neuromancer Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 За Италия става ли? Местре или Флоренция Не знам защо писах в тая тема 1
ДиянаВ Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 преди 9 минути , neuromancer каза: За Италия става ли? Местре или Флоренция Не знам защо писах в тая тема Мм, така помислих, че ти трябва за Лондон 😆 В темата за A&O ваучерите тази вечер @Argentique писа, че утре ще имат 30% намаление за настанявания до края на април. В момента ваучер без закуска струва 99€. Членовете имат 25% отстъпка. Ще видим изгодна ли ще е офертата и за какво ще се отнася.
neuromancer Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 То и за Лондон може, ама там мисля да наместя едни точки Аз май съм съвсем извън времето останал, 99 евро за хостел ми се вижда множко... Предполагам е приличен хостел де. От 5 г не съм бил в Европа...
ДиянаВ Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 преди 26 минути , neuromancer каза: То и за Лондон може, ама там мисля да наместя едни точки Аз май съм съвсем извън времето останал, 99 евро за хостел ми се вижда множко... Предполагам е приличен хостел де. От 5 г не съм бил в Европа... 99€ е в момента ваучер без отстъпки. Ако си член, което става като се регистрираш, получаваш 25% отстъпка. Отделно мернах, че за новите им предложения - Лондон и Милано дават повече отстъпка - до 30%. Ако @Argentique ти продава нейния ваучер за 35€ и включва Местре, супер е. 1-2 пъти в годината пускат промота на ваучери и то през друг сайт и така се сдобиваме с изгодни ваучери. Моят първи за 30€ двойна стая използвах преди няколко дни за Аахен. Супер беше. Не е хостел от типа на комуните, а направо хотел - в смисъл със самостоятелна баня към стаята и топлина като по комунистическо време от чугунени радиатори 😃 Имам още един стар 30-евров, но е за двойна стая и немски гладове + Грац и Копенхаген и друг от последните промота за 58€, който вкючва и Лондон. 1
neuromancer Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 Темата я видях, ама тия неща преди 11 минути , ДиянаВ каза: Ако си член, което става като се регистрираш, получаваш 25% отстъпка. Отделно мернах, че за новите им предложения - Лондон и Милано дават повече отстъпка - до 30%. не ги знаех Там имаше тия дни промоция, ама аз нямах самолетни билети и не взех, ще видя утре какво ще пуснат. 1
chandni Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 Как са тези настанявания с отоплението в зимния сезон, миризми от канализация, чистота? Прехвърлих три и видях рейтинг в букинг около 7. По принцип избягвам места с рейтинг под 8. Не търся лукс, но хигиената ми е важна (не че в Африка не съм спала в примитивна стая върху съмнителни чаршафи, избрана от организатора на първото ни /бюджетно/ сафари, но там настройката ми беше друга). 😁.
ДиянаВ Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 Ще побудувам още малко, за да похваля хотела в Аахен. Как изглеждат в другите градове може да погледнеш в гугъл мапс. Аз съм супер доволна от този, всичко беше изправно и чисто си беше. стаята банята Даже и гледка имаше от 5-ия етаж за залез и за прекрасно немско утро😉😂 Беше супер горещо в стаята. Намалих радиатора - чугунен в стаята и лира в банята на 4, защото бяха на 5. Пак няколко пъти се събуждах през нощта от горещина, а аз обичам да ми е топло. На сутринта какво да видя? Под другия прозорец, който беше с дръпната завеса, имало още един радиатор на 6. Тия хора не пестят ли топлина? На такава малка стая 2 тела за топлене са много, че и на макс набримчени 🙉 3 1
ДиянаВ Публикувано: 27 ноември, 2025 Публикувано: 27 ноември, 2025 преди 17 минути , chandni каза: Как са тези настанявания с отоплението в зимния сезон, миризми от канализация, чистота? Прехвърлих три и видях рейтинг в букинг около 7. По принцип избягвам места с рейтинг под 8. Не търся лукс, но хигиената ми е важна (не че в Африка не съм спала в примитивна стая върху съмнителни чаршафи, избрана от организатора на първото ни /бюджетно/ сафари, но там настройката ми беше друга). 😁. Моята дъщеря като го видя отвън вика: Прилича на затвор 😆 Все едно от затворите не е излизала 😜. После й хареса. Цените на бара също са прилични - еспресо 2€, голяма наливна бира 4.80-5.00€ 4 1
neuromancer Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 аз нещо не разбирам регистрирах се в сайта на а&о и нощувка в италианските ми идва към 35 евро за какво са тия ваучери по 100?
ДиянаВ Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 преди 7 часа, neuromancer каза: аз нещо не разбирам регистрирах се в сайта на а&о и нощувка в италианските ми идва към 35 евро за какво са тия ваучери по 100? Цените им са променливи - може би за януари да са ниски или днес да има промо. 35€ на вечер ли? Ако ти е такава цената, няма нужда от ваучер. Ние не си купуваме от ваучерите, когато струват 100€. Преди 3 и 2 години от друг сайт https://www.voucherwonderland.com купувахме съответно за 19 и 29€ - 2 нощувки. Тази взехме за 58€ 2 нощувки или 88€ 3 нощувки с идеята за Лондон.
Ivan Ivanich Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 @neuromancer виж този ваучер няма ли да ти свърши работа 3 дни в хостел a&o по ваш избор: 25 града - 9 държави - 39 хостела
iMari Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 преди 30 минути , Ivan Ivanich каза: @neuromancer виж този ваучер няма ли да ти свърши работа 3 дни в хостел a&o по ваш избор: 25 града - 9 държави - 39 хостела Тази оферта не е за самостоятелна стая, а за споделено настаняване - легло в общо помещение. За отопление не мога да кажа, но когато се настанявах в Ротердам лятото ми дадоха стая, която не беше оправена от предишните гости. Оплаках се на рецепция и веднага ме "ъпгрейднаха" с доста по-хубава и просторна стая с хубава гледка. Като цяло съм с много добри впечатления от обслужването. Относно ниския рейтинг - A&O предлагат както настаняване в общи помещения, така и двойни/фамилни стаи със самостоятелни бани. Лошите ревюта в много случаи идват от настанени в общите помещения. От друга страна, ако не ползваш ваучер редовните цени за настаняване понякога са доста високи от там предполагам и високите очаквания. 5
crazyhorse Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 преди 22 минути , Ivan Ivanich каза: @neuromancer виж този ваучер няма ли да ти свърши работа 3 дни в хостел a&o по ваш избор: 25 града - 9 държави - 39 хостела Това не е семейна,а обща стая!Ако е за четирима е добре,но ако е по-голяма,може да има и други хора в стаята! ПП-писали сме заедно с @iMari 2
Argentique Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 Ваучерите са различни и като цяло винаги са по на сметка от директно запазване. Моят горе (пише си на снимката за кои градове е – (Warschau, Düsseldorf, Graz, Dortmund, Frankfurt Ostend, Aachen) е 35€ за две нощувки за 2+2, т.е. 17.5€ на вечер за 2+2. По-скъп е понеже вече е след инфлацията купуван. Преди време ме бяха посъветвали да запазвам фамилни стаи дори за двама, ако може. И аз слушам. 😃 Поне има повече площ и рафтове за съхранение. 6
ДиянаВ Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 преди 17 минути , Argentique каза: Ваучерите са различни и като цяло винаги са по на сметка от директно запазване. Моят горе (пише си на снимката за кои градове е – (Warschau, Düsseldorf, Graz, Dortmund, Frankfurt Ostend, Aachen) е 35€ за две нощувки за 2+2, т.е. 17.5€ на вечер за 2+2. По-скъп е понеже вече е след инфлацията купуван. Преди време ме бяха посъветвали да запазвам фамилни стаи дори за двама, ако може. И аз слушам. 😃 Поне има повече площ и рафтове за съхранение. Задръж го още, може с наближаване на крайния срок да му се разшири обхвата 🙂 Все ще го продадеш тук. Може и на мен 😁 1
neuromancer Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 Ще трябва да разцъкам явно. Аз взех само една нощувка в Лондон, че цените на билетите преди Коледа ставаха ужасни. Сега ми се иска повече, на децата ще им е интересно. Та още не знам, може пак да мина оттам. Ама връщането ми е през Мадрид...
Ivan Ivanich Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 Уф, чукча не читател, чукча писател. Извинявайте, ако някой съм подвел, недоглеждане от моя страна. 1
Argentique Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 преди 42 минути , ДиянаВ каза: Задръж го още, може с наближаване на крайния срок да му се разшири обхвата 🙂 Все ще го продадеш тук. Може и на мен 😁 Аз не напирам да продавам засега, все мога да го ползвам за Варшава Ама ако някой е на зор и иска... Немските градове не ме вълнуват - във Франкфурт засега не ми се ходи, а в другите от ваучера има къде да спя наблизо без пари. 1
neuromancer Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 На 27.11.2025 г. в 15:33, Argentique каза: да Промо за утре: Някой може пък да се пробва с двойните ваучери да поизпили... 😃 много съм застрелян не намирам къде се въвежда тоя код
ДиянаВ Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 преди 38 минути , neuromancer каза: много съм застрелян не намирам къде се въвежда тоя код Да не би от това да ти идва липсата на поле за код: ⚠️ Important Information: The discount code is valid for FLEX bookings only. It cannot be combined with the Club member discount. Club members must log out of their account to redeem the code, as it can only be applied without an active Club login. 1
neuromancer Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 сигурно е от това ама то пък голямата далавера, ако не се комбинира 25% отстъпка за членство (дето я има по всяко време) или 30% за код 1
ДиянаВ Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 преди 3 часа, neuromancer каза: сигурно е от това ама то пък голямата далавера, ако не се комбинира 25% отстъпка за членство (дето я има по всяко време) или 30% за код Така е, на малка сума пък съвсем. Плюс това отстъпките май не са точно толкова процента, а естествено до … %. Има разни условия https://www.aohostels.com/en/club/login/?refId=start С една осъществена резервация с ваучер, не мога да кажа, че съм спец по A&O веригата, но нищо чудно да се окаже, че както ще пътувате в непопулярно време след НГ, цената да е по-изгодна, ако направиш fix резервация или през посредник (напр. Booking). Освен това декември може да пуснат и друго промо - новогодишно 😃 Аз нищо не купих на черен петък.
neuromancer Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 От тях не съм купил още... Те и така са добре цените. Вчера изчаках едно билети до Сао Пауло и паднаха от 800 реала на 240 за два дена. Иначе черния петък за пътуване през ваканциите тук не става... От години не съм пътувал по непопулярно време, а сега януари хем ваканция в Бразилия, хем нисък сезон в Европа. Само дето ще трябва дрехи да купувам за зимата.
PolinaS Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 Аз проблях момента, в който ми изчезнаха почти датите за Местре с ваучер и направих вчера чернопетъчна flex резервация за една нощувка, за да комбинирам с един ваучер за две. За пръв път ще ползвам a&o, изненадах се, че хем е с безплатно анулиране и плащане чак на място, хем не ми поискаха да въведа карта за гаранция на плащането никъде... Нали няма вариант да отидем и да се окаже че нямаме стая -.-
Седем Два Публикувано: 29 ноември, 2025 Публикувано: 29 ноември, 2025 2 hours ago, PolinaS said: Аз проблях момента, в който ми изчезнаха почти датите за Местре с ваучер и направих вчера чернопетъчна flex резервация за една нощувка, за да комбинирам с един ваучер за две. За пръв път ще ползвам a&o, изненадах се, че хем е с безплатно анулиране и плащане чак на място, хем не ми поискаха да въведа карта за гаранция на плащането никъде... Нали няма вариант да отидем и да се окаже че нямаме стая -.- Има, ако отидеш след 18:00. Този номер ни го спретнаха във Виена, въпреки, че бяхме предупредили предварително и им бяхме дали номер на кредитна карта. В резултат на това някои направиха 10 km run в 6 часа сутринта из централната градска част, а други спахме на миризливи диванчета във фоайето на гърмящ телевизор в компанията на 5-6 индийци, сполетяни от същата участ. Настаниха ни към 11 часа (поне не плащахме първата нощувки) и успяхме да поспим, че вечерта бяхме на концерт. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега