Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 3 часа, Василена каза:

Не е позволено ползването му на борда на самолета .

Това нещо ново ли е? Защото аз редовно си гледам филми на лаптопа в самолета. Включително и с Раян

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , cybersimo каза:

Това нещо ново ли е? Защото аз редовно си гледам филми на лаптопа в самолета. Включително и с Раян

Според мен, не е позволено само при излитане и кацане, т.е. трябва да е изключен.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Летях няколко пъти за последните 2 месеца, като нито веднъж багажа ми не отговаряше точно на сантиметрите дадени от тях. Раницата на приятеля ми пък беше още по огромна от моята и натъпкана на макс и въпреки леките притеснения, че ще трябва да доплащаме, никой не каза нищо. Така че изобщо не се притеснявай. 🙂 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Василена каза:

Не е позволено ползването му на борда на самолета . Само таблет и телефон .

Кой казва/къде е казано? :rolleyes:

преди 4 часа, gini каза:

Според мен, не е позволено само при излитане и кацане, т.е. трябва да е изключен.

А според мен не е позволено само по време на инструкциите за безопасност. 

Връзка към коментар
преди 12 минути , Фичо каза:

Кой казва/къде е казано? :rolleyes:

А според мен не позволено само по време на инструкциите за безопасност. 

Без значение от АК по време на инструкциите предупреждават телефони, таблети, лаптопи и всякакви други електроники да са изключени или в самолетен режим по време на излитане/кацане. Не знам как латопа може да е в самолетен режим (не съм сигурна дали само ако се изключи мрежата е ок), та винаги съм приемала че той е от тези устройства които трябва да са изключени.

Връзка към коментар
В момента, Goal & Boss каза:

b04d9122-2bc4-4747-812b-5a666e0ef00f-en.png.d27f81b33b4ade96e909cb853fb46cde.png

Еееее :laugh: Мерси :thank_you:

Признавам си без бой, че всячески се опитвам да избягвам 8, 10 и сие на личният ми лаптоп (още си ползвам Windows 7), а служебния не съм го разнасяла по летищата и не съм обърнала внимание. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 18 минути , Alexander каза:

Няма такива забрани, нито за Раян, нито за други компании

Кажи го на Air China.

На техните самолети е изцяло забранено ползването на каквито и да е електронни устройства дори в полетен режим. Само да ти светне дисплея и идват да се карат.

• Харесвам 2
  • Шок 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Кажи го на Air China.

На техните самолети е изцяло забранено ползването на каквито и да е електронни устройства дори в полетен режим. Само да ти светне дисплея и идват да се карат.

@Георги МатеевМатейко, ти къде се загуби?Викам, да не остана на нЕкой остров😵😵

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 23 минути , Георги Матеев каза:

Кажи го на Air China.

Визирах Европа, но сега като каза това, се чудя дали някоя друга АК примерно от С. Корея не си е измислила такова правило.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 3 минути , Alexander каза:

Визирах Европа, но сега като каза това, се чудя дали някоя друга АК примерно от С. Корея не си е измислила такова правило.

На борда на Air Koryo си ползвах телефона, така че севернокорейците са по-ларж в това отношение.

Като цяло китайските авиокомпании са доста рестриктивни относно електрониката.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , Георги Матеев каза:

Като цяло китайските авиокомпании са доста рестриктивни относно електрониката.

Вероятно, защото знаят как са я правили 😂😂😂

• Смея се 16
Връзка към коментар
преди 45 минути , Георги Матеев каза:

Кажи го на Air China.

Kindle? 

Връзка към коментар
преди 5 часа, cybersimo каза:

Не , не е е ново вслушай се когато обръщат внимание , какво може и не може да се използва . Напоследък не съм видяла никой с разтворен лаптоп, но не вярвам да кажат нещо . Хората носят главно таблети и телефони при пътуване.

Връзка към коментар

Да, ама немския амазон дава 10 евра по-ниска цена за доставка от луфтханзата до мойто село.

И за да не е оффтопик: аз редовно си гледам филми на 17 инчов лаптоп на полети из Европата и никоя стюардеса не ме е закачала.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Скоро при полет на Уизз един пътник близо до мен беше с лаптоп и му казаха, че при излитане и кацане трябва да го прибере, а през останалото време може да го ползва. Не беше на авариен изход.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
4 minutes ago, vinidj said:

Има билети за 1Евро до Каламата, май нещо им е слаба линията ли?!

Еми то какво да прави човек там? Колкото и да се опитвам да намеря нещо, което да провокира интерес за региона няма.....

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Jorro каза:

Еми то какво да прави човек там? Колкото и да се опитвам да намеря нещо, което да провокира интерес за региона няма.....

Аз тези дни премрежвам очи като видя снимка от Елафонисос и Монемвасия. Като добавя и храната и нетърпението ми нараства неимоверно. Абсолютно ми е непонятно защо не са се отправили всички натам за лятото. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 6 минути , vinidj каза:

Има билети за 1Евро до Каламата, май нещо им е слаба линията ли?!

Не е ясно дали е слаба,  стартират я по-рано от предвиденото и трябва да понапълнят самолетите. Иначе не бих очаквал да трае дълги години

преди 30 минути , Jorro каза:

Цяла тема има

Връзка към коментар
24 minutes ago, Lindt said:

Аз тези дни премрежвам очи като видя снимка от Елафонисос и Монемвасия. Като добавя и храната и нетърпението ми нараства неимоверно. Абсолютно ми е непонятно защо не са се отправили всички натам за лятото. 

И все пак са на по 300 км от летището. Хубава гръцка храна и плажове има и на такова разстояние от София. Но да не влизам в офтопик.

Отделно това, че е веднъж седмично и не всеки иска или може да си вземе толкова отпуск за тази дестинация...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 29 минути , Jorro каза:

И все пак са на по 300 км от летището. Хубава гръцка храна и плажове има и на такова разстояние от София. Но да не влизам в офтопик.

Отделно това, че е веднъж седмично и не всеки иска или може да си вземе толкова отпуск за тази дестинация...

От летището са 200 км до Елафонисос. Има и път по брега, а той при всички положения би предложил достатъчно гледки, за да си струва. Така или иначе летните и морски почивки често са по седмица, даже 2. 

Проблемът с билетите в случая е, че повечето хора искат да отидат със своята си кола в Гърция и като видят цената на колите под наем, се отказват. И отиват на Халкидики. Няма лошо, въпрос на предпочитания. Но южна Гърция е абсолютно удоволствие.

При това, ако се купят билетите и пак нищо в Пелопонес не ви е интересно, има фери до Кефалония, Закинтос и са налице много възможности за красиво море. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.