Яничка Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 Да кажете къде може да се намери на най-добра цена DJI Mini 2?
Fili_pina Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 4 minutes ago, Яничка said: Да кажете къде може да се намери на най-добра цена DJI Mini 2? Ако имате път до Турция -в момента техниката в магазините за електроника,подобни на нашите Техномаркет/Техномикс е много изгодна и има всичко.Купих скоро детски фотоапарат за дъщеря ми и цената беше около 30%надолу. 1 1
luba_rizova Публикувано: 18 юни, 2023 Публикувано: 18 юни, 2023 преди 7 минути , Яничка каза: Да кажете къде може да се намери на най-добра цена DJI Mini 2? Знам,че са официални дистрибутори тази фирма, провери , ако искаш https://www.copter.bg/bg/dronove-dji-mini-2/1312-dron-dji-mini-2.html?search_query=DJI MINI 2&fast_search=fs 1
ven62 Публикувано: 26 юни, 2023 Публикувано: 26 юни, 2023 На 18.06.2023 г. в 14:02, Яничка каза: Да кажете къде може да се намери на най-добра цена DJI Mini 2? От днес до 30.06 има някаква промоция от DJI. Излезе ми нотификация на приложението - Дни на DJI в България. Напр. За DJI Mini 3 Pro дават безплатно една година DJI Care Refresh (ако го треснеш в някоя стена ще ти дадат нов) и една батерия безплатно. Втора батерия е добре да има. --- @Яничка, сега видях. Защо Mini 2, а не Mini 3? Според мен си струва да се вземе по-новия вариант.
Яничка Публикувано: 26 юни, 2023 Публикувано: 26 юни, 2023 преди 59 минути , ven62 каза: От днес до 30.06 има някаква промоция от DJI. Излезе ми нотификация на приложението - Дни на DJI в България. Напр. За DJI Mini 3 Pro дават безплатно една година DJI Care Refresh (ако го треснеш в някоя стена ще ти дадат нов) и една батерия безплатно. Втора батерия е добре да има. --- @Яничка, сега видях. Защо Mini 2, а не Mini 3? Според мен си струва да се вземе по-новия вариант. Заради по-ниската цена, която и без друго към днешна дата не е ниска... Благодаря. В кое приложение го гледаш, има ли цени? 1
ven62 Публикувано: 26 юни, 2023 Публикувано: 26 юни, 2023 преди 7 минути , Яничка каза: Заради по-ниската цена, която и без друго към днешна дата не е ниска... Благодаря. В кое приложение го гледаш, има ли цени? В това с което се упралява дрона - DJI Fly и оттам - DJI Store. Сега видях има промоция и на сайта им, Buy DJI Mini 3 Pro - DJI Store Хмм, Струва ми се, че на телефона ми излезе нещо в смисъл, че е за България. Май си е за целия свят и дано локалния сайт също да предлага подаръците. 1 1
ven62 Публикувано: 26 юни, 2023 Публикувано: 26 юни, 2023 @Яничка, сега проверихме с един колега. От международния сайт доставката е free с DHL и ти дават Carе Pack-а и батерията. Обадихме се по телефона на тукашния - "... ами, ние не сме чули. Ще ги питаме. Сигурно със закъснение от 1-2 дни и ние ше го предложим..." Защо ли не се изненадвам. 3 1
dimitrov6 Публикувано: 8 май, 2024 Публикувано: 8 май, 2024 Първият ми евтин дрон от Shein за 25 лв го пробвах сега и след 5 минути се изхаби батерия,а камерата прави лоши снимки,но колкото толкова 1
марсианец Публикувано: 21 август, 2024 Публикувано: 21 август, 2024 На 8.05.2024 г. в 7:12, dimitrov6 каза: Първият ми евтин дрон от Shein за 25 лв го пробвах сега и след 5 минути се изхаби батерия,а камерата прави лоши снимки,но колкото толкова за хубави снимки JJRC модел си вземи, иначе не виждам смисъл. Макар че ,втора ръка дронове DJI MIni 2, DJI MIni 2SE, DJI Spark, Mavic Mini до 400-500 лв. колкото искаш и са що годе запазени, намират им се части и батерии и разликата в резултатите и летенето е огрооооомна. 2 1
Иван Попов Публикувано: Сряда в 20:14 Публикувано: Сряда в 20:14 Изискванията за обучение на пилоти на дрон стават като в автошколите Министерството на транспорта и съобщенията публикува за обществено обсъждане промени в Наредбата за безпилотни летателни системи (БЛА) и надзора над техните оператори, които предвиждат по-строги мерки. Заложено е създаване на центрове за обучение на управляващите дронове, в които изискванията са почти идентични с изискванията към центровете за обучение на шофьори, предаде БНР. Промените предвиждат и граждани от трети държави да могат да се регистрират като оператор на дронове. Оператор на безпилотно летателно средство не може да бъде регистриран в повече от една държава - членка едновременно, пише в предложените текстове. Изцяло нови са изискванията в наредбата към обучителите, пред които ще се полага изпит за правоспособността с дрон.
stanimir Публикувано: Сряда в 20:28 Публикувано: Сряда в 20:28 Малко офтопик , китайски фотограф засне изкачване на Еверест с DJI Mavic 4 Pro. Наистина е фантастично на какво са способни тези устройства : 8 1 2
MayaS Публикувано: вчера в 11:46 Публикувано: вчера в 11:46 преди 15 часа, Иван Попов каза: Изискванията за обучение на пилоти на дрон стават като в автошколите Министерството на транспорта и съобщенията публикува за обществено обсъждане промени в Наредбата за безпилотни летателни системи (БЛА) и надзора над техните оператори, които предвиждат по-строги мерки. Заложено е създаване на центрове за обучение на управляващите дронове, в които изискванията са почти идентични с изискванията към центровете за обучение на шофьори, предаде БНР. Промените предвиждат и граждани от трети държави да могат да се регистрират като оператор на дронове. Оператор на безпилотно летателно средство не може да бъде регистриран в повече от една държава - членка едновременно, пише в предложените текстове. Изцяло нови са изискванията в наредбата към обучителите, пред които ще се полага изпит за правоспособността с дрон. Дааа, нямаше начин след толкова фрапантни нарушения. И това е защото болшенството от притежателите на дронове не са минали задължителното обучение и сертифициране и не им пука, че нарушават правила ако изобщо са чували че има. Сега ще стане още по тегаво. 1
ivailo_radev Публикувано: вчера в 12:13 Публикувано: вчера в 12:13 преди 15 часа, stanimir каза: Малко офтопик , китайски фотограф засне изкачване на Еверест с DJI Mavic 4 Pro. Наистина е фантастично на какво са способни тези устройства : Катериш си се ти нагоре, чакаш си реда като пубертет за iphone и на тоя му свършва батерията (щото не му се чака до другата година и не си носи други батерии) и дронът пада и те удря по главата, подхлъзваш се и ... Много нелепа смърт. 1
KrumKrumov Публикувано: преди 23 часа Публикувано: преди 23 часа Аз от известно време пак обмислям да си купя някакъв свестен дрон (имам един, ама той като детска играчка, само свети и фърчи насам-натам, няма камери от сорта), та някой да препоръча нещо? Четох хора, които препоръчват DJI Mini 2 SE, DJI Mini 3 и DJI Mini 4 Pro, ама те малко различни тия дронове май... и най-важното - какво друго ми трябва освен дрон? То хубаво прави видео, ама това видео къде се съхранява? трябва ли ми някакъв виртуален облак, където отиват видеата? Трябва ли айфон или нещо смарт, дето да мисли вместо мен, както едно време беше Тефал? 1
Брани Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа Преди 1 час, KrumKrumov каза: Аз от известно време пак обмислям да си купя някакъв свестен дрон (имам един, ама той като детска играчка, само свети и фърчи насам-натам, няма камери от сорта), та някой да препоръча нещо? Четох хора, които препоръчват DJI Mini 2 SE, DJI Mini 3 и DJI Mini 4 Pro, ама те малко различни тия дронове май... и най-важното - какво друго ми трябва освен дрон? То хубаво прави видео, ама това видео къде се съхранява? трябва ли ми някакъв виртуален облак, където отиват видеата? Трябва ли айфон или нещо смарт, дето да мисли вместо мен, както едно време беше Тефал? Аз имам Мини 3 про, ама препоръчвам Мини 4 про, защото има малко повече сензори. Иначе е чудесна машина, тежи под 250 грама и засега не влиза в задължителните регулации за регистриране, ама ще видим с новите. (има си вградена gps карта иначе със забранени и разрешени зони за летене и ако си съвестен и нормален, а не някой тарикат :), няма да имаш проблем) Освен дрона, препоръчвам да си вземеш флай мор комбо (или нещо такова беше) - комплект зарядно с още две батерии, защото само с една ще имаш полетно време към 30на минути макс, а апетитът идва с яденето. В комплекта има и доста резервни перки (ама аз засега, да чукна на дърво, за две години и половина още не съм чупил). Има версии с опростен (и по-евтин) контролер, на който закачаш телефона. Но за следващия ми дрон ще си взема със сигурност онзи с екрана (по-скъпия). Видеата можеш да си ги съхраняваш на компютъра, не е задължително да пазиш всичко снимано 🙂 Аз обикновено снимам доста, но после сортирам, монтирам каквото ми трябва и трия останалото. Относно монтирането - имат си доста интуитивна програмка за монтаж (има дори няколко режима за автоматично заснемане и монтиране с различни стилове на една точка), което е добра отправна точка за начинаещи). 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега