mpetkov91 Публикувано: 13 септември, 2016 Публикувано: 13 септември, 2016 (редактирано) Здравей, Ametist, Догодина февруари ще ходим 6 човека на Малдивите и бих желал да те питам няколко въпроса За момента се чудим все още дали да ходим на Маафуши или на някой от съседните острови като Thulusdhoo и Guraidhoo. Това, което ме притеснява е транспортът - как ще стигнем до там и след това как ще пътуваме ежедневно до резортите или до някакви ивенти като гмуркане и т.н. 1. Видях това разписание от Мале до Маафуши. Можеш ли да споделиш има ли други лодки, с които можем да се предвиждаме между островите, защото тези са определено рядко?2. Видях, че има по-скъпи лодки, които са като таксита. Може ли да ми споделиш също от къде можем да видим разписание за тях и въобще как можем да ги извикаме? 3. Дали можем да си ги викнем от тези таксита (или някакви други лодки) до съседните на Маафуши острови? 4. Като цяло транспорта изглежда доста нередовен, можеш ли да дадеш някой съвет как да процедираме? Ако отидем на някой от съседните острови като Thulusdhoo и Guraidhoo, дали ще можем да си повикаме от частните лодки, които да ни закарат до резортите или до ивенти по други острови като гмуркания и т.н. или просто трябва да останем на Маафуши като най-голям остров с най-лесна организация на другите неща. 5. Също така на другите острови дали ще има проблем с бикини плаж? На Маафуши прочетох, че няма да има такъв проблем. 6. Как стои въпроса с храната по другите съседни на Маафуши острови? Като цяло дилемата ни е между Маафуши и останалите острови. Чудим се дали на другите острови няма да е по-спокойно и по-малко пренаселено в сравнителния пик на сезона през февруари. Благодаря предварително за отговора Редактирано 13 септември, 2016 от mpetkov91 1
Ametist Публикувано: 14 септември, 2016 Автор Публикувано: 14 септември, 2016 (редактирано) Здравей, Ametist, За момента се чудим все още дали да ходим на Маафуши или на някой от съседните острови като Thulusdhoo и Guraidhoo. Това, което ме притеснява е транспортът - как ще стигнем до там и след това как ще пътуваме ежедневно до резортите или до някакви ивенти като гмуркане и т.н. 1. Видях това разписание от Мале до Маафуши. Можеш ли да споделиш има ли други лодки, с които можем да се предвиждаме между островите, защото тези са определено рядко? 2. Видях, че има по-скъпи лодки, които са като таксита. Може ли да ми споделиш също от къде можем да видим разписание за тях и въобще как можем да ги извикаме? 3. Дали можем да си ги викнем от тези таксита (или някакви други лодки) до съседните на Маафуши острови? 4. Като цяло транспорта изглежда доста нередовен, можеш ли да дадеш някой съвет как да процедираме? Ако отидем на някой от съседните острови като Thulusdhoo и Guraidhoo, дали ще можем да си повикаме от частните лодки, които да ни закарат до резортите или до ивенти по други острови като гмуркания и т.н. или просто трябва да останем на Маафуши като най-голям остров с най-лесна организация на другите неща. 5. Също така на другите острови дали ще има проблем с бикини плаж? На Маафуши прочетох, че няма да има такъв проблем. 6. Как стои въпроса с храната по другите съседни на Маафуши острови? Като цяло дилемата ни е между Маафуши и останалите острови. Чудим се дали на другите острови няма да е по-спокойно и по-малко пренаселено в сравнителния пик на сезона през февруари. Благодаря предварително за отговора Здравей, 1. Мога да ви съдействам ако сте на Guaridhoo със транспорта. Вие сте 6 човека, което прави цената нормална. Thulusdhoo е далеч. За там не мога да помогна. Цените на Guaridhoo и Thulusdhoo значително ще се различават от тези на Маафуши, защото в зависимост от броя туристи на острова цените са или по-високи или по-ниски. 2. Няма разписания на такива лодки. Всичко е пазарене. 3. За Guaridhoo ще може. 4. Всеки остров предлага екскурзии, шнорхелинг и т.н. Просто цените са различни. 5. На Guaridhoo може да се печете, но идват разни местни и ви гледат, което никак не е приятно. Няма обособен плаж за туристи. На Thulusdhoo е ок. Там е много хубаво място за сърф. 6. На островите с къщи за гости има по няколко ресторантчета и магазинчета, откъдето може да си пазарувате, но избора не е голям. Друга опция е да се храните там, където сте отседнали. Има още един остров, който може да види - Гули. Там си има плаж и е доста спокойно откъм туристи. Намира се на 5 мин с лодка от Маафуши. Може да си направите комбинация и да видите и трите острова. Зависи колко дни имате. Редактирано 14 септември, 2016 от Ametist 2
kdelin Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Нашето пътешествие на Маафуши завърши. Искаме да благодаря на вселослушание на Аметис , която ни помогна страшно много със цялата организация. Качвам няколко снимки на крастоти , за надъхване на всички, който ще пътуват по тези ширини 21
dealni Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Мисля, че не. Имаше един период, в който и новите и старите бяха в обръщение, но сега вече са само новите и 5те руфий от старите + монетите от старите. Аметистче, дай идея какво да ги правя тези хубавици, явно не са от новите. Не може пък съвсем да няма начин да се заменят....Подарък са ми, ама все пак...
ven62 Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Нашето пътешествие на Маафуши завърши. Искаме да благодаря на вселослушание на Аметис , която ни помогна страшно много със цялата организация. Качвам няколко снимки на крастоти , за надъхване на всички, който ще пътуват по тези ширини Ние вече сме зарибени, надъхани,... Pls, дай повече инфо от къде са конкретните снимки.
AlexandraKo Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Нашето пътешествие на Маафуши завърши. Искаме да благодаря на вселослушание на Аметис , която ни помогна страшно много със цялата организация. Качвам няколко снимки на крастоти , за надъхване на всички, който ще пътуват по тези шириниАааа, ама недей така телеграфно, моля!Дай подробности, къде отседнахте, на кой резорт ходихте, че ние тия дни отиваме. А за Аметистчето е ясно, че е нашият късмет на това място!)Да е жива и здрава) 5
Ametist Публикувано: 16 септември, 2016 Автор Публикувано: 16 септември, 2016 (редактирано) Аметистче, дай идея какво да ги правя тези хубавици, явно не са от новите. Не може пък съвсем да няма начин да се заменят....Подарък са ми, ама все пак... Имаш късмет До края на годината може да се сменят в банка, така че ги взимай Редактирано 16 септември, 2016 от Ametist
kdelin Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Аааа, ама недей така телеграфно, моля! Дай подробности, къде отседнахте, на кой резорт ходихте, че ние тия дни отиваме. А за Аметистчето е ясно, че е нашият късмет на това място! )Да е жива и здрава ) Отседнахме в Sun Tan Beach Hotel, по препоръка на Аметис го избрахме и беше сполучлив избор, защото е на плажната ивица, буквално на 2 мин от бикини плажа Иначе за резортите посетихме два Първият беше Adaaran Prestige Vadoo, a вторият Biyadhoo Island Resort. Вторият ни го препоръча пак Аметис, и въпреки че беше с по малко звезди имаше уникален риф. Плувахме с две манти и една пясъчна акула. Изживяването е неповторимо 7
ven62 Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Отседнахме в Sun Tan Beach Hotel, по препоръка на Аметис го избрахме и беше сполучлив избор, защото е на плажната ивица, буквално на 2 мин от бикини плажа Иначе за резортите посетихме два Първият беше Adaaran Prestige Vadoo, a вторият Biyadhoo Island Resort. Вторият ни го препоръча пак Аметис, и въпреки че беше с по малко звезди имаше уникален риф. Плувахме с две манти и една пясъчна акула. Изживяването е неповторимо Водните бунгала са от Biyadhoo Island Resort, така ли? А тая костенурка? Макар, че и да ми кажеш - тя няма ме чака там до януари. Освен Ametist да я "ковне" за рифа. 2
kdelin Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Водните бунгала са от Biyadhoo Island Resort, така ли? А тая костенурка? Макар, че и да ми кажеш - тя няма ме чака там до януари. Освен Ametist да я "ковне" за рифа. Не, водните бунгала не са от Biyadhoo Island Resort, доколкото аз видях там нямаше водни бунгала но имаше уникален риф, в които рибките са все едно излязли от анимационното филмче за Немо Иначе водните бунгала са навсякъде, като пътуваш с лодка. Понеже са характерни и интересни, за това ги качих. Костенурката снимахме при един half day trip. Заведоха ни на риф далече от сушата , буквално плувахме в океана и там намерихме това прекрасно създание 2
Яничка Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Тъй като бунгалата ми бяха фикс идея, потвърждавам че на Biyadhoo Island Resort няма бунгала 1
dealni Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Имаш късмет До края на годината може да се сменят в банка, така че ги взимай оооо супер, благодаря за инфото
