makler Публикувано: 10 юни, 2023 Сподели Публикувано: 10 юни, 2023 Поздрави от Грън(ц)зи! Според @cck съм приключил с Европа (като държави и територии с ISO кодче). Според мен има още 2-3 места, но не пречи да се изфукам! 32 8 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 21 юни, 2023 Сподели Публикувано: 21 юни, 2023 Искам да се похваля,че вече имам първите 7 години в Магеланци! На 21.06.16г,попаднах във форума,търсейки информация за пътуването си до Босна и Херцеговина. Радвам се,че намирам много и полезна информация за пътешествията. Разбира се,разочарования съм имала,но слава Богу са пренебрежимо малко и съм премахнала всичко,което ми носи негативни емоции. Имам си моите пътешествия и щастливи случвания. Благодарна съм за тях. Благодарна съм за споделеното тук и във Фейсбук. Искрено се радвам на всички,които загърбили надпреварата,завистта и дребните интригантства и се наслаждават на пътешествията,както си пожелаят. Благодаря за пътеписите,рецептите за готвене,за чудесната размяна на коледни подаръци,за всичко БЛАГОДАРЯ! Готините пътуващи хора са широко широкоскроени и вдъхновяващи! Нека ентусиазмът и красотата бъдат пътеводната светлина на всички,за които най-добрата инвестиция са пътешествията! Бъдете здрави и имайте незабравими и вълнуващи моменти! 29 1 10 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 21 юни, 2023 Сподели Публикувано: 21 юни, 2023 преди 7 минути , jungfraujoch каза: Искам да се похваля,че вече имам първите 7 години в Магеланци! На 21.06.16г,попаднах във форума,търсейки информация за пътуването си до Босна и Херцеговина. Радвам се,че намирам много и полезна информация за пътешествията. Разбира се,разочарования съм имала,но слава Богу са пренебрежимо малко и съм премахнала всичко,което ми носи негативни емоции. Имам си моите пътешествия и щастливи случвания. Благодарна съм за тях. Благодарна съм за споделеното тук и във Фейсбук. Искрено се радвам на всички,които загърбили надпреварата,завистта и дребните интригантства и се наслаждават на пътешествията,както си пожелаят. Благодаря за пътеписите,рецептите за готвене,за чудесната размяна на коледни подаръци,за всичко БЛАГОДАРЯ! Готините пътуващите хора са широко широкоскроени и вдъхновяващи! Нека ентусиазмът и красотата бъдат пътеводната светлина на всички,за които най-добрата инвестиция са пътешествията! Бъдете здрави и имайте незабравими и вълнуващи моменти! Пожелавам ти/ни поне още 77! 🤠 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Костов Публикувано: 22 юни, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 юни, 2023 Нашата, моята и на съпругата ми, гордост! 12 41 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Да Ви е жива,здрава и все така успешна. 1 1 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 13 часа, Костов каза: Нашата, моята и на съпругата ми, гордост! Да е жива и здрава Радина! Да сбъдва мечтите си,да е все така успешна! Много да Ви радва и разбира се всички мечтани пътешествия да бъдат красива реалност! 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 Искам да се похваля и аз , че напоследък така ми е нарастнало самочувствието, че с мен не може да се говори! Което е допълнителен плюс, защото така ми се освобождава време за други занимателни дейности. 17 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 23 юни, 2023 Сподели Публикувано: 23 юни, 2023 преди 18 часа, Костов каза: Нашата, моята и на съпругата ми, гордост! Да продължава с надграждане на знанията, все с отличен успех! Да сте все така горди с нея! 3 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 2 юли, 2023 Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 Да се изфукам и споделя радостта и удовлетворението - пак е нещо материално, не и комерсиално , ама и пряко свързано с магеланстване.. 🌏 Аксесоар, в момента не намирам по-прилягаща и образна думичка, с който да обслужвам умния си телефон, без да съм зависима от наличие на джобове по дрешките и без да ми тежи непрекъснато в левия джоб. Или ако пък одеждата няма джоб, да го слагам във външното отделение на раницата, откъдето посмъртно не мога да чуя позвъняване, особено в градския шум. Съзрях го по време на полета на австрийците от София към Виена напът към Исландия в бордовата брошура и веднага знаех, че тези жартиери са измислени за такива като мен. Цената беше поносима за това, с което надеждно и вярвам, продължително щеше ми служи - 29 EUR - и сръчно задействах визата. А сега, когато понечих да ви го покажа и отворих сайта на производителя, осъзнавам, че за удоволствието и емоцията да го придобия във въздуха съм платила цели 11 EUR повече 🙃 Шах с пешката.. Ама инак нямаше шанс да се сетя да търся нещо подобно в мрежата, че и да намеря толкова квалитетен продукт, германско качество - от Люнебург, където съм ходила! Или пък съм платила 1 евро по-малко, ако гледам втория линк 🤔 Невър майнд, хепи съм! Освен това преди малко го извадих от кутийката и го препасах на шията върху рокля без джобове, за да посетя с повредения куфар гишето за рекламации на багаж на летище София. Ами върхът е! Вече няма да въртя устройството из ръцете си като дамата от опашката пред служебния вход за багажни рекламации на снимката. Нито ще ми тежи в джобовете и ще изпада по нещо, когато бръквам за него.. Дори най-сетне мога да му забуча и хендсфрито, и слушалките от комплекта му и ръцете ми да са свободни https://www.vonmaehlen.com/en/infinity https://www.vonmaehlen.com/en/infinity-plus/inf00009?q=%2Fen%2Fdetail%2Fdda90046241943af97d436efaf411776 4 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 7 юли, 2023 Сподели Публикувано: 7 юли, 2023 Нали обещах: Ето, хваля се, топла -топла е още, току -що получена наръка 🤠 9 6 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 12 юли, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли, 2023 На 15.01.2023 г. в 12:27, neuromancer каза: щом решава задачи на 1 януари, дори и с твоя помощ, много се е амбицирала, ще успее Успя🥳 - дъщерята. Похвалвам се, че е приета в най-желаното й училище и паралелка - математическа гимназия Баба Тонка, биология и химия🙂 13 40 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 преди 7 часа, ДиянаВ каза: Успя🥳 - дъщерята. Похвалвам се, че е приета в най-желаното й училище и паралелка - математическа гимназия Баба Тонка, биология и химия🙂 Браво! Още много успехи желая на бъдещия лекар, стоматолог или фармацевт! 4 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 Браво на госпожицата🎉. Много успехи и желая. Сега да я заведеш където иска, за да си почине добре. Ако и ти си учила там знаеш за какво говоря 🤪😂. П.п. За тези, който не знаят - МГ е топ 1 в града. Най-висок бал, най-много кандидати. 5 1 Връзка към коментар
Taliana Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 Като сте повлекли крак и аз да се похваля. Имам завършил магистър компютърни науки с отлична диплома! 😊 Сега малко почивка и от септември на работа. 7 23 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 преди 10 часа, ДиянаВ каза: Успя🥳 - дъщерята. Похвалвам се, че е приета в най-желаното й училище и паралелка - математическа гимназия Баба Тонка, биология и химия🙂 Браво! И на дъщерята и на мама и татко. Минал съм по тоя път и знам какво е. В този ред на мисли - големият син като влезе в немската гимназия се наградихме цялото семейство с една Шри Ланка. Младата баба/свекърва също може да помогне, а не да се шматка по Япония. 2 9 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 преди 10 минути , ven62 каза: Браво! И на дъщерята и на мама и татко. Минал съм по тоя път и знам какво е. В този ред на мисли - големият син като влезе в немската гимназия се наградихме цялото семейство с една Шри Ланка. Младата баба/свекърва също може да помогне, а не да се шматка по Япония. Коя година? Че искам да си попълня таблицата … 16 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 преди 9 минути , Брани каза: Коя година? Че искам да си попълня таблицата … ~` 2000г. Но да не разваляме темата с нашите простотии. 3 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 И аз да се похваля с новата диплома на дъщеря ми. Завърши магистратура "дигитални комуникации" ей така, докато си работеше, при това -отличничка 🙂. И със себе си да се похваля, че набързо й организирах парти - изненада по повода. Събрах приятелите й и наистина успяхме да я изненадаме и да я направим много щастлива. Животът трябва да се празнува, другари 🙂 На това поне съм я научила. 9 24 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 преди 14 часа, ДиянаВ каза: Успя🥳 - дъщерята. Похвалвам се, че е приета в най-желаното й училище и паралелка - математическа гимназия Баба Тонка, биология и химия🙂 Много успехи на младата госпожица! 👏👏👏Дъщеря ми завърши точно тази специалност. 3 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 С тези редове ида да се похваля, че щерката-наследница е приета в Тракийския университет специалност медицински лаборант! Точно това което искаше. 9 22 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 преди 7 минути , Костов каза: С тези редове ида да се похваля, че щерката-наследница е приета в Тракийския университет специалност медицински лаборант! Точно това което искаше. Браво! Успех на девойката! 2 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 19 юли, 2023 Сподели Публикувано: 19 юли, 2023 Искам да се похваля с киндъла ми, модел paperwhite 2. Скоро ще стане на десет години, батерията му не държи както едно време, но пък работи безотказно. От години се каня да си купя нов, когато този “се развали”, но само калъфчетата му се късат засега … Може би все пак ще си взема нов, а този ще пенсионирам почетно в Залата на Величието. Опитах се да сметна колко книги съм прочел на него и грубо излезнаха 434 … 16 10 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 20 юли, 2023 Сподели Публикувано: 20 юли, 2023 преди 6 часа, Брани каза: Искам да се похваля с киндъла ми, модел paperwhite 2. Скоро ще стане на десет години, батерията му не държи както едно време, но пък работи безотказно. От години се каня да си купя нов, когато този “се развали”, но само калъфчетата му се късат засега … Може би все пак ще си взема нов, а този ще пенсионирам почетно в Залата на Величието. Опитах се да сметна колко книги съм прочел на него и грубо излезнаха 434 … О, много по-приличен вид има от този на @Gentleman Basta😉 4 Връзка към коментар
antea Публикувано: 20 юли, 2023 Сподели Публикувано: 20 юли, 2023 моят стана на 6 години и също не бих го сменила за друго, преди три години само му взех по-готин калъф, за да имам чувството, че държа в ръка някой разкошен Moleskine и това е 🙂 супер машинка! 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 20 юли, 2023 Сподели Публикувано: 20 юли, 2023 И моят Киндъл е на десет и си работи, въпреки че е имал безброй премеждия, едно от които падане под седалка-капан във вагон на бдж и невъзможност да го извадя от там без разглобяване на купето... Купето беше разглобено в депото в Пловдив, а аз си получих уредчето в полицията на гарата пак там. 😄 И пак сме си заедно. Колко книги изчетох на него, които няма как да намеря офлайн... 6 4 2 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега