Прескочи до съдържание

Какво готвите?


ДиянаВ

Препоръчани мнения

преди 12 минути , Граф Вронски каза:

Ха ... а, подготви ли ги предварително? 😄 

Да, но няма да имам чак толкова време, колкото препоръчваш, а само няколко часа.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, T.E.Lawrence каза:

След 10-тата глътка от виното, с което мислиш да готвиш, още ли се води дегустация или вече си пиеш?

Аммм, аз съм фен на Жак Пепен.

Той, човечецът, докато готви, винаги се подкрепя с чаша хубаво вино. 😉 

И твърди, че за готвене се използва вино със същото качество, като това което слагаш в чашата си.

  • Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

:offtopic:

На 5.04.2020 г. в 15:11, Pantelej Putnik каза:

Е, тва е интересно да се види 😂

Хм, то това не е за гледане, а за слушане. Макар че като те гледам каква романтична душа си - може би по-добре не 🙂

Връзка към коментар
преди 1 час, T.E.Lawrence каза:

Аз имам един кулинарен въпрос. След 10-тата глътка от виното, с което мислиш да готвиш, още ли се води дегустация или вече си пиеш?

Нито е дегустация, нито е пиене. Това е процес на работа 😉

  • Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, Goal & Boss каза:

Хм, то това не е за гледане, а за слушане. Макар че като те гледам каква романтична душа си - може би по-добре не 🙂

Това съм го слушал още когато излезе преди доста години. Та и на живо даже.... 😉

преди 40 минути , Василена каза:

Вечерята ми от снощи. Хляба леко препечен, зехтин, настърган домат и отгоре хамон серано. 

Чаша Риоха?

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Alexander каза:

Не мина ли хляба с чесън първо ?

Нее, престъпление е за този хамон. 😂 😂 

преди 1 час, Pantelej Putnik каза:

Това съм го слушал още когато излезе преди доста години. Та и на живо даже.... 😉

Чаша Риоха?

Няколко чаши Риоха. 😂 

  • Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
32 minutes ago, Василена said:

Нее, престъпление е за този хамон. 😂 😂 

Няколко чаши Риоха. 😂 

Аз на тоз хамон дълго се взирах да видя къде му е хляба. Други пък чак и чесън искат😆

Завидях ти за вечерята😉😋

  • Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 44 минути , Alexander каза:

Лека нощна закуска, 

домашен хляб, козе руло, зехтин и белгийска биричка 

 

A505C58A-11E6-4D0B-B61C-FF739A229432.jpeg

Това руло за ядене ли е? На мен повече ми прилича на лекарство против пърхот :blink:

  • Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

@Alexander, името на бирата е един път 😆

Не съм я пробвала, иначе съм голям любител на блондинките. Ей сега през май трябваше да сме нейде из Белгия, ама Асан май няма да яде баница...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 52 минути , jul каза:

ама Асан май няма да яде баница...

 

преди 10 минути , desislavna каза:

Банички с масло и сирене. 

20200405_093901.thumb.jpg.8322f1875d37a009855f273f67433306.jpg

 

@desislavna, ще пратиш ли на Асан една-две банички?

  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 57 минути , rdd каза:

Браво! Много апетитни банички. С готови кори ли са направени? Или с бутер-тесто?

С готови фини кори. Досадно е правенето им, но резултатът е много вкусен 

  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Гледам темата, гледам, и се убеждавам, че има изразена връзка между любовта към пътешествията и любовта към храненето (и добрата храна). 

На всички, които споделят идеи и снимки (и особено рецепти) благодаря! 🍻Помогнахте ми да разнообразя менюто тези дни. Следващо ниво: месене 🙇‍♀️

Искам да попитам, тези апетитни хлябове и питки, дето правите, на ръка ли ги месите или с машина за тесто? Моля, споделете тънкости и похвати, ако имате желание!

  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.