Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

В не много приятна компания с която трябва да съм поне до полунощ. Искам точно сега да съм с вас на магеланска сбирка :) Стискам зъби , усмихвам се лицемерно и ще пробвам да ги изтърпя с повечко алкохол :(

Ами вземи да си ги нарочиш лицата от компанията: тоя е Георги, оня е Оги, е оная е Теди... :) Може пък да погледнеш на тях с други очи :) :)

Даже ако си по-така перде, можеш направо да започнеш да се обръщаш към тях с магеланските имена, които си им назначил :) Аз официално ти давам разрешение на най-големия г@з да му викаш „капитане“ :)

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 5
Публикувано:

Хахаха шанса някой да се превърне в принцеса е нулев , щото и друг път съм изкарвал сред тях до полунощ :)))

Това с форумските никове е добра идея , но още не съм виждал "гаднярите" и не ми върши работа ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Това с форумските никове е добра идея , но още не съм виждал "гаднярите" ...

Е, че нали на крака ти дойдохме в Ловеч :biggrin:

• Харесвам 1
Публикувано:

И какво? Видях само лудите пред част от които до ранни зори си излях мъката във фейса. Доказателствата ги заличихме ;)

• Харесвам 2
Публикувано:

В не много приятна компания с която трябва да съм поне до полунощ. Искам точно сега да съм с вас на магеланска сбирка :) Стискам зъби , усмихвам се лицемерно и ще пробвам да ги изтърпя с повечко алкохол :(

Искаш да кажеш, че нашта компания е на следващото място по приятност след тези с които си бил..??? И че дори има по-приятна от нашата???

От друга страна всички са така... Първо шубе докато дойдат на магеланска сбирка, после вече почват да си мечтаят да са на такава. Ти се стягай за следващата, която ще е след около 10-12 дни.

Какъв беше крайния резултат? Доколко изкара с тях? Някой принц в жабок прввърна ли се?

• Харесвам 1

За да съм по темата - изгоря ми телевизора и тъкмо го занесох в сервиз  :mad:

това, че си без телевизионно облъчване, може и да е повод за включване в другата тема - с хвалбите :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Публикувано:

Е имам още два и вече примъкнах единия малък ... как се живее без битивито  :lol:

Проблема е , че са неочкавани разходи , а аз мразя такива неща  :P

• Харесвам 1

За да съм по темата - изгоря ми телевизора и тъкмо го занесох в сервиз  :mad:

В днешно време е по-изгодно да купиш нов вместо да поправяш стар. Аз поне така действам с техника произведена през новото хилядолетие. Виж с жените е друга работа... :P

Редактирано от Duke
  • Харесвам 3
Публикувано:

Е щв видим каква е повредата и може да направя тъкмо това  :)

Новото си е ново било и за жени па макар и по-скъпо , а най-интересно било да има и поне ейййй толкова мъничко чуждо , ама пак отиваме в друга тема  ;)

Телевизия... какво беше това?

Това е нещото, без което си живейкам щастливко вече мноооооого години. :)

Аха, имам и оплакване :angry: Риби, миби, УхтУподи, тони и скариди, :angry: уууууж били диетични :mad: На седмия ден не мога си обу дънките. Дабре че си нося и едни панталони на ластик. Ако върви така таз диета, сигур и обувките ще ми отеснеят. :mad:

Бялото вино и джин-тоникът не се брои. :) Сладоледите и крем-карамелите - тоже.

А, кажете сега, от какво :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Кат сииииичкото манджа диетично. :) От въздуха ;)  ;)  ;)  ще да е.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 10

Да бе, какво е това разхищение на отпуск...

Да се оплача- все още нямам билети за НИКЪДЕ.

Тони, къса ми се сърцето, като те чета. Да знаех, щях да ти купя един билет до Швеция за 2 евро. Ама вече свърши.

Капитане, ти си мъж и на думата си дръж! :P

даже не за 2eur, а за 1 !

.

post-139-0-05066800-1430933497_thumb.jpg

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Публикувано:

.

attachicon.gifMM-1.jpg

Малееее, Фичоооо, ма ти си поет бе :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Знаеше ли го до сега? ;) ;)

• Харесвам 2

Малееее, Фичоооо, ма ти си поет бе :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Знаеше ли го до сега? ;) ;)

Ми не, уви не съм :biggrin: , с поезията съм в леко неразбирателство и като активна страна, и като пасивна :lol:

Просто лафът е от един виц, освен да го разкажа в хумористичната тема ;)

Редактирано от Фичо
Публикувано:

Тихо! Ще шофирам до там! Мислете му, ако някой някъде реши да ме забави по пътя!!!

Ще обвиня вас после, че сте ме прокълнали.

Да се оплача- чака ме дълъг път до Тренто и то на бързане.

• Харесвам 4
Публикувано:

.

attachicon.gifMM-1.jpg

Дотук добре, но предполагам ти ще се погрижиш за престоя в Швеция от 14.12. до 08.01. Хотел, храна, забележителности, едно-друго, знаеш как е... :P

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.