ven62 Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Не, водните бунгала не са от Biyadhoo Island Resort, доколкото аз видях там нямаше водни бунгала но имаше уникален риф, в които рибките са все едно излязли от анимационното филмче за Немо Иначе водните бунгала са навсякъде, като пътуваш с лодка. Понеже са характерни и интересни, за това ги качих. Костенурката снимахме при един half day trip. Заведоха ни на риф далече от сушата , буквално плувахме в океана и там намерихме това прекрасно създание Е-е ама много си лаконичен. Ние тука така не сме свикнали Кой е тоя риф, къде е?. А тия бунгала от кой ресорт са. Щото и от Adaaran Prestige Vadoo не са, доколкото имам спомени по картинки. Или нещо се бъркам? Тоя half day trip от къде го букнахте. За колко? То ясно, че Ametist е в основата, ама все пак. 1
Ametist Публикувано: 16 септември, 2016 Автор Публикувано: 16 септември, 2016 А тия бунгала от кой ресорт са. Резорта прилича на Cocoa Island, но е снимано отдалеч, докато са пътували с лодката. 2
AlexandraKo Публикувано: 16 септември, 2016 Публикувано: 16 септември, 2016 Водните бунгала са от Biyadhoo Island Resort, така ли? А тая костенурка? Макар, че и да ми кажеш - тя няма ме чака там до януари. Освен Ametist да я "ковне" за рифа. Ще те чака, не се притеснявай, тя там си живейка и не вярвам да ходи някъде през януари))Ама за всеки случай, по-другата седмица ще я предупредя да те чака, да не мърда никъде.)) 5
Ametist Публикувано: 8 октомври, 2016 Автор Публикувано: 8 октомври, 2016 Към разписанието на Maafushi Tours има нов трансфер: 1. Маафуши - Мале - 10:00 AM 2. Мале - Маафуши /Джети номер 6, срещу Bank of Ceylon/ - 9:00 AM Това е цялото разписание: Маафуши - Мале - 07:30 AM; 10:00 AM; 13:00 PM и 17:00 PM Мале - Маафуши - 09:00 AM; 18:00 PM - Джети номер 6, срещу Bank of Ceylon Мале - Маафуши - 12:00 и 14:30 PM - От Вилингили фери терминал 5
mpetkov91 Публикувано: 18 октомври, 2016 Публикувано: 18 октомври, 2016 Здравей, 1. Мога да ви съдействам ако сте на Guaridhoo със транспорта. Вие сте 6 човека, което прави цената нормална. Thulusdhoo е далеч. За там не мога да помогна. Цените на Guaridhoo и Thulusdhoo значително ще се различават от тези на Маафуши, защото в зависимост от броя туристи на острова цените са или по-високи или по-ниски. 2. Няма разписания на такива лодки. Всичко е пазарене. 3. За Guaridhoo ще може. 4. Всеки остров предлага екскурзии, шнорхелинг и т.н. Просто цените са различни. 5. На Guaridhoo може да се печете, но идват разни местни и ви гледат, което никак не е приятно. Няма обособен плаж за туристи. На Thulusdhoo е ок. Там е много хубаво място за сърф. 6. На островите с къщи за гости има по няколко ресторантчета и магазинчета, откъдето може да си пазарувате, но избора не е голям. Друга опция е да се храните там, където сте отседнали. Има още един остров, който може да види - Гули. Там си има плаж и е доста спокойно откъм туристи. Намира се на 5 мин с лодка от Маафуши. Може да си направите комбинация и да видите и трите острова. Зависи колко дни имате. Здравей, Аметист Благодаря за съветите, които си дала! Извинявам се за късния отговор, но ми изникнаха много неща и нямах време да се занимавам с тази предстоящата екскурзия! Ние ще ходим за 8-9 дни. Кацаме на 18.02 събота в 08:50 и излитаме обратно в неделя на 26.02 в 10:55, ако не се лъжа. От това, което чух останах с впечатлението, че ще е най-добре да вземем нощувка в Мале за събота 25.02, за да не си изпуснем евентуално предстоящия полет, който е рано сутринта. Също така на 17.02 ще трябва да хванем корабче от Мале до Маафуши от Вилингили фери терминал в 12:00 спрямо новото разписание. Като цяло ние искаме да обиколим 2-3 острова, за да не стоим на едно и също място + да отскочим през деня до 1-2 резорта ( най-близко и удобни от към цени ми се струват Biyadhoo и Rannalhi) за през 1-2 от дните, но без нощувки, тъй като не ни го позволява бюджета. През останалото време да правим неща по самите острови, на които сме - гмуркания, разходки с лодки, риболов и т.н. от възможните забавления на Малдивите. Това, което ме притеснява е транспорта и липсата на информация за него. Гледам, че до Маафуши са Гули и Guaridhoo като острови, но нямам идея колко пъти на ден има транспорт до тях от Маафуши и как въобще да си организираме престоя. Доколкото разбирам от теб Guaridhoo няма бикини плаж, тоест май не е много оферта да отидем там? Дали можеш да дадеш някоя идея как да си разпределим оптимално дните и на кои острови и как да организираме транспорта си между островите Също така отиваме в пика на сезона ми се струва, тогава цените на тези острови за отделните забавления как са спрямо Маафуши, имаш ли идея? Предполагам резортите също предлагат такива забавления, но там ще е доста по-скъпо, затова ще е по-добре да ги правим на другите острови. (което пък ме навежда на мисълта, че май няма да има много какво да правим на тия резорти освен да разглеждаме :D ). П.П. Също така в този район дали има някакво местенце за кайт? 1
Ametist Публикувано: 19 октомври, 2016 Автор Публикувано: 19 октомври, 2016 Това, което ме притеснява е транспорта и липсата на информация за него. Гледам, че до Маафуши са Гули и Guaridhoo като острови, но нямам идея колко пъти на ден има транспорт до тях от Маафуши и как въобще да си организираме престоя. Доколкото разбирам от теб Guaridhoo няма бикини плаж, тоест май не е много оферта да отидем там? Дали можеш да дадеш някоя идея как да си разпределим оптимално дните и на кои острови и как да организираме транспорта си между островите Също така отиваме в пика на сезона ми се струва, тогава цените на тези острови за отделните забавления как са спрямо Маафуши, имаш ли идея? Предполагам резортите също предлагат такива забавления, но там ще е доста по-скъпо, затова ще е по-добре да ги правим на другите острови. (което пък ме навежда на мисълта, че май няма да има много какво да правим на тия резорти освен да разглеждаме :D ). П.П. Също така в този район дали има някакво местенце за кайт? Здравей, до Гурайдо и Гули има ферибот всеки ден с изключение на петък. От Мале / Вилингили има ферибот, който тръгва в 15:00 часа и първата му спирка е Гули, после Маафуши и накрая Гурайдо. Сутрин в 7:15 ферибота тръгва от Гурайдо, 7:30 спира на Маафуши, около 7:45 Гули и 9:00 е в Мале. До Гурайдо има и директен ферибот, който тръгва от джети номер 1 /ако не се лъжа/ в 14:00 и пристига около 15:30, обаче не e всеки ден. Цените на екскурзиите на острови като Гули и Гурайдо ще са много по-високи. Преди 2 седмици говорих с една двойка от Холандия. Бяха ходили до Гураидо за 2 дни. От това, което ми разказаха нищо не се е променило. Пак няма плаж, има боклуци. Понеже там е много близо Холидей Ин те са преплували и влезли нелегално на територията на Резорта, за да ползват плажа. Добре че охраната не ги е видяла Това не е първия случай. Повечето Резорти имат много красиви коралови рифове, така че няма да ви е скучно. Кайт може и на Маафуши ако е много ветровито. Относно разпределението на дните бих препоръчала да посетите и други местни острови. Ако не ви се ходи надалеч може да останете 2 дни на Гули, 2 дни Гурайдо и останалите на Маафуши. Разгледайте и другите атоли. Има фериботи до много острови. Ако полета ви е в 10:55 АМ и не спите в Мале, оттук има лодка в 07:30, която е на летището в 08:15. Мисля, че това е достатъчно време преди полета. Според мен в този случай е излишно да спите в Мале. Единствено ако времето е лошо, тогава да, но иначе няма никакъв проблем да тръгнете оттук сутринта в 07:30. 1
mpetkov91 Публикувано: 21 октомври, 2016 Публикувано: 21 октомври, 2016 Здравей, до Гурайдо и Гули има ферибот всеки ден с изключение на петък. От Мале / Вилингили има ферибот, който тръгва в 15:00 часа и първата му спирка е Гули, после Маафуши и накрая Гурайдо. Сутрин в 7:15 ферибота тръгва от Гурайдо, 7:30 спира на Маафуши, около 7:45 Гули и 9:00 е в Мале. До Гурайдо има и директен ферибот, който тръгва от джети номер 1 /ако не се лъжа/ в 14:00 и пристига около 15:30, обаче не e всеки ден. Цените на екскурзиите на острови като Гули и Гурайдо ще са много по-високи. Преди 2 седмици говорих с една двойка от Холандия. Бяха ходили до Гураидо за 2 дни. От това, което ми разказаха нищо не се е променило. Пак няма плаж, има боклуци. Понеже там е много близо Холидей Ин те са преплували и влезли нелегално на територията на Резорта, за да ползват плажа. Добре че охраната не ги е видяла Това не е първия случай. Повечето Резорти имат много красиви коралови рифове, така че няма да ви е скучно. Кайт може и на Маафуши ако е много ветровито. Относно разпределението на дните бих препоръчала да посетите и други местни острови. Ако не ви се ходи надалеч може да останете 2 дни на Гули, 2 дни Гурайдо и останалите на Маафуши. Разгледайте и другите атоли. Има фериботи до много острови. Ако полета ви е в 10:55 АМ и не спите в Мале, оттук има лодка в 07:30, която е на летището в 08:15. Мисля, че това е достатъчно време преди полета. Според мен в този случай е излишно да спите в Мале. Единствено ако времето е лошо, тогава да, но иначе няма никакъв проблем да тръгнете оттук сутринта в 07:30. Благодаря отновно Ако те разбирам правилно, най-добре да си вземем нощувките на Маафуши и да пътуваме някои от дните до други острови, които да разгледаме? Ако има как да се организира транспорта, звучи добре Да те питам само и за забвленията. За момента съм извадил това като списък с неща, които може да се правят. Ако можеш да споделиш дали не изпускам нещо 1. Шнорхелинг на риф. 2. Обяд на необитаем остров/Sand bank (всъщност не знам дали има разлика между двете). 3. Плуване с делфини, акули и т.н. 4. Дневен и нощен риболов. 5. Гмуркане 6. Лодка с прозрачно дъно 7. Ризорти Между другото гмуркането е различно от шнорхелинг на риф, нали? Може би глупав въпрос, но не съм по водните спортове, дори не мога да плувам Затова и исках да питам дали като не мога да плувам мога да правя шнорхелинга на риф поне? Само с плавници може и да мога да се справя :D
Ametist Публикувано: 21 октомври, 2016 Автор Публикувано: 21 октомври, 2016 (редактирано) Ако те разбирам правилно, най-добре да си вземем нощувките на Маафуши и да пътуваме някои от дните до други острови, които да разгледаме? Ако има как да се организира транспорта, звучи добре Да те питам само и за забвленията. За момента съм извадил това като списък с неща, които може да се правят. Ако можеш да споделиш дали не изпускам нещо 1. Шнорхелинг на риф. 2. Обяд на необитаем остров/Sand bank (всъщност не знам дали има разлика между двете). 3. Плуване с делфини, акули и т.н. 4. Дневен и нощен риболов. 5. Гмуркане 6. Лодка с прозрачно дъно 7. Ризорти Между другото гмуркането е различно от шнорхелинг на риф, нали? Може би глупав въпрос, но не съм по водните спортове, дори не мога да плувам Затова и исках да питам дали като не мога да плувам мога да правя шнорхелинга на риф поне? Само с плавници може и да мога да се справя :D Здравей, Всичко може да се организира До Гули може да се отиде един ден с ферибота и следобед да се върнете пак с ферибота, Има и опция с лодка. За Гурайдо ако сте с ферибота, трябва да нощувате там. Другия вариант е някаква комбинирана екскурзия с посещение на Гурайдо за 2-3 часа. Повече там не ви трябва ако само искате да се разходите из острова. И на Гули и Гурайдо има къщи за гости ако искате да останете 1 или 2 нощувки. . Необитаем остров и Sand bank са 2 различни неща. Необитаемия остров е малко далеч. Ако сте група от 6 човека цената ще е 50 $ трансфер + 20 $ entrance fee на човек. Този остров се намира на друг атол и разстоянието в едната посока е 40 минути. В цената е включен обяд, екипировка за шнорхелинг, спасителна жилетка, плажна кърпа. Sand bank е пясъчен остров и това е всичко. Някой веднъж ме питаше има ли тоалетна на пясъчния остров.......Няма как. По-малките потъват когато има прилив, но има и по-големи. Плуване с делфини - много са бързи и не се доближават до хората. Едиствено може да се гледат. Плуване с акули - да. Има специално място. Гмуркането е различно от шнорхелинга. Лодката с прозрачно дъно е идеална за хора, които не могат да плуват. Иначе е безмислено. Това, че не можеш да плуваш не е проблем. Слага се спасителна жилетка и допълнително един човек ще плува с теб, да ти пази страх Мисля, че нищо не си изпуснал. Поне и аз не се сещам нещо друго. Редактирано 21 октомври, 2016 от Ametist 3
Яничка Публикувано: 21 октомври, 2016 Публикувано: 21 октомври, 2016 Плуване с акули - да. Има специално място. Сериозно?!? Че аз от кога искам да отметна това в списъка ми със смахнати работи за правене. Ametist, моля те, дай малко информация за такъв тур - може ли да се комбинира с друг тур (защото имаме само 3 дни на Маафуши) и как става плуването - в клетка ли пускат туристите или се плува с тези малките акули? 3
Ametist Публикувано: 21 октомври, 2016 Автор Публикувано: 21 октомври, 2016 Сериозно?!? Че аз от кога искам да отметна това в списъка ми със смахнати работи за правене. Ametist, моля те, дай малко информация за такъв тур - може ли да се комбинира с друг тур (защото имаме само 3 дни на Маафуши) и как става плуването - в клетка ли пускат туристите или се плува с тези малките акули? Ами плуваш си сред тях. Рифовите акули засега не ядат хора. Мястото е на 15 мин с лодка от Маафуши. Малките акули понякога може да ги видиш от плажа. Тези са по-големи. Аз лично не съм фенка на акулите, но тези които са ходили са видели доста големи акули. Имате време и за това 4
Яничка Публикувано: 21 октомври, 2016 Публикувано: 21 октомври, 2016 Мястото е на 15 мин с лодка от Маафуши. Малките акули понякога може да ги видиш от плажа. Тези са по-големи. Аз лично не съм фенка на акулите, но тези които са ходили са видели доста големи акули. Имате време и за това Леле, страхотно!!! Благодаря ти, Ametist 3
christuff Публикувано: 21 октомври, 2016 Публикувано: 21 октомври, 2016 А на тура с китовите акули какъв е шанса да не срещнеш такива и да си изгубиш деня и парите? И как протича той?Може ли да се комбинира с нещо друго?
Ametist Публикувано: 21 октомври, 2016 Автор Публикувано: 21 октомври, 2016 (редактирано) А на тура с китовите акули какъв е шанса да не срещнеш такива и да си изгубиш деня и парите? И как протича той?Може ли да се комбинира с нещо друго? Тръгва се ранo в 6:00 сутринта. Към 08:30 сте около мястото и се започва сканиране на района. Ако се забележи китова акула, тръгвате след нея и скачате във водата. После пак и така няколко пъти. Връщането е около 13:00 часа. Ако времето е лошо никой няма да тръгне, защотo се плува в открито море. Тура с китовите акули е далеч и е скъп само за 2 човека. Шанса да видиш е 50 на 50. Гаранция няма. Аз като ходих видях, но беше малка, само 6 метра. Въпреки всичко за малко да си глътна шнорхела, като я видях да плува срещу мен )) Редактирано 21 октомври, 2016 от Ametist 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега