Прескочи до съдържание

Виртуални сбирки. Следващи презентации?

neuromancer
Съобщението е добавено от neuromancer

Графикът досега:

@Crazy Horse - Канада от океан до океан, 28.03, 16:00

@BlackArt77 - Грузия, 02.04, 18:00

@Тони - Австралия, 04.04, 14:00

@Роца - Парижките потайности или един по-различен поглед върху Париж, 08.04, 18:30 

@Травеолани - Британска Колумбия, 11.04, 18:00 

@домосед - Делти, баобаби, водопади и един глиган в банята!, 15.04 18:30

@neuromancer - Бразилия 18.04, 16:00

@MayaS - Иран 22.04, 18:30

@zvezda9001 - Куба 25.04

@Lindt - Кения 30.04

@Marusinka - Aризона 2.05

@Gentleman Basta - Швейцария 7.05 18:30

@Alexander - Канарски о-ви 9.05 18:00

@Боян Димитровтрека на Канченджунга 13.05 18:30

@lyusi 16.05 18:30 Там край цъфналите вишни. Япония

@Guinness - Двуседмично пътуване в Китай 20.05 19:15

@tougherty - От Копакабана до Патагония 27.05 и 28.05 19:00

@MayaS - Румъния 03.06

@lyusi -Шотландия 14.06 19:00

@Marusinka - през Долината на смъртта до Орегон 20.06 17:00

@Роца - нормандска светлина и гасконски мускетари 25.06 18:30

@MayaS - 15.07 19:00

Препоръчани мнения

Нали могат и (по)желания да се споделят тук? :smile3:
Толкова много магеланци ходиха до Япония, толкова много суперлативи за страната и хората там съм прочел, имаме си и цяла @samuraika освен това, няма ли някой да ни представи пътуване или разказ за страната на изгряващото слънце? Ще ми бъде (предполагам не само на мен) много интересно! :smile3:

• Харесвам 8
  • Браво 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Фичо каза:

Толкова много магеланци ходиха до Япония, толкова много суперлативи за страната и хората там съм прочел, имаме си и цяла @samuraika освен това, няма ли някой да ни представи пътуване или разказ за страната на изгряващото слънце? Ще ми бъде (предполагам не само на мен) много интересно! :smile3:

Присъединявам се, Фичо 🙂
И за Китай също, а и нали, май, си имаме "китаец" там - имаше, струва ми се, един магеланец, който живее /и е женен даже?/ в Китай.
Патагония също е доста интересно преживяване.  И там наскоро имаше видни магеланци, които при това са чудно сладкодумни и правят страхотни снимки 🙂

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 11 минути , iaia_mama каза:

Присъединявам се, Фичо 🙂
И за Китай също, а и нали, май, си имаме "китаец" там - имаше, струва ми се, един магеланец, който живее /и е женен даже?/ в Китай.
Патагония също е доста интересно преживяване.  И там наскоро имаше видни магеланци, които при това са чудно сладкодумни и правят страхотни снимки 🙂

@Красен беше нашият човек в Китай. Ама, през лятото бяха тук, в Пловдив и се видяхме, после си отидоха и той не се е вясвал .

Олелеле, сега видях , че не е било миналото, а - по-миналото лято:(((((, а Красен не е идвал, от зимата на 2019.

P_20180721_155513.jpg.493055a15dc6bd444152433c3aa6b0e4.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 часа, Фичо каза:

Аз мога да помогна на някой, който презентира Япония. Но в 18.30 ваше време спинкам сладко. И съм смотана в снимането и презентирането...

Връзка към коментар
преди 32 минути , samuraika каза:

Аз мога да помогна на някой, който презентира Япония. Но в 18.30 ваше време спинкам сладко. И съм смотана в снимането и презентирането...

Часовете хич не са фиксирани, съвсем спокойно може да чучнем в ранния следобед по сакеено време 🙂

Никой от нас не е професионалист, на някои им се отдава повече от колкото на други, но главното е ентусиазма. 

Редактирано от Георги
  • Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 8 часа, iaia_mama каза:

Присъединявам се, Фичо 🙂

Освен да взема да ви разкажа за Китай 😄 Какви нелепи преживявания имах за 2 седмици хайманосване в страната. Въпреки че пътуването ми беше преди 4 години точно по Великден, все още имам ярки спомени за доста неща. 

• Харесвам 24
Връзка към коментар
преди 11 часа, Фичо каза:

При наличието на @samuraika, едва ли някой от нас, които са били за 10-14 дни може да каже нещо кой знае какво. Иначе мен не ме мързи да разкажа отново нашето пътуване, но ще си е просто споделяне на бегли лични впечатления от страната без никакви претенции за задълбочено познание. Друго си е инсайдър да ти разкаже и покаже не толкова популярни кътчета . Мен точно това ме впечатли в досегашните презентации.  

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Нужно ли е да качвам всички снимки, които искам да покажа в пауър пойнта или може да ги отделя в отделна папка? Има ли значение когато се показват през апликацията зуум?

Връзка към коментар

Можеш да ги сложиш в папка и да ги показваш оттам. Ама с фотото на Уиндоус не е много добре, че винаги показва лентите с бутони и се намалява снимката, а слайд режима върви автоматично и не можеш да го спреш. Някакъв друг вюър сложи. Аз имам faststone, той става, ама не се сетих да го ползвам

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Абе вчерашната презентация си мина на слайдшоу през Photos на Windows, нямаше автоматично превъртане. Не знам дали това не е била някаква опция/дефект при теб. 

Връзка към коментар

Аз ползвам IrfanView за плейване, може да се превъртат ръчно може и на слайдшоу. много е удобно. Можеш да отвориш снимките на цял екран и няма да се вижда нищо друго. Продукта е безплатен.

Връзка към коментар

Взех да подбирам снимки, но взех и да се чудя дали е добра идея да се разказва за 7-те канарски острова, реално ще имам под 10 мин на остров. 

Някакви идеи кои острови да презентирам или докъдето стигна?

Така или иначе щях да започна с Лансароте и Фуерте и след това щях да мина през 3-те малки от другия край и най-накрая, ако има време големи Г.К и Тенерифе.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , Alexander каза:

Взех да подбирам снимки, но взех и да се чудя дали е добра идея да се разказва за 7-те канарски острова, реално ще имам под 10 мин на остров. 

Така или иначе щях да започна с Лансароте и Фуерте и след това щях да мина през 3-те малки от другия край и най-накрая, ако има време големи Г.К и Тенерифе.

Разкажи за живота в Тенерифе, ритъма на острова, пазарите и характерните неща там, традиционната кухня, боядисване на сградите през няколко години, карнавали, спортни занимания. Любими места, с които свързваш острова. Продължи с по-мъничките, избрани случки, които са те впечатлили. После, на конкретните въпроси ще има време за специфични неща, които не ти е хрумнало да включиш. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 23 часа, Alexander каза:

Аз съм много за Лансароте и Фуертевентура 🙂

Евентуално 3те малки да пропуснеш, въпреки,че нищо не знам за тях и може да изпусна нещо изключително.Ами,освен на онче-бонче да играеш на живо он лайн 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Alexander каза:

Останаха ми да извадя снимки от двата най-големи и ще съм готов с 7-те и ще карам според желанията на клиентите.

Кажи дата и час, че нещо не видях, да те сложа в графика

Връзка към коментар
Преди 1 час, Боян Димитров каза:

Ако има интерес мога да разкажа за Непал и за трека на Канченджунга, по специално. 

На мен би ми било интересно да чуя разказа ти за трека, 🙂 

Връзка към коментар
преди 11 часа, Боян Димитров каза:

Ако има интерес мога да разкажа за Непал и за трека на Канченджунга, по специално. 

Край, в списъка си. Виж дали около Гергьовден ще ти е ок. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.