Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 51 минути , Alexander каза:

Някъде има ли намаление за лоу костовете с различна от Уиз MC, аз поне намирам само някакви по 1,5-2 евро на билет. 

Нещо навсякъде е пълна скръб прерових, каквото се сетя и в момента това, което намирам работещо:

bravofly.no/Maestro еднопосочни за един човек ми дава средно около 8 евро при двама отсъпката леко намаля на около 6 евро

bravofly.dk/MC Debit поне два и повече еднопосочни отсъпка около 6 евро

Това за полети на Раян конкретно

За жалост rumbo.es до момента даваше най-добрите отсъпки / до 70%/,които съм виждал изобщо.

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, Ivko каза:

Нещо навсякъде е пълна скръб прерових, каквото се сетя и в момента това, което намирам работещо:

bravofly.no/Maestro еднопосочни за един човек ми дава средно около 8 евро при двама отсъпката леко намаля на около 6 евро

bravofly.dk/MC Debit поне два и повече еднопосочни отсъпка около 6 евро

Това за полети на Раян конкретно

За жалост rumbo.es до момента даваше най-добрите отсъпки / до 70%/,които съм виждал изобщо.

Взех 3 билета на куп с Маестро, свали с по 5,50 евро на билет/човек. Другите ще ги чакам да паднат още малко, имам още едно Маестро, което изтича този месец.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , Alexander каза:

Взех 3 билета на куп с Маестро, свали с по 5,50 евро на билет/човек. Другите ще ги чакам да паднат още малко, имам още едно Маестро, което изтича този месец.

По-принцип по тази схема Маестрото минава повече от веднъж. Поне аз успях да ползвам едно в рамките на седмица два пъти

Връзка към коментар
На 29.09.2018 г. в 22:55, Stryper каза:

Взех 2 билета за Милано-Берлин с Ryanair с по 5 евро намаление през rumbo.fr с кредитната карта на Wizz. Избрах Mastercard Debit.

След като испанския ми резна кредитната на Уиз я ползвах по тази схема и взех два еднопосочни Барселона-София за 25 евро срещу цена от 34, но като се замисля сега като добавя приорити след резервацията през Раян за по 8 евро и малко се обезмисля цялата игра 🙄

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 13.09.2018 г. в 11:57, koliob каза:

След като затвориха повечето кранчета - ще ви обърна внимание на една известна от доста време схема, която работи по малко странен и сравнително ограничен начин. През следните три сайта:

www.edreams.de

www.opodo.de

www.opodo.at

директно могат да се купуват билети за вътрешни полети с намаление между EUR 5 и EUR 22 на всякакви авокомпании в цял свят. Единственото условие да

image.png.d56c13798c21a54c3c4908af336ca812.png

А знаеш ли дали тези сайтове са свързани с lastminets  и rumbo? Ако на тях съм използвал картата и е блокирана, ще мине ли на тези?

Връзка към коментар
преди 4 минути , Alexander каза:

А знаеш ли дали тези сайтове са свързани с lastminets  и rumbo? Ако на тях съм използвал картата и е блокирана, ще мине ли на тези?

Нищо общо нямат, дори са сериозна конкуренция. Edreams и Opodo са брандове на една група, а Bravofly, Rumbo и Lastminute на съвсем друга. Така, че няма как едните да имат информация за използваните карти при другите. След като първите спряха отстъпките - другите веднага пуснаха такива, но доста по-малки на този етап.

Редактирано от koliob
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Снощи по нощите реших да купувам билети с Ryan чрез Bravofly.no/Maestro, но се получи проблем. Купих 2 билета в една посока и други 2 на връщане и ги бях заредил в 2 отделни прозореца, както бях чел тук. Обаче когато натиснах купуването едновремено едното плащане мина, а другото не. И за това го направих на ново. Специално проверих дали имам мейл и за двете, но имах само за едното. И днес сутринта си видях, че имам по-малко пари в сметката. Сега ходих в банката, понеже още не виждам къде са блокирани в електронното ми банкиране. И се оказа, че и двете са били платени и после съм платил едната отсечка още веднъж. Транзакциите са точно в един и същ час, мин и секунди. Сега ще им пиша по чата да видя какво ще стане, някой да има други идеи ?

Връзка към коментар
преди 15 минути , edbloom каза:

Сега ще им пиша по чата да видя какво ще стане, някой да има други идеи ?

Коментирано е, че един човек няма как да има две резервации за един полет и при това положение се възстаноявява сумата по втората (дублиращата) резервация. @Alexander беше купил така втори път билети и му ги възстановиха. Наскоро още някой беше дублирал резервация и пак му ги възстановиха. Лошото е, че ще трябва да  комуникираш с посредника.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Пиши в чата, че е възможно да е грешка при плащането и поради това имаш два билета в една посока на едно име.

Да премахнат единия билет и оставят при тях като кредит.

Редактирано от Таньо
Връзка към коментар
преди 17 минути , edbloom каза:

Снощи по нощите реших да купувам билети с Ryan чрез Bravofly.no/Maestro, но се получи проблем. Купих 2 билета в една посока и други 2 на връщане и ги бях заредил в 2 отделни прозореца, както бях чел тук. Обаче когато натиснах купуването едновремено едното плащане мина, а другото не. И за това го направих на ново. Специално проверих дали имам мейл и за двете, но имах само за едното. И днес сутринта си видях, че имам по-малко пари в сметката. Сега ходих в банката, понеже още не виждам къде са блокирани в електронното ми банкиране. И се оказа, че и двете са били платени и после съм платил едната отсечка още веднъж. Транзакциите са точно в един и същ час, мин и секунди. Сега ще им пиша по чата да видя какво ще стане, някой да има други идеи ?

Обади се по телефона на посредника, за да ти канселират едните билети. Аз съм го правила при една моя грешка.

Редактирано от Цвете
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , chandni каза:

@AlexanderЛошото е, че ще трябва да  комуникираш с посредника.

Нека опита през чата преди да са изминали 24 часа. Има шанс.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , Таньо каза:

Пиши в чата, че е възможно да е грешка при плащането и поради това имаш два билета в една посока на едно име.

Да премахнат единия билет и оставят при тях като кредит.

Ама аз нямам 2 билета в една посока. Имам си точните билети - за отиване за двама човека и за връщане така, но отиването ми е платено 2 пъти и язък за Bravofly, Maestro и т.н - 110 лв повече съм платил. И не ми трябва кредит в Bravofly.no , а ще си искам парите по платената два пъти отсечка пък ще видим какво ще стане.

Връзка към коментар
преди 26 минути , edbloom каза:

Това , че парите са ти взети не е гаранция. Имаш ли потвърждение от браво за полета ?

Връзка към коментар
преди 3 минути , edbloom каза:

Ама аз нямам 2 билета в една посока. Имам си точните билети - за отиване за двама човека и за връщане така, но отиването ми е платено 2 пъти и язък за Bravofly, Maestro и т.н - 110 лв повече съм платил. И не ми трябва кредит в Bravofly.no , а ще си искам парите по платената два пъти отсечка пък ще видим какво ще стане.

Точно за това звъни на Bravofly без да се бавиш, имат телефон за спешни случаи.

Редактирано от Цвете
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Щом нямаш издадени втори билети,  bravofly  явно не са и поискали заявка за тях и вероятно няма да осчетоводят  дублираната транзакция.  За да ти е спокойно говори наистина с тях да потвърдят.  Ryanair няма какво да помогнат,  те са издали точно билетите,  които са им платени. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, edbloom каза:

Останах с впечатлението, че имаш платени и издадени 6 билета. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Реших да им пиша по чата във Facebook и ми отговориха веднага, пратих им детайли и скрийншот за плащанията и ми отговориха, че са предали на финансовия си отдел и до 72 часа ще се свържат с мен.

Capture+_2018-10-05-18-39-40-1.png

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Сваля около 5-7 евро за полети на Раян /поне аз за други не съм гледал/, като най-добра отстъпка дава за еднопосочни- за един е най-голяма за два по-малка /около 2 евро надолу/ за три още намаля. Плащане с Маестро, което при мен мина само два пъти и ми изписа, че промоцията е обвързана с карта, която вече съм ползвал.

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Може да зависи от дестинацията не знам аз гледах за Барселона и за Атина, но при такива цени от 10 евро мисля,че не намаля даже понякога дава по-висока цена?

пр.София-Барселона цена Раян 23 евро срещу цена от 16 евро

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.