Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мисля, че е споменато и в други теми, но тъй като вече има доста Visa картодържатели с Wizz карта:

Visa имат нова програма за кешбек, конкурираща тази на Mastercard. Важи до 30.09.2026 г. - връщат 10% по дебитна/кредитна карта Visa при плащане всеки ден в кина, театри, ресторанти, заведения, концерти, галерии, забележителности и поръчка на храна за вкъщи – в България и чужбина –  но не повече от 25€ общо на месец. Подобно на МС се изисква еднократна регистрация тук. Кешбекът за всеки предходен месец се превежда по карта в края на следващия - примерно за април ще го изплатят в края на май.

Категориите дейности по МСС кодове:

5812

Ресторанти и места за хранене (Eating Places and Restaurants)

5813

Барове, таверни, коктейл салони, дискотеки и нощни клубове

5814

Ресторанти за бързо хранене (Fast Food Restaurants)

5971

Търговци на изкуство и художествени галерии (Art Dealers and Galleries)

7832

Киносалони (Motion Picture Theatres)

7922

Театри и билетни агенции (Theatrical Producers)

7991

Туристически атракции, музеи, изложения и галерии

7996

Увеселителни паркове, панаири и циркове

• Харесвам 15
  • Благодаря 3
Публикувано:

Здравейте, при опит да регистрирам полет за flight daily pass с wizz  mastercard карта за полет на wizz от София ми дава Lounge not available at the departure airport. За другия полет наобратно от Барселона успях. Каква е причината някой знае ли? Преди съм нямал проблем с трези полети да регистритам. 

Публикувано:

Ами затвориха стария салон, а с новия вероятно още не са сключили договор... 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте,

някак досега не бях обръщал внимание на това колко добра оферта имат ДСК с тази карта. Вчера малко преди да купя едни билети попаднах на информация за картата и решавам днес гордо да отида в клон на ДСК да разпитам все пак дали правилно съм разбрал нещата. Хубаво де, аз май съм ги разбрал, но в банката май изобщо не знаеха нищо повече от името и че "тази не е хубава, защото има такса". Опитах се набързо да обясня, защо мен ме устройва повече и преминахме направо към заявка за одобрение. 

Няколко часа по-късно ми се обадиха, че заявката е одобрена. През това време вече бях попаднал на няколко коментара, че някои хора са получили известие за активиран Wizz Discount Club още преди издаването на пластиката, някои пък и дори преди подписване на договор. Съответно според информацията в условията на бонус програмата, това трябва да се случи след подписване на договор, в който да бъде вписан имейлът на акаунта.
Хубаво, но от ДСК ми съобщават, че аз договор ще подписвам чак когато стане готова пластиката. Попитах, дали пък не мога да го направя още същия ден, пък те нека си правят картата - не можело. Да не ме разкарват два пъти.

Сега след излишните обяснения да стигна до главния въпрос. Има ли някои със скорошни наблюдения, как се случват нещата точно и в кой момент до Wizz Air стига информацията, за могат да активират Wizz Discount Club за профила? 

Обещавам информацията да бъде предадена и на персонала на ДСК с цел повишаване на удовлетвореността на техните клиенти. 

Публикувано:

Миналата година януари си изкарах картата. Първо кандидатствах за кредит с размера на кредитния лимит, който исках да получа по КК. На следващия ден ми се обадиха че е одобрено, отидох и подписахме договор за издаване на КК и тогава дадох имейла от вече създадения ми wizz акаунт и клетския ми номер от акаунта да го вкарат в заявката. 
Wizz членството се появи или след няколко часа или на другия ден не съм сигурен, а картата ми я издадоха за 10дни. Как ще ви издадат карта без да имате сключен договор?

Публикувано:
преди 16 часа, trg каза:

Има ли някои със скорошни наблюдения, как се случват нещата точно и в кой момент до Wizz Air стига информацията, за могат да активират Wizz Discount Club за профила? 

А защо просто не си влезеш в профила и виж имаш ли, или не, активно членство? Мисля, че от това по-достоверно няма.

Публикувано:

Има ли начин да се добави картата в GPay през ДСКMobile app или трябва да се ходи в клон на ДСК? От google wallet искат обаждане на банката, а тъпия чат бот не иска да ме свърже с оператор и ми обяснява, че може  чрез мобилното приложение да се добави.

Публикувано:
преди 9 минути , iMari каза:

Има ли начин да се добави картата в GPay през ДСКMobile app или трябва да се ходи в клон на ДСК? От google wallet искат обаждане на банката, а тъпия чат бот не иска да ме свърже с оператор и ми обяснява, че може  чрез мобилното приложение да се добави.

С iOS съм, но предполагам и при Android е подобна процедурата.

В секция “Карти” тук трябва да има бутон за добавяне към GPay:

76F496AC-35D4-4FC7-A624-03F03370883B.jpeg.6fba4ca91aeb1151290c68bd1692e0c6.jpeg

• Харесвам 1
Публикувано:

Да и аз от там се опитвам да я добавя, но или се бъгва и не иска да продължи или изписва, че вече е добавена. Трих картата няколко пъти в Gpay и пак пробвах, но явно някъде връзката се чупи.

Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Да и аз от там се опитвам да я добавя, но или се бъгва и не иска да продължи или изписва, че вече е добавена. Трих картата няколко пъти в Gpay и пак пробвах, но явно някъде връзката се чупи.

Забравили са да ти настроят нещо в банката още при получаването на картата. При мен така се случи миналата година, когато я сменях - не можеше да се добави в уолет без обаждане по телефон. Прескачаш въртележката им, като директно избираш, че проблемът ти е за изгубена карта. Само така достигаш до жив човек. След това ти пращат код на смс, следват се стъпки и накрая вече картата ти може да се добавя в уолет.

Тази година решихме въпроса още в офиса на банката при получаването на картата, защото се сетих да го повдигна.

IMG_4091.jpeg.e2704817a74a4e9ec4e13ac61c877ef7.jpeg

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
34 minutes ago, Oshko said:

С тази ДСК Wizz visa могат ли да се взимат 10% кешбек от заведения по промоцията за Виза?

Аз съм я регистрирала без проблем, но все още по нито една от картите ми Visa, нямам получен кешбек от тази промоция. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 19.04.2026 г. в 13:44, bobole4e каза:

Няма причина да не може, но със сигурност ще ти кажа другия месец, когато чакам първия кешбек. 

На 19.04.2026 г. в 13:58, Miladina каза:

Аз съм я регистрирала без проблем, но все още по нито една от картите ми Visa, нямам получен кешбек от тази промоция. 

Дойде ли на някой кешбек от ресторантите по DSK WIzz visa?

Публикувано:
3 hours ago, Oshko said:

При мен няма нищо. Обмислям да пиша на Visa.

Публикувано:
преди 6 часа, Oshko каза:

Не още, но по условие пише до края на следващия месец, затова и не чакам скоро. Моята транзакция е от 10.04.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Oshko каза:

А къде точно до виждате този кешбек от ресторантите?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.