Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 19 минути , Shlosera каза:

Получих мейл, че бонус точките вече ще се виждат в приложението. Изрових всичко, но явно не достатъчно и така не успях да го намеря.

Някой видял ли си е вече точките там?

Сигурно ключовата дума е "ще". Аз прерових и старото приложение, да видя дали не са го добавили там. Няма го. Но гледам и нещо като нова десктоп версия на ДСК директ, не знам дали е такава тук, но и там няма или поне не откривам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 52 минути , Shlosera каза:

Получих мейл, че бонус точките вече ще се виждат в приложението. Изрових всичко, но явно не достатъчно и така не успях да го намеря.

Някой видял ли си е вече точките там?

Виждат се бонус точите по останалите карти, които носят нормален кешбек.

За Уиз точките трябва все още да се ползва уеб версията на ДСК Директ.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 19 часа, Antigona каза:

Преди години имах хакерско теглене от карта, когато подадох жалба в банката служителят ми каза, че с маркер е хубаво да зачеркна CVV и да си го помня.

A, хакер, някой ти е видял картата отзад и може да е снимал. Понякога на опашки в супермаркет се случват тези неща. Макар че е безмислено, после всичко се проследява. 

Публикувано:
преди 21 часа, traveler каза:

Сигурно ключовата дума е "ще". Аз прерових и старото приложение, да видя дали не са го добавили там. Няма го. Но гледам и нещо като нова десктоп версия на ДСК директ, не знам дали е такава тук, но и там няма или поне не откривам.

Сега погледнах в приложението.На раздел Вашият потребителски профил- wizz профил, салдото се вижда.

Публикувано:
преди 7 минути , Velmar каза:

Сега погледнах в приложението.На раздел Вашият потребителски профил- wizz профил, салдото се вижда.

Това на Андроид или ios? На iphone-а не открих нищо,  ако може да приложите една снимка. Благодаря!

Публикувано:
преди 20 часа, Velmar каза:

Това са точките, дръпнати в профила в Уиз, а не тези, които още са в ДСК Директ.

• Харесвам 1
Публикувано:

Това е приложението на Уиз, нормално е точно наличните точки в Уиз да се виждат, а не другите, които още не са прехвърлени.

Публикувано:
преди 21 часа, Branko каза:

Да, запазват се

Но не знам ако има чакащи а също и 10% от вторниците на мастъркард дали ще дойдат

Чакащите 10% от вторниците дойдоха и след , като смених старата мастер карт с виза

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, WanderlustME каза:

Новоиздадената Виза ме чака в клона, но не смятам да я взема до последно. Имаше ли някакъв краен срок?

Моята я преиздадоха през август и не я взех до последно. В началото на октомври получих СМС, че ако не я взема преди началото на ноември, ще стане неактивна.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 30.09.2025 г. в 14:06, jorrro каза:

Само аз ли не мога да влизам в метрото с новата VISA карта? Малко странно след като ДСК управляват плащанията на градския транспорт в София да отхвърлят собствените си карти. Подадох сигнал преди 3 седимици - нищо. Вчера ми се случи същото и ми предложиха да ми преиздадат картата, но без да са сигурни дали това ще оправи положението. Отказах им, защото старата пластика нямало да работи, докато се преиздава.

Аз имам същия проблем. Преди няколко седмици посетих техен клон и служителката каза, че нямам ограничение на безконтактни плащания и не знае за проблем с плащане в градския транспорт в София.

Днес получих това писмо. Предполагам, че всички клиенти на тази карта ще го получат.

From: Банка ДСК <info marketing dskbank bg>   Sent: Monday, October 27, ...   ...
Subject: Възможен проблем при плащане в градския транспорт с твоята DSK – Wizz Air карта

Здравей ! 👋

Бихме искали да те информираме за възможен проблем, свързан с твоята DSK – Wizz Air карта:

Възможни  затруднения при плащане в градския транспорт

Поради технически причини, е възможно плащането с физическата ти пластика да бъде отхвърлено от системата на Център за градска мобилност.

Какво можеш да направиш?

За да избегнеш неудобни ситуации, можеш да използваш без проблем безконтактно плащане чрез дигиталния портфейл на телефона ти. Единственото, което е необходимо да направиш е да добавиш картата си в дигиталния портфейл на твоя телефон.

Ако желаеш да използваш физическата си пластика:

Можеш да заявиш преиздаване на твоята карта DSK-Wizz Air. Това става лесно през Контактния център на Банка ДСК. След като картата е готова, ще получиш допълнително известие.

Ако имаш въпроси или нужда от съдействие, винаги можеш да се обърнеш към нас.

С уважение, 

Екипът на Банка ДСК

• Шок 3
  • Смея се 4
Публикувано:
Преди 1 час, VladimirK каза:

Аз имам същия проблем. Преди няколко седмици посетих техен клон и служителката каза, че нямам ограничение на безконтактни плащания и не знае за проблем с плащане в градския транспорт в София.

Днес получих това писмо. Предполагам, че всички клиенти на тази карта ще го получат.

From: Банка ДСК <info marketing dskbank bg>   Sent: Monday, October 27, ...   ...
Subject: Възможен проблем при плащане в градския транспорт с твоята DSK – Wizz Air карта

Здравей ! 👋

Бихме искали да те информираме за възможен проблем, свързан с твоята DSK – Wizz Air карта:

Възможни  затруднения при плащане в градския транспорт

Поради технически причини, е възможно плащането с физическата ти пластика да бъде отхвърлено от системата на Център за градска мобилност.

Какво можеш да направиш?

За да избегнеш неудобни ситуации, можеш да използваш без проблем безконтактно плащане чрез дигиталния портфейл на телефона ти. Единственото, което е необходимо да направиш е да добавиш картата си в дигиталния портфейл на твоя телефон.

Ако желаеш да използваш физическата си пластика:

Можеш да заявиш преиздаване на твоята карта DSK-Wizz Air. Това става лесно през Контактния център на Банка ДСК. След като картата е готова, ще получиш допълнително известие.

Ако имаш въпроси или нужда от съдействие, винаги можеш да се обърнеш към нас.

С уважение, 

Екипът на Банка ДСК

Преди 1 час, Zaro каза:

Пак ли ще сменяме карти :blink:

Май ще връщат Mastercard!😉

• Смея се 7
Публикувано:

Ново изображение се появи на Dsk-WizzAir Visa кредитна карта в Google Wallet-а, след поискана актуализация на данните за плащане.

Screenshot_20251030-134813.GooglePlay3.png.ce3e587824608a5a13e3f35ef6b6db69.png

• Харесвам 2
Публикувано:

При мен си стои небрандирана карта, но по-интересното е, че от юли не ми се отразяват трансакциите в България, освен плащане в Котка и мишка (Пловдив Капана) и кафето за Магеланци. Това от банката ли е, или от Google Wallet?

Публикувано:
преди 2 часа, Iliyan Minchev каза:

Ново изображение се появи на Dsk-WizzAir Visa кредитна карта в Google Wallet-а, след поискана актуализация на данните за плащане.

При мен в уолета е новото, но в приложението на ДСК е старото. 🙃

Публикувано:

Каква беше схемата да се добави картата в Google Wallet, нещо през онлайн банкирането ли се правеше? Със сигурност не искам да звъня и да се разправям с кол центрове. 

Публикувано:

През приложението ДСК mobile. като избереш Карти под всяка карта има добави към Google Wallet.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, vl_stamboliev каза:

През приложението ДСК mobile. като избереш Карти под всяка карта има добави към Google Wallet.

не ползвам мобилното приложение, имаше някакъв вариант и през браузер...ще видя как беше

Ред: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/банкови-карти/мобилни-плащания/google-pay

Публикувано:
преди 10 часа, Iliyan Minchev каза:

ДСК винаги успяват да те изумят - за 5 години не успяха да сменят изображението в Google Pay на Mastercard картата да отговаря на физическата и излиза  някаква странна зелена карта. За сметка на това пък са сменили изображението на VISA, преди още да са го сменили  дизайна на физическите карти 🤪

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 4 часа, adreno каза:

преди още да са го сменили  дизайна на физическите карти 🤪

Моята карта (пре)издадена през август е с новия дизайн.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Моята карта (пре)издадена през август е с новия дизайн.

И моята от август е с новия дизайн, а на мой познат издадена през юли е със стария. В банката бяха доста учудени и твърдяха, че това няма как да е възможно.

• Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.