Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

от това, което съм следила през годините за Пелопонесс, е място, което си има die-hard фенове, но на много хора пък не им допада изобщо, красотата му е някак по-сурова 

с безплатните билети цената става равностойна като да отидеш със собствена кола, но ако изобщо не си обмислял района и той не те тегли, е нормално други хора да не се чувстват много изкушени,да отделят време и средства, за за да пришият палто към копчето на самолетния билет

така си я обяснявам ситуацията аз 🙂

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Здравейте! Искам да попитам как Раян процедират при връщане на пари за билет?

Дъщеря ми имаше полет от Атина до София на 03.09.19г. за 25,99 евро, но Раян са канселирали този полет и й предложиха друг  на 04.09.19 или да върнат парите. Избрахме рифънд и съответно кликнахме на посочения линк, попълнихме данните и т.н. Днес получих мейл, че ще ми върнат по картата EUR 25,48. (0,50 EUR по-малко). Винаги ли удържат нещо от платената сума за билета или има друга причина?

Връзка към коментар
преди 2 часа, Jorro каза:

Отделно това, че е веднъж седмично и не всеки иска или може да си вземе толкова отпуск за тази дестинация...

Мен точно това ме отказа. Бих отделил 3-4 дни за там, ама цяла седмица ми идва в повече.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 8 часа, DGTG каза:

Здравейте! Искам да попитам как Раян процедират при връщане на пари за билет?

Дъщеря ми имаше полет от Атина до София на 03.09.19г. за 25,99 евро, но Раян са канселирали този полет и й предложиха друг  на 04.09.19 или да върнат парите. Избрахме рифънд и съответно кликнахме на посочения линк, попълнихме данните и т.н. Днес получих мейл, че ще ми върнат по картата EUR 25,48. (0,50 EUR по-малко). Винаги ли удържат нещо от платената сума за билета или има друга причина?

Те нищо не удържат.

Има вероятност банката ти да ти удържи нещо.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Alexander каза:

Те нищо не удържат.

Има вероятност банката ти да ти удържи нещо.

За банката още не знам какво ще удържи, защото превода не е направен, но в мейла, който ми изпратиха, за да ме уведомят, че  удовлетворят моето искане за връщане на пари са записали, че одобряват връщане на 25,48 евро. Не че е драма за 50 евроцента, просто се чудех какъв е принципа.

Връзка към коментар
36 minutes ago, iampetko said:

Знае ли някой на летището в Тел Авив минават mobile boarding pass? 

На летището в Тел Авив - Бен Гурион mobile boarding pass на WizzAir минават, няма логика на Раян да не минават.

• Благодаря 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, bad kid каза:

Разпродадоха 23 и 30 юни Каламата до София по 99 цента, което ме учуди, очаквах да се вдигне цената, не да продадат всичко за тия центове..

Бяхме взели билети по 0,99е за днес,които няма да ползваме.Сега погледнах местата от любопитство - 12 часа преди полет самолета е полупразен.Възможно от сега нататък повечето народ да се чекира,но се съмнявам.Дали ще изкарат до септември?

Връзка към коментар

https://www.aviation24.be/airlines/ryanair/four-arrests-made-following-homophobic-attack-and-robbery-on-ryanair-flight-attendant-and-her-girlfriend-on-camden-bus/

Въпросът ми е , ако се сбиеш и те набият по време на отиване към полета дали авиокомпанията би върнала сумата за билета поради сериозна контузия или болест като причина ?! От личен опит говоря 😄 Бележка от болницата ли трябва да има?

Връзка към коментар
преди 5 минути , Мари Николова каза:

Бяхме взели билети по 0,99е за днес,които няма да ползваме.Сега погледнах местата от любопитство - 12 часа преди полет самолета е полупразен.Възможно от сега нататък повечето народ да се чекира,но се съмнявам.Дали ще изкарат до септември?

и аз това се чудя, в момента има по 99 цента на отиване за 16 юни, но реално няма как да се върнеш с тях в следващите 3 седмици...не знам кой ще им ги купи тия билети

Връзка към коментар

Бергамо е разредено след края на август. Ние поизгоряхме с малко планове, вижте си и вие, може да има и други орязани дестинации. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги каза:

Бергамо е разредено след края на август. Ние поизгоряхме с малко планове, вижте си и вие, може да има и други орязани дестинации. 

Отдавна я има тази информация точно в тази тема..

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 2 минути , koliob каза:

Току що получих седем писма за промяна на превозвача. Air Malta ще летят Бордо-Марсилия вместо Ryanair. Да не са ги купили и тях като Лауда.

Може би това има връзка: https://www.rte.ie/news/business/2019/0611/1054729-ryanair-malta-air/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, интересува ме полета Пафос – София на 15.07, който излита от Пафос в 07:05 ч. сутринта -  каква е вероятността да закъснее. Самолетът от там ли тръгва или се чака от друго място?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.