captain_oveur Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 (редактирано) В не много приятна компания с която трябва да съм поне до полунощ. Искам точно сега да съм с вас на магеланска сбирка Стискам зъби , усмихвам се лицемерно и ще пробвам да ги изтърпя с повечко алкохол Ами вземи да си ги нарочиш лицата от компанията: тоя е Георги, оня е Оги, е оная е Теди... Може пък да погледнеш на тях с други очи :) Даже ако си по-така перде, можеш направо да започнеш да се обръщаш към тях с магеланските имена, които си им назначил Аз официално ти давам разрешение на най-големия г@з да му викаш „капитане“ Редактирано 2 май, 2015 от captain_oveur 5
stanimir Публикувано: 2 май, 2015 Публикувано: 2 май, 2015 Хахаха шанса някой да се превърне в принцеса е нулев , щото и друг път съм изкарвал сред тях до полунощ )) Това с форумските никове е добра идея , но още не съм виждал "гаднярите" и не ми върши работа 1
Фил Публикувано: 3 май, 2015 Публикувано: 3 май, 2015 Това с форумските никове е добра идея , но още не съм виждал "гаднярите" ... Е, че нали на крака ти дойдохме в Ловеч 1
stanimir Публикувано: 3 май, 2015 Публикувано: 3 май, 2015 И какво? Видях само лудите пред част от които до ранни зори си излях мъката във фейса. Доказателствата ги заличихме 2
bat.galin Публикувано: 3 май, 2015 Публикувано: 3 май, 2015 Чаках 15 мин на опашка за паспортен контрол. 15 минути....ужаст !
Childish Публикувано: 3 май, 2015 Публикувано: 3 май, 2015 Чаках 15 мин на опашка за паспортен контрол. 15 минути....ужаст ! Къде?
neuromancer Публикувано: 3 май, 2015 Публикувано: 3 май, 2015 Че какво са 15 мин? Аз по 45 съм чакал... 1
Polina Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 В не много приятна компания с която трябва да съм поне до полунощ. Искам точно сега да съм с вас на магеланска сбирка Стискам зъби , усмихвам се лицемерно и ще пробвам да ги изтърпя с повечко алкохол Искаш да кажеш, че нашта компания е на следващото място по приятност след тези с които си бил..??? И че дори има по-приятна от нашата??? От друга страна всички са така... Първо шубе докато дойдат на магеланска сбирка, после вече почват да си мечтаят да са на такава. Ти се стягай за следващата, която ще е след около 10-12 дни. Какъв беше крайния резултат? Доколко изкара с тях? Някой принц в жабок прввърна ли се? 1
stanimir Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 За да съм по темата - изгоря ми телевизора и тъкмо го занесох в сервиз
Фил Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) За да съм по темата - изгоря ми телевизора и тъкмо го занесох в сервиз това, че си без телевизионно облъчване, може и да е повод за включване в другата тема - с хвалбите Редактирано 4 май, 2015 от Фичо 4
stanimir Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Е имам още два и вече примъкнах единия малък ... как се живее без битивито Проблема е , че са неочкавани разходи , а аз мразя такива неща 1
mililia Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Че на теб, кога ти остава време да гледаш телевизия?
Duke Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) За да съм по темата - изгоря ми телевизора и тъкмо го занесох в сервиз В днешно време е по-изгодно да купиш нов вместо да поправяш стар. Аз поне така действам с техника произведена през новото хилядолетие. Виж с жените е друга работа... Редактирано 4 май, 2015 от Duke 3
stanimir Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Е щв видим каква е повредата и може да направя тъкмо това Новото си е ново било и за жени па макар и по-скъпо , а най-интересно било да има и поне ейййй толкова мъничко чуждо , ама пак отиваме в друга тема
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2015 Автор Публикувано: 4 май, 2015 (редактирано) Телевизия... какво беше това? Това е нещото, без което си живейкам щастливко вече мноооооого години. Аха, имам и оплакване Риби, миби, УхтУподи, тони и скариди, уууууж били диетични На седмия ден не мога си обу дънките. Дабре че си нося и едни панталони на ластик. Ако върви така таз диета, сигур и обувките ще ми отеснеят. Бялото вино и джин-тоникът не се брои. Сладоледите и крем-карамелите - тоже. А, кажете сега, от какво :rolleyes: Кат сииииичкото манджа диетично. От въздуха ще да е. Редактирано 4 май, 2015 от AlexandraKo 10
noshtna_ptica Публикувано: 4 май, 2015 Публикувано: 4 май, 2015 Александра, дай Боже всекиму такива неволи! Така ти се пада!
Фил Публикувано: 6 май, 2015 Публикувано: 6 май, 2015 (редактирано) Да бе, какво е това разхищение на отпуск... Да се оплача- все още нямам билети за НИКЪДЕ. Тони, къса ми се сърцето, като те чета. Да знаех, щях да ти купя един билет до Швеция за 2 евро. Ама вече свърши. Капитане, ти си мъж и на думата си дръж! даже не за 2eur, а за 1 ! . Редактирано 6 май, 2015 от Фичо 3
AlexandraKo Публикувано: 6 май, 2015 Автор Публикувано: 6 май, 2015 Капитане, ти си мъж и на думата си дръж! даже не за 2eur, а за 1 ! . MM-1.jpg Малееее, Фичоооо, ма ти си поет бе :rolleyes: Знаеше ли го до сега? ;) 2
Фил Публикувано: 6 май, 2015 Публикувано: 6 май, 2015 (редактирано) Малееее, Фичоооо, ма ти си поет бе :rolleyes: Знаеше ли го до сега? ;) Ми не, уви не съм , с поезията съм в леко неразбирателство и като активна страна, и като пасивна Просто лафът е от един виц, освен да го разкажа в хумористичната тема Редактирано 6 май, 2015 от Фичо
stanimir Публикувано: 6 май, 2015 Публикувано: 6 май, 2015 Фичо намери нещо за два лева към Тренто до събота и ще покориш сърцето и 2
captain_oveur Публикувано: 6 май, 2015 Публикувано: 6 май, 2015 Фичо!! Ако не намериш билет за Тренто, пробвай с билет за тренот... 5
Тони Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Тихо! Ще шофирам до там! Мислете му, ако някой някъде реши да ме забави по пътя!!! Ще обвиня вас после, че сте ме прокълнали. Да се оплача- чака ме дълъг път до Тренто и то на бързане. 4
Duke Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Капитане, ти си мъж и на думата си дръж! даже не за 2eur, а за 1 ! . MM-1.jpg Дотук добре, но предполагам ти ще се погрижиш за престоя в Швеция от 14.12. до 08.01. Хотел, храна, забележителности, едно-друго, знаеш как е... 1
Фил Публикувано: 7 май, 2015 Публикувано: 7 май, 2015 Да се оплача- чака ме дълъг път до Тренто и то на бързане. Умната, ей! 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега