Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

На 25.02.2024 г. в 15:16, Яничка каза:

Някой, следял Стокхолм от София 

То Стокхолм да беше... а то Нюшопинг. Летище Скавста е на 100 км от Стокхолм. Миналата година летях до/от там. Раянеър допреди няколко години също кацаха там, но си преместиха базата на летище Арланда. За жалост вече нямаме директни полети с Швеция.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 22.02.2024 г. в 10:29, Boo каза:

Някой да е намирал скоро евтин флекс и чекиран багаж?

Днес 9Е за всички полети преди 26 май. Не съм я правила тая врътка / сложно е за моя мозък/, та незнам дали може да се ползва с тази цел, но все пак да кажа.

Може ли да ме светне някой как може да се възползва човек в случая. Например ако купя билет с флекс за 21 март с тази ниска цена за багаж, после как мога да го сменя за билет за Барселона през август?

Връзка към коментар

взимаш билета с флекс, за да сменяш без големи загуби

това е, после от управление на резервацията

потърси къде има евтин флекс

Връзка към коментар
преди 4 минути , neuromancer каза:

взимаш билета с флекс, за да сменяш без големи загуби

това е, после от управление на резервацията

потърси къде има евтин флекс

А колко промени мога да правя с флекса впоследствие? Ако купя билет за полет до 26 март, трябва да го сменя преди тази дата, но само на една смяна ли имам право или мога няколко пъти?

Връзка към коментар
преди 30 минути , Helloweena каза:

Днес 9Е за всички полети преди 26 май. Не съм я правила тая врътка / сложно е за моя мозък/, та незнам дали може да се ползва с тази цел, но все пак да кажа.

"Добавете допълнителен багаж или WIZZ Priority към вашата резервация, или изберете желано от вас място на фиксирана цена от само 9 EUR и пътувайте до 26 март. Тази оферта е налична само днес! Така че, защо да пропускате тази възможност?

Какво предлагаме?

🧳 20 кг чекиран багаж

💺 Стандартни места

🚶 WIZZ Priority – включително багаж с колелца на борда и качване с приоритет

Побързайте, тъй като са налични само ограничен брой продукти и тази оферта изтича в полунощ" 

Връзка към коментар
В момента, neuromancer каза:

колкото искаш промени

доплаща се разликата в цената, ако сменяш на по-скъп билет

Благодаря, заслужава си може би, но флекс под 35лв за сега не откривам. Загубата на тази сума+административната такса за всеки смеен полет няма ли да набъбне значително, за да си струва. Простете тъпите въпроси на начинаещия!

Връзка към коментар

предполага се, че искаш да летиш и няма да отменяш

административната такса не се губи, само флекса

дали цената на флекса + 9 евро за багаж е по-добре от нормалната цена на багажа?

Тирана - Анкона за края на март флекса е 7.85 евро

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 минути , neuromancer каза:

предполага се, че искаш да летиш и няма да отменяш

административната такса не се губи, само флекса

дали цената на флекса + 9 евро за багаж е по-добре от нормалната цена на багажа?

Благодаря! Да, 35 лв флекс + 9Е багаж е 53лв., което наистина е супер за 20кг багаж до Барселона през август!

Връзка към коментар
преди 20 минути , Nik каза:

Побързайте, тъй като са налични само ограничен брой продукти и тази оферта изтича в полунощ" 

Имейлите за тази промоция дойдоха още в ранна утрин (5.14 AM). А тук нали има друга тема за промоции на Wizzair?

преди 17 минути , Helloweena каза:

но флекс под 35лв за сега не откривам.

Зависи по кои дестинации търсите. Обикновено по италианско-албанските и италианско-румънските са най-изгодни. В петък си взех Тирана-Анкона за 5 евро флекс, за края на март. За втората половина на март бяха предимно 5.00 и 5.85 евро,  днес погледнах, по 7.85 евро са.

p.s. с Neuromancer сме писали едновременно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Дънди каза:

Анкона - Тирана - 07.05.2024 - флекс 5.85 евро през приложението, цена на билета 14.99евро

Да де, а ако успеете да му добавите и от багажите за 9Е ще го призная за космонавтика!!

Връзка към коментар
преди 1 минута , Helloweena каза:

Да де, а ако успеете да му добавите и от багажите за 9Е ще го призная за космонавтика!!

Вече го направих. Преместих си го за дата 21.03 с флекса, купих багажа по 9 евро, и след това отново си го преместих за месец май без проблем.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , Дънди каза:

Вече го направих. Преместих си го за дата 21.03 с флекса, купих багажа по 9 евро, и след това отново си го преместих за месец май без проблем.

Смаяна съм, уроците бяха много поучителни за мен, благодаря на менторите!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Да се похваля вече. Врътнах и аз един такъв тиранско-анконски фокус. Ако имах прехвърлени точки в профила и два щях да направя. Да не бъдем максималисти все пак. Ползата е куфар за 20Е /двама сме, та флексовете са два, но куфара един/. Поуката е винаги да има налични точки в профила за някоя изпадаща далавера като днешната. Благодарности отново за споделените умения!

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Да си споделя развитието на моя отменен полет за Барселона. Бях писала за съвет в края на Януари за 2-ри път сметиха часове и дати за отиване и връщане София-Барселона през юни. Звъннах на платения БГ телефон и отменихме цялата резервация, като на момента заявих пълно възстановяване на сумата по картата с която съм платила. Казаха 7-14 дни. Минаха и отново звъннах на платения БГ номер. Казаха да имам търпение, можело да минат 2 седмици. Пробвах да проверя през чата...пише да имам търпение, работело се по рефънда. Вчера реших да пусна през сайта нещо като оплакване, посочих мейла си, номер на резервация и т.н. Получих на мейл, че сумата ми била преведена по картата. Да ама не. Върнах им отговор, че нямам сума и помолих за номер на транзакция, за да пиша до банката да проверят какво се е случило в превода. Върнаха мейл, че отварят наново статуса на запитването ми и няма друг отговор към момента. През това време получих 2ри мейл 

Refund processed Please note it may take 3-7 days until the amount reaches your account.

и така чакам си ги сега, но явно доста се бавят с връщането на парите, а не са малко/поне за мене де 😁/ 2000+лв/

Та така, явно си е нужно побутване, иначе оставаш назаде по опашката  с чакащи.

• Шок 1
Връзка към коментар

Аз също се възползвах, добавих по един куфар на два оборотни полета.

Този път браво на Уиз, добра промоция беше.

Лошото е, че накрая сайтът ме взе за бот, ама какво да се прави, идеално щастие няма.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Denittta каза:

и така чакам си ги сега, но явно доста се бавят с връщането на парите, а не са малко/поне за мене де 😁/ 2000+лв/

Това предполагам е първа класа за 10 човека цена 😄😄

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, Denittta каза:

Та така, явно си е нужно побутване, иначе оставаш назаде по опашката  с чакащи.

Има отделна тема за оспорвания при плащане с карта. Предполагам е платено така де.

След като няколко пъти те излъжат писмено, че парите са преведени, а реално не е така, вече имаш основание да се обърнеш към банката си. Те знаят какво да правят ...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 14 часа, Hakkâri Spor каза:

То Стокхолм да беше... а то Нюшопинг. Летище Скавста е на 100 км от Стокхолм. 

Да, далечко е от Стокхолм, ама по-добре Нюшопинг, отколкото нищо. 
То и Бове е на 100км от Париж, ама пак добре, че има полети до там (колкото и да не го обичам точно това жалко подобие на летище).

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Чудя се - направих една резервация за август, 2023 г. в booking през Wizz. Все още не съм получила нито кредит, нито нищо. Нито някъде виждам информация, че очаквам кредит или нещо подобно. Идеи какво да правя?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.