Hotel München Hauptbahnhof a&o Hotel München Laim Dresden a&o Dresden Hauptbahnhof Landhaus Lockwitzgrund Dresden Frankfurt am Main Colour Hotel Frankfurt Hotel Niederräder Hof a&o Hotel Frankfurt Galluswarte a&o Hotel Frankfurt Ostend Freidorf Pension Druschke (Lausitz) Köln a&o Hotel Köln Neumarkt a&o Hotel Köln Hauptbahnhof a&o Hotel Köln Dom Leipzig a&o Hotel Leipzig Hauptbahnhof Bremen Best Western Hotel Achim Bremen a&o Hotel Bremen Hauptbahnhof Aachen a&o Hotel Aachen Hauptbahnhof Erfurt Good Morning Erfurt Dortmund a&o Hotel Dortmund Hauptbahnhof Nürnberg a&o Hotel Nürnberg Hauptbahnhof Stuttgart a&o Hotel Stuttgart City Weimar a&o Hotel Weimar Wuppertal Premier Inn Wuppertal City Centre Hotel McDreams Hotel Wuppertal City Düsseldorf Arcadia Hotel Düsseldorf a&o Hotel Düsseldorf Hauptbahnhof Mercure Hotel Dusseldorf - Ratingen Hamburg a&o Hotel Hamburg Hauptbahnhof a&o Hotel Hamburg City Plauen Hotel Alexandra Wien (Österreich) a&o Hotel Wien Stadthalle a&o Hotel Wien Hauptbahnhof Salzburg (Österreich) a&o Hotel Salzburg Hauptbahnhof Graz (Österreich) a&o Hotel Graz Hauptbahnhof Prag (Tschechien) Relax Inn Prag a&o Hotel Prag Rhea Le Petit Hotel Prague Warschau (Polen) B&B Hotel Warszawa-Okecie ibis budget Warszawa Reduta a&o Hotel Warsaw Wola Krakau (Polen) Dom Sw. Szymona Hotel Kazimierz II David Boutique Hotel Stettin (Polen) Hotel Campanile Posen (Polen) Hotel Campanile Katowice (Polen) ibis budget Katowice Centrum Lodz (Polen) Boutique Hotel Milionowa Bratislava (Slowakei) Hotel Taxis Bratislava Segonzano (Südtirol/Italien) Hotel alle Piramidi Venedig (Italien) a&o Hotel Venice Mestre Rom (Italien) Roma Tor Vergata Hotel Neapel (Italien) Hotel Barbato Hotel Joyfull Budapest (Ungarn) a&o Hotel Budapest City Hotel Benczur Budapest City Hotel Matyas easyHotel Budapest Oktogon Athen (Griechenland) Homely Apartments by Athens Stay Ariston Lilia Hotel Thessaloniki (Griechenland) Homely Apartments by Athens Stay Arabas Hotel Rex Valencia (Spanien) Hotel Sundos Feria Valencia Porto (Portugal) Antas Ville Guesthouse Residencial Vale Formoso Residencial Monte Carlo Zagreb (Kroatien) Rooms Lara Riga (Lettland) Rija Domus RIGAAPARTMENTcom SONADA Hotel Kolonna Hotel Brigita Best Hotel Hanza Hotel Sofia (Bulgarien) Scotty's Boutique Hotel Nexus Estates Akord Business Hotel Avel Guesthouse 5 Vintage Guest House Hotel Favorit Vilnius (Litauen) Panorama Hotel Hotel Art City Inn Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius ibis Styles Vilnius Green Vilnius Hotel Bukarest (Rumänien) Monte Carlo Palace Suites Trianon Hotel Elizeu Hotel https://www.voucherwonderland.com/multigutschein-europa-hotelgutschein?c=10 6
Travelling Guinea Pig Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март Аз ли нещо бъркам, или на сайта им имат постоянна оферта за ваучър за две нощувки за двама възрастни плюс две деца в двойна/фамилна стая за 99 евро? Тоест в момента намалението на ваучърите е 1 евро? https://www.aohostels.com/en/shop/detail/ao-digital-hotel-voucher-copy Или има нещо друго различно? Офертата в сайта им важи дори за фамилни стаи за 4 деца и двама възрастни, до 4 деца или внучета могат да остават безплатно при двама плащащи възрастни. 1
Doctor Who Публикувано: 20 март Автор Публикувано: 20 март преди 10 минути , Travelling Guinea Pig каза: Аз ли нещо бъркам, или на сайта им имат постоянна оферта за ваучър за две нощувки за двама възрастни плюс две деца в двойна/фамилна стая за 99 евро? Тоест в момента намалението на ваучърите е 1 евро? https://www.aohostels.com/en/shop/detail/ao-digital-hotel-voucher-copy Или има нещо друго различно? Офертата в сайта им важи дори за фамилни стаи за 4 деца и двама възрастни, до 4 деца или внучета могат да остават безплатно при двама плащащи възрастни. На пръв поглед разликата е 100 хотела в 44 града срещу 40 хотела в 24 града. За мене е новост - хотел в Загреб, избор на места в Порто, Валенсия, Атина, Солун, не съм виждал Неапол от доста време. 6
Kristiyan Desev Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март Тоест възможно ли е да закупя ваучер за двойна стая за 99€, без значение от коя от двете оферти, а при избор на дати от сайта да избера фамилна стая, която да е за 2 възрастни плюс 2 деца?
Doctor Who Публикувано: 20 март Автор Публикувано: 20 март преди 16 минути , Kristiyan Desev каза: Тоест възможно ли е да закупя ваучер за двойна стая за 99€, без значение от коя от двете оферти, а при избор на дати от сайта да избера фамилна стая, която да е за 2 възрастни плюс 2 деца? Не, защото искаш децата да са безплатно. Можеш да купиш 2 ваучера, които потенциално и при наличност да бъдат обединени. 1
Travelling Guinea Pig Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март При офертата от сайта е възможно да се избере фамилна стая за 2 възрастни и две деца, да. Даже в хостелите с фамилни стаи с 6 легла 1 ваучър е достатъчен (много удобно за баба и дядо и до четири броя внучета 🙂). Даже при варианта ваучър за нощувка със закуска, до 4 деца закусват с плащащите възрастни без доплащане и обмислям да купя за нашите малко по-нататък, че да са отраснали хлапетата, и да ги заведат в Ротердам след 2-3 години. преди 55 минути , Kristiyan Desev каза: Тоест възможно ли е да закупя ваучер за двойна стая за 99€, без значение от коя от двете оферти, а при избор на дати от сайта да избера фамилна стая, която да е за 2 възрастни плюс 2 деца? 1 1
iMari Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март За мен новото е, че ваучер за обявени три града, реално предлага хотели в още два, както е примера даден от Бранко. И аз имам такъв ваучер. Често ли се случва?
ДиянаВ Публикувано: 20 март Публикувано: 20 март А като сложиш кода, даваш ли redeem code преди да провериш наличността?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега