master_of_germs Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 А какво да кажем тия, дето проспахме офертата понеже ходим вечер по куизове, а сутринта трябваше да изпитваме студенти на колоквиум? Ма ще го броим за умствен фитнес. 😄 Утешавам се, че имам още два-три останали ваучери от предишни промота за разни немски градове. Обаче и тая година няма да се класирам за цели две нощувки по базарно време. 😄 1
ДиянаВ Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 (редактирано) Какъв е този фитнес, остаряла работа. Аз ходя на модерни неща - пилатес реформър 😁 Така ме реформира, че от мрънкач с/у ваучерите, взех да ламтя за още😂 @stanimir благодаря, че мислиш за нас 🙂 и да знаеш, че на мен малко ми трябва, за да променя мнението си. Като изкажа нещо тук, съвсем не съм убедена, че е правилно дори за мен😄 Редактирано 4 ноември, 2025 от ДиянаВ 4
stanimir Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 Как стоеше въпроса с валидността на тия ваучери ? 36 месеца за резервация или в рамките на 36 месеца трябва да са усвоени нощувките ? Имам един престарял ваучер с две нощувки и наистина се чудя къде да го наместя.Може ли да резервирам за друг човек ? Сега се въздържах. 2
master_of_germs Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 преди 7 минути , stanimir каза: Как стоеше въпроса с валидността на тия ваучери ? 36 месеца за резервация или в рамките на 36 месеца трябва да са усвоени нощувките ? Имам един престарял ваучер с две нощувки и наистина се чудя къде да го наместя.Може ли да резервирам за друг човек ? Сега се въздържах. Ваучерите на А§О не са поименни, та сме си ги препредавали из форума по подобие на кодове от букинг. 1
tougherty Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 преди 7 минути , stanimir каза: Как стоеше въпроса с валидността на тия ваучери ? 36 месеца за резервация или в рамките на 36 месеца трябва да са усвоени нощувките ? Имам един престарял ваучер с две нощувки и наистина се чудя къде да го наместя.Може ли да резервирам за друг човек ? Сега се въздържах. 12 месеца от покупката за стойността на ваучера. След като изтекат, още 24 месеца, но само за рвално платената сума за ваучера, а не за стойността му. Поне така пише. И благодаря за офертата. Все по-рядко изпадат такива откакто индийците и expedia приключиха 1
ДиянаВ Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 преди 12 минути , stanimir каза: Как стоеше въпроса с валидността на тия ваучери ? 36 месеца за резервация или в рамките на 36 месеца трябва да са усвоени нощувките ? Имам един престарял ваучер с две нощувки и наистина се чудя къде да го наместя.Може ли да резервирам за друг човек ? Сега се въздържах. При старите ваучери в рамките на 3 години трябва да направиш резервация, т.е. да ги усвоиш. Самите нощувки може да са за по-късен период. 1 3
blueriver Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 Добре,че още снощи взех един ваучер за 200 и един за 100 (пуста лакомия!) Не съм решила още за къде ще ги използувам,но да има. Въпреки,че имам и един от старите. Благодаря за споделената оферта.
ДиянаВ Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 Мисля, че който пусна тук изтичащ ваучер за продажба, успя да го продаде. Т.е. и това е вариант, ако няма да се ползва. Аз например бих направила Местре … някога си. 2
Дани Магелани Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 преди 2 часа, master_of_germs каза: А какво да кажем тия, дето проспахме офертата понеже ходим вечер по куизове, а сутринта трябваше да изпитваме студенти на колоквиум? Ма ще го броим за умствен фитнес. 😄 Утешавам се, че имам още два-три останали ваучери от предишни промота за разни немски градове. Обаче и тая година няма да се класирам за цели две нощувки по базарно време. 😄 +1 проспал Обикновено бързо вземам решение, но този път докато помисля за къде и кога са ми нужни, и също да свърши работния ден, и ... птиченцето излетяло от рамото ми. 2
neuromancer Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 аз се замотах както си ми е навик напоследък е, другия път
Ivan Ivanich Публикувано: 4 ноември, 2025 Публикувано: 4 ноември, 2025 преди 2 часа, tougherty каза: 12 месеца от покупката за стойността на ваучера. След като изтекат, още 24 месеца, но само за рвално платената сума за ваучера, а не за стойността му. Поне така пише. Това важи за подаръчните ваучери, които пуснаха за десетгодишнината. За останалите продължава да е валидно, поне не съм видял някъде да пише, че е променено, 36 месеца срок за резервация. А за тези които не успяха да вземат ваучери, навремето в една реклама на българския тотализатор се казваше "Не губете кураж, идва следващия тираж", имам предвид, че наближава "черен петък" и със сигурност пак ще ни зарадват с някое по-сериозно намаление. 7
natalito78 Публикувано: 5 ноември, 2025 Публикувано: 5 ноември, 2025 Здравейте, не успях да прочета в отговорите за трима души как става тази схема, при условие че е за двама стаята 🙂 . Или присто само за двойна стая си важи и толкова ... Благодаря, ако някой разясни. Примерно тази оферта: https://www.voucherwonderland.com/luxushotelgutschein-mailand Първо къде проверявам дали в хотела има място, за двама възрастни с 16г. какъв ваучер за 3 нощувки се купува? Извинявам се за въпросите, но не съм ползвала подобни ваучери
Lindt Публикувано: 5 ноември, 2025 Публикувано: 5 ноември, 2025 Някой ако се интересува от А&О ваучер за 19 евро, 2 нощувки в Залцбург, Прага, Венеция, Франкфурт, Аахен, Грац или Дюселдорф, да свирне 🙂 Трябва да се резервира скоро, валидни са до 24.11, но самото пътуване може да е до ноември 2026. 1
Kristiyan Desev Публикувано: 5 ноември, 2025 Публикувано: 5 ноември, 2025 преди 4 минути , Lindt каза: Някой ако се интересува от А&О ваучер за 19 евро, 2 нощувки в Залцбург, Прага, Венеция, Франкфурт, Аахен, Грац или Дюселдорф, да свирне 🙂 Трябва да се резервира скоро, валидни са до 24.11, но самото пътуване може да е до ноември 2026. Интересувам се, ще пиша на лично🙂. 1
Lindt Публикувано: 10 ноември, 2025 Публикувано: 10 ноември, 2025 Остана ми още 1 ваучер, ако някой се интересува: " А&О ваучер за 19 евро, 2 нощувки в Залцбург, Прага, Венеция, Франкфурт, Аахен, Грац или Дюселдорф 🙂 Трябва да се резервира скоро, валидни са до 24.11, но самото пътуване може да е до ноември 2026. " 1
Дани Магелани Публикувано: 10 ноември, 2025 Публикувано: 10 ноември, 2025 преди 11 минути , Lindt каза: Остана ми още 1 ваучер, ако някой се интересува: " А&О ваучер за 19 евро, 2 нощувки в Залцбург, Прага, Венеция, Франкфурт, Аахен, Грац или Дюселдорф 🙂 Трябва да се резервира скоро, валидни са до 24.11, но самото пътуване може да е до ноември 2026. " Аз бих го взела. 2
Фил Публикувано: 13 ноември, 2025 Публикувано: 13 ноември, 2025 И на мен ми остана един такъв ваучер за 19€, за две нощувки във Венеция, Залцбург или Франкфурт, трябва да се резервира до 24.11, за настаняване до ноември 2026. стаята може да е двойна или фамилна с две деца до 17г. (трябва да се провери за наличност, разбира се) Някой ако го интересува, да пише. 4
Фил Публикувано: 14 ноември, 2025 Публикувано: 14 ноември, 2025 Ваучерът отиде при първия, който се свърза.
Lindt Публикувано: 14 ноември, 2025 Публикувано: 14 ноември, 2025 преди 2 минути , Фил каза: Ваучерът отиде при първия, който се свърза. Е, как тъй анонимно го даде, ние също искаме да знаем кой къде ще ходи 😆 1 7
Фил Публикувано: 14 ноември, 2025 Публикувано: 14 ноември, 2025 преди 25 минути , Lindt каза: Е, как тъй анонимно го даде, ние също искаме да знаем кой къде ще ходи 😆 Ми тя щяла да ходи с някакъв любовник на карнавала във Венеция и чудно защо, ама спомена, че не искала да се разчува много-много, а и там щели постоянно да са с маски и костюми. 1 1 14
iMari Публикувано: 21 ноември, 2025 Публикувано: 21 ноември, 2025 Ако още има някой, който се чуди как да оползотвори изтичащ тези дни ваучер за Венеция и т.н., за A&O Mestre има свободни дати за Великден и 1-3 май. 3
Ivan Ivanich Публикувано: 23 ноември, 2025 Публикувано: 23 ноември, 2025 Да попитам, резервацията с ваучер само от приложението ли става вече?
Argentique Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 На 23.11.2025 г. в 18:25, Ivan Ivanich каза: Да попитам, резервацията с ваучер само от приложението ли става вече? да Промо за утре: Някой може пък да се пробва с двойните ваучери да поизпили... 😃 7
neuromancer Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 няма ли по-евтини ваучери ... :-( за след НГ ми трябват
Argentique Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 преди 32 минути , neuromancer каза: няма ли по-евтини ваучери ... :-( за след НГ ми трябват Имам за 35€ 2+2 фамилна стая. Уж го взех за Грац, но там отидох с друг ваучер. 🙂 Ако ти трябва, казвай. Поне още 1.5 г. е валиден. Ама си виж първо дали е свободно. Франкфурт има 2 опции - Остенд и Галусварте.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега