dealni Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 А за кой Adaaran става въпрос: Club Rannhali или Prestige Vadoo? Prestige Vadoo 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Аз пък да кажа за Анантара да следите за промоции на официалния им сайт и ако намерите цена за около 1000,00 лв. за нощувка с включена закуска и вечеря няма да съжалявате и можете да ги прежалите, разбира се . Иначе, ако не се лъжа входа за ден е по 185$ на човек. 2 Връзка към коментар
infinity Публикувано: 21 декември, 2016 Сподели Публикувано: 21 декември, 2016 Мисля, че Rihiveli by Castaway си заслужава повече от еднодневно посещение, особено за хора търсещи спокойствие и подводни красоти. Освен плуване в красивите лагуни, до прекрасните малки островчета отсреща може да се стигне пеша или с кану. Включен е шнорхелинг два пъти на ден, плуване с делфини, нощен риболов (уловихме малка акула), катамаран. А в западната лагуна може да си плувате със скатове и акули. Освен това и кухнята е отлична, посетителите са французи и италианци. 20 Връзка към коментар
peter118 Публикувано: 2 януари, 2017 Сподели Публикувано: 2 януари, 2017 Честита Нова Година Да си пожелаем да сме живи и здрави! Много нови пътешествия и щастливи моменти! Присъединявам се и аз към темата след цялостно прочитане. И веднага с едно въпросче. Четох, че на Малдивите има манти. Могат ли да се видят край Маафуши? Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 3 януари, 2017 Сподели Публикувано: 3 януари, 2017 Честита Нова Година Да си пожелаем да сме живи и здрави! Много нови пътешествия и щастливи моменти! Присъединявам се и аз към темата след цялостно прочитане. И веднага с едно въпросче. Четох, че на Малдивите има манти. Могат ли да се видят край Маафуши? Според един от местните дайв-центрове (Maafushi Dive) може юли, август и евентуално септември. 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 3 януари, 2017 Сподели Публикувано: 3 януари, 2017 Здравейте, включвам се в темата след цялостно изчитане. Как гледат местните на татуси - цял ръкав и други отделни по тялото? Връзка към коментар
Sonic Публикувано: 3 януари, 2017 Сподели Публикувано: 3 януари, 2017 Здравейте, и на мен ми предстои пътуване до там - бих искал да попитам дали най-изгоден е варианта със спане на Маафуши и пътуване до ризортите всеки ден? Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 януари, 2017 Сподели Публикувано: 3 януари, 2017 Здравейте, и на мен ми предстои пътуване до там - бих искал да попитам дали най-изгоден е варианта със спане на Маафуши и пътуване до ризортите всеки ден? Да, ако сте избрали ризорти, които са в близост до Маафуши. Плюс това шнорхелинг туровете от Маафуши са по-евтини. 2 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 5 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Как гледат местните на татуси - цял ръкав и други отделни по тялото? Няма проблем ако имаш татуировка. Четох, че на Малдивите има манти. Могат ли да се видят край Маафуши? Могат да се видят, но са рядкост. Зависи дали е сезона, какви са теченията.... Има няколко места/рифа в близост до Маафуши. Връзка към коментар
peter118 Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Могат да се видят, но са рядкост. Зависи дали е сезона, какви са теченията.... Има няколко места/рифа в близост до Маафуши. Аз най-вече за нашия период последната седмица на януари. Дали имаме шанс да видим манти тогава? А ще имаме ли шанс да видим и някои полускъпоценни камъни по това време 1 Връзка към коментар
Тополска Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Здравей, Аметист! Искам да попитам възможно ли е да се организира подводницата в деня, в който пристигаме. Полета ни каца 7.10 сутринта и искаме хванем ферибота за Маафуши следобед в 3. 1 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 7 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 (редактирано) Здравей, Аметист! Искам да попитам възможно ли е да се организира подводницата в деня, в който пристигаме. Полета ни каца 7.10 сутринта и искаме хванем ферибота за Маафуши следобед в 3. Възможно е. Трябва да резервираме 1 ден предварително. От 10:00 до 12:30 часа е посещението в което се включва и трансфера от Мале до подводницата. Вие кога пристигате? Редактирано 7 януари, 2017 от Ametist Връзка към коментар
Тополска Публикувано: 7 януари, 2017 Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Кацаме на 30-ти. Ако искаш нещо от БГ, имаш време да помислиш (подаръците не се броят ). Плащането на място ли е? От къде тръгва лодката и багажа ще могат ли да съхраняват по време на тура? Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 7 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 януари, 2017 Кацаме на 30-ти. Плащането на място ли е? От къде тръгва лодката и багажа ще могат ли да съхраняват по време на тура? Напомни ми 2 дни преди да тръгнете, за да резервирам. Плаща се на място. Багажа може да го оставите на ферибота за Маафуши. Подробностите ще ги знам по-късно. 1 Връзка към коментар
Росина Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Здравейте на всички!От две години я чакам тази 2017 година за Малдивите Ametist моля те кажи ми, наистина ли времето там през октомри е толкова дъждовно и ужасно(поне така го описват в нета)Ще празнуваме 10тата си годишнина от сватбата и ми си искаше да е максимално близо до датата(29.09.)но не ми се дават толкова много пари ако по цял ден вали дъжд 2 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 9 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 (редактирано) Здравейте на всички!От две години я чакам тази 2017 година за Малдивите Ametist моля те кажи ми, наистина ли времето там през октомри е толкова дъждовно и ужасно(поне така го описват в нета)Ще празнуваме 10тата си годишнина от сватбата и ми си искаше да е максимално близо до датата(29.09.)но не ми се дават толкова много пари ако по цял ден вали дъжд Здравей, по принцип не само Октомври, но и Ноември вали, но не непрекъснато. Никой не може да предвиди времето. Понякога вали и през високия сезон. По-ветровито е и морето е бурно. Не вали по цял ден, но ако вали е облачно, после изгрява слънце, после пак вали.....Въпрос на късмет. Ако не ви се рискува, по-добре през високия сезон. Редактирано 9 януари, 2017 от Ametist Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 11 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Здравей, Аметист! Искам да попитам възможно ли е да се организира подводницата в деня, в който пристигаме. Полета ни каца 7.10 сутринта и искаме хванем ферибота за Маафуши следобед в 3. Направих резервация за подводницата и в отговора, който ми върнаха пише, че работят всеки ден с изключение на петък и понеделник. Сега проверих, че деня в който пристигате 30.01.2017 e понеделник . Аз най-вече за нашия период последната седмица на януари. Дали имаме шанс да видим манти тогава? А ще имаