Прескочи до съдържание

Виртуални сбирки. Следващи презентации?

neuromancer
Съобщението е добавено от neuromancer

Графикът досега:

@Crazy Horse - Канада от океан до океан, 28.03, 16:00

@BlackArt77 - Грузия, 02.04, 18:00

@Тони - Австралия, 04.04, 14:00

@Роца - Парижките потайности или един по-различен поглед върху Париж, 08.04, 18:30 

@Травеолани - Британска Колумбия, 11.04, 18:00 

@домосед - Делти, баобаби, водопади и един глиган в банята!, 15.04 18:30

@neuromancer - Бразилия 18.04, 16:00

@MayaS - Иран 22.04, 18:30

@zvezda9001 - Куба 25.04

@Lindt - Кения 30.04

@Marusinka - Aризона 2.05

@Gentleman Basta - Швейцария 7.05 18:30

@Alexander - Канарски о-ви 9.05 18:00

@Боян Димитровтрека на Канченджунга 13.05 18:30

@lyusi 16.05 18:30 Там край цъфналите вишни. Япония

@Guinness - Двуседмично пътуване в Китай 20.05 19:15

@tougherty - От Копакабана до Патагония 27.05 и 28.05 19:00

@MayaS - Румъния 03.06

@lyusi -Шотландия 14.06 19:00

@Marusinka - през Долината на смъртта до Орегон 20.06 17:00

@Роца - нормандска светлина и гасконски мускетари 25.06 18:30

@MayaS - 15.07 19:00

Препоръчани мнения

23 minutes ago, neuromancer said:

Ами няма да те върнем 🙂

Само кажи дата

Всяка събота и неделя става (през седмицата нямам възможност). Виждам, че до края на април всяка събота е вече заета, та може за 2-ри май. Темата каква да бъде? 

Връзка към коментар
преди 2 часа, Marusinka каза:

Ей, сега я виждам тази тема. Даже щях да питам @Георги на лично дали има нужда от доброволци за презентациите, но ме хвана срам.

Бих могла да ви разкажа по-подробно за Аризона,

Калифорния, Орегон и Невада. Виждам, че @Травеолани е изразила желание за Калифорния, та може само да допълвам. 

Марусинка - моята презентация мина, не беше за Калифорния, така че може спокойно да я включиш в твоя разказ :). 

Връзка към коментар
2 hours ago, Травеолани said:

Марусинка - моята презентация мина, не беше за Калифорния, така че може спокойно да я включиш в твоя разказ :). 

Мислих, мислих и Калифорния просто не ми се побира в един час, защото Южна и Северна Калифорния са доста различни и ще стане манджа с грозде, ако се направят заедно. 
Реших като @Роца, която ни предложи друг поглед към Париж, да покажа Аризона извън рамката на каньоните. Нещо Див Запад, злато и врачки ми се въртят в главата 😂

• Харесвам 12
Връзка към коментар

@Георги За Румъния съм ок, още повече че имам и готови снимки за презентиране, че за другите трябва тепърва да подготвям. Останалите може и след карантината да се направят. Не е казано такива сБирки да правим само по карантинно време. За 22-ри ще ми трябват малко насоки за това как се случват нещата с презентирането в Zoom, че не съм правила там.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@Lindt, @Marusinka - влизате в списъка с хора, на които ще досаждам.

@MayaS, около 2 дни преди презентацията ще се свържем и ще си направим среща само двамата, където да изтестваме как работи презентирането. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
23 minutes ago, Kalina Ivanova said:

Бразилия 18.04 от 16 часа

Горе в темата има забоден график

Аз това го видях, но нали винаги се отваря отделна тема за записване. За това питам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Георги каза:

@Alexander, @Lindt - очаквам потвърждение от вас. Другата седмица в делничен ден ни е свободен слота. 

е, аз очаквах да ме одобриш първо 😇 

Не съм започнала да се подготвям, но ако @Alexander не може да е първи, ще бъда аз и ще се оправдавам, че не съм имала много време😜

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Lindt каза:

е, аз очаквах да ме одобриш първо 😇 

Не съм започнала да се подготвям, но ако @Alexander не може да е първи, ще бъда аз и ще се оправдавам, че не съм имала много време😜

Насолена си вече, кой превари, той завари, Alexander ще чака по-следващата седмица. Само ориентировъчен ден и час да споделиш, ще тунинговаме останалото в последствие. 

Връзка към коментар
преди 7 минути , Георги каза:

Насолена си вече, кой превари, той завари, Alexander ще чака по-следващата седмица. Само ориентировъчен ден и час да споделиш, ще тунинговаме останалото в последствие. 

Като гледам прогнозата, нито една вечер няма да си организираме среща с катерици в квартала, така че може да е четвъртък в 18:00. Ако много мои почитатели няма да пътуват за празниците тогава 🤣 

И сряда е теоретично възможна, но специалното оръжие - компютър е в срещи до 17:30 и не знам колко време ще трябва за координация, ти кажи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , Lindt каза:

Като гледам прогнозата, нито една вечер няма да си организираме среща с катерици в квартала, така че може да е четвъртък в 18:00. Ако много мои почитатели няма да пътуват за празниците тогава 🤣 

И сряда е теоретично възможна, но специалното оръжие - компютър е в срещи до 17:30 и не знам колко време ще трябва за координация, ти кажи.

Координацията я правим предишни ден или няколко часа по-рано и не отнема хич много. Ако компютъра е свободен след 17:30 има предостатъчно време да се започне в 18:00. Ти решаваш 

Връзка към коментар

Аз започнах да правя нещо, но върви много бавно. 
Добре, че @Lindt ме спаси и ще е първа.

При мен в делничен ден е много сложно.

Една седмица съм първя смяна и една втора, но за сметка на това жена ми работи от нас с лаптопа до 18:30.

или в делничен ден няма как да започна в 18:30 при  всички случаи 

Връзка към коментар
преди 19 минути , Alexander каза:

Аз започнах да правя нещо, но върви много бавно. 
Добре, че @Lindt ме спаси и ще е първа.

При мен в делничен ден е много сложно.

Една седмица съм първя смяна и една втора, но за сметка на това жена ми работи от нас с лаптопа до 18:30.

или в делничен ден няма как да започна в 18:30 при  всички случаи 

Часът не е задължителен да е този, но няма проблем и да е в уикенд. Особено ако няма някой задокеанец планиран за уикенда 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.