ShaMan-H_Fel Публикувано: 16 юни, 2016 Публикувано: 16 юни, 2016 При мен форума работи доста бързо, в последно време.
Георги Публикувано: 16 юни, 2016 Автор Публикувано: 16 юни, 2016 Конкретно ме интересува, при тези при които е било бавно дали има забързване. От вчера вечерта до днес. И говоря само за постване, мисля че зареждането винаги е било ок
Георги Матеев Публикувано: 16 юни, 2016 Публикувано: 16 юни, 2016 При мен има осезаемо забързване при постване, става почти мигновено сега. 2
chandni Публикувано: 16 юни, 2016 Публикувано: 16 юни, 2016 (редактирано) И при мен има подобрени. Няма вече прогрес бар докато чака да постне П.С.Всъщност пак го има прогресбара, но доста по-бързо поства Редактирано 16 юни, 2016 от chandni 2
Duke Публикувано: 16 юни, 2016 Публикувано: 16 юни, 2016 И говоря само за постване, мисля че зареждането винаги е било ок Тоест, искаш да кажеш, че си пуснал в отпуск щатния форумен цензор? Омеквате, Георги, омеквате...
Mary Публикувано: 16 юни, 2016 Публикувано: 16 юни, 2016 Конкретно ме интересува, при тези при които е било бавно дали има забързване. От вчера вечерта до днес. И говоря само за постване, мисля че зареждането винаги е било ок И при мен има значително подобрение. 1
neuromancer Публикувано: 16 юни, 2016 Публикувано: 16 юни, 2016 Нещо се е бъгнало и аватарите излизат размесени... Не знам само аз ли ги виждам така. Примерно моя е на bobole4e
Mary Публикувано: 16 юни, 2016 Публикувано: 16 юни, 2016 Нещо се е бъгнало и аватарите излизат размесени... Не знам само аз ли ги виждам така. Примерно моя е на bobole4e Иска ти се. Аз ти виждам с твоя аватар. 1
Георги Публикувано: 16 юни, 2016 Автор Публикувано: 16 юни, 2016 Нещо се е бъгнало и аватарите излизат размесени... Не знам само аз ли ги виждам така. Примерно моя е на bobole4e Само при теб е, виж там някакви кешове да чистиш
chandni Публикувано: 17 юни, 2016 Публикувано: 17 юни, 2016 Нещо се е бъгнало и аватарите излизат размесени... Не знам само аз ли ги виждам така. Примерно моя е на bobole4e Още един глас за "Повредата е в твоя телевизор"
Niceday Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Има ли лесен начин да се ограничат цитатите до 300 знака, примерно? * направо издивявам като се наложи да скролна няколко пъти, за да достигна до 2 реда нещо си написано... ** разбира се, ако това дразни само мен - ще го преживея 4
Георги Публикувано: 21 юни, 2016 Автор Публикувано: 21 юни, 2016 Има ли лесен начин да се ограничат цитатите до 300 знака, примерно? * направо издивявам като се наложи да скролна няколко пъти, за да достигна до 2 реда нещо си написано... ** разбира се, ако това дразни само мен - ще го преживея Няма какво да се направи по въпроса на този етап. Има и други елементи на форумния етикет, които са силно пожелателни, но е трудно да станат задължителни, когато сме толкова хора накуп, всеки с различен опит, усещане и разбирания. 2
rik4o Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 Има ли лесен начин да се ограничат цитатите до 300 знака, примерно? * направо издивявам като се наложи да скролна няколко пъти, за да достигна до 2 реда нещо си написано... ** разбира се, ако това дразни само мен - ще го преживея За лесен начин не знам, но има коректен начин - цитиращият, преди да публикува, да трие част от цитата и да оставя само това, което е в пряка смислова връзка и предхожда логически онова, което самият той ще напише. 2
Niceday Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 rik4o ,Ползващите коректния начин поименно ли да ги изброя, защото ми е направило впечатление)) Често постът е твърде дълъг и тогава триенето е тегаво. Но ако искаш отговор от конкретен човек, то това, което направих сега е добър вариант - копи-пейст от профилното име за начало на поста Благодаря ти за подкрепата 1
captain_oveur Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 (редактирано) Но ако искаш отговор от конкретен човек, то това, което направих сега е добър вариант - копи-пейст от профилното име за начало на поста Може и иначе Третата икона отляво-надясно, на горния ред - [special BBCode] --> В падащия списък избираш и в полето пишеш форумното име на човека Нещо такова: @Niceday (прокарай показалеца на мишката над името си тук) ...И да кажа на Основателя, че при мен вече не маже, когато пускам мнения или когато натисна „Харесва ми“ Редактирано 21 юни, 2016 от captain_oveur 2
rik4o Публикувано: 21 юни, 2016 Публикувано: 21 юни, 2016 @captain_oveur, поне да имаше падащ списък с имената на всички и при набиране на 1-2 букви, да излиза.
Георги Публикувано: 22 юни, 2016 Автор Публикувано: 22 юни, 2016 @captain_oveur, поне да имаше падащ списък с имената на всички и при набиране на 1-2 букви, да излиза. Как си представяш падащ списък с 5000 имена В новата версия ще има възможност да се цитират хора с @, и това ще им праща автоматично известие. 2
Duke Публикувано: 22 юни, 2016 Публикувано: 22 юни, 2016 Не помня дали съм споменавал, но в един друг форум имахме правило да не се цитират големи мнения, а да се отговаря със символ преди самото мнение, например: ^ ако отговаряме на горното мнение; ^^ ако отговаряме на второто мнение отдолу нагоре и т.н. Естествено, елементарно, но сравнително трудоемко е да се изтрива частта от мнението, която няма отношение към отговора. Винаги го правя на компютър, но от телефон ми е доста тегаво като изпълнение... Впрочем, наложилото се правило за което пиша по-горе възникна след като администраторът установи, че големите цитати забавят функционирането на форума. Това само като информация, не знам доколко е достоверно...
rik4o Публикувано: 22 юни, 2016 Публикувано: 22 юни, 2016 (редактирано) Как си представяш падащ списък с 5000 имена В новата версия ще има възможност да се цитират хора с @, и това ще им праща автоматично известие. Всъщност нямах предвид падащ списък, то е ясно, че не е практично - не съм се изразил правилно. По-скоро търсене в базата данни с набиране на символи, не знам точно какъв е терминът. Редактирано 22 юни, 2016 от rik4o 1
Георги Публикувано: 22 юни, 2016 Автор Публикувано: 22 юни, 2016 Не би трябвало големите мнения да бавят форума, говорим големи в рамкит на 1-2-3 страници, разликата спрямо нормално мнение ще е неуловима за просто око. Вече, ако се пусне Война и Мир в един пост, може и да бавят Ще помислим за такова правило, ако стане проблема по-критичен. Малко мнения от други хора може ли, мега досадно ли е това цитиране или се преживява? rik4o, да, точно така ще е в новата версия. 2
Duke Публикувано: 22 юни, 2016 Публикувано: 22 юни, 2016 Имах предвид цитиране на цяло дълго мнение. Не ограничавай основните мнения по размер, че изгорЕх, какъвто съм многословен... 1
Георги Публикувано: 22 юни, 2016 Автор Публикувано: 22 юни, 2016 Имах предвид цитиране на цяло дълго мнение. Не ограничавай основните мнения по размер, че изгорЕх, какъвто съм многословен... Не, не, точно за цитатите имам предвид Попрегледах дискусии и мненията са двупосочни, има хора които искат такова нещо, има други, които казват, че пък ако искаш да прочетеш цитираното мнение да се сетиш за какво е дискусията (например след вдигане на стара тема) ще е проблемно, ако го няма цитата дори да е дълъг. Така и така на този етап това нещо само ръчно може да го правим, чрез редактиране на всеки с дълъг цитат, на цитиращия може и да не се хареса, ако някой му махне това, на което е отговорил...абе нож с две остриета е. Други софтуери поддържат подобна екстра, вижте ей тази тема, последното мнение в цитата има едно Click to expand...: https://www.spigotmc.org/threads/xenforo-logo.125324/Мисля, че подобен вариант е перфектен, но текущата форма не го поддържа, не знам за новата.
Mary Публикувано: 14 септември, 2016 Публикувано: 14 септември, 2016 Преди малко имаше проблем с влизането.
Георги Публикувано: 14 септември, 2016 Автор Публикувано: 14 септември, 2016 Преди малко имаше проблем с влизането. Аха Пишем го на сметката на "случват се такива неща". Като цяло в последната година съм доста по-доволен от хоста, преди имахме по-чести проблеми. 1
Георги Публикувано: 13 октомври, 2016 Автор Публикувано: 13 октомври, 2016 Утре (петък, 14.10) ще има кратка профилактика вечер, някъде по това време. Надявам се, че ще е кратка, да не стане някой фал 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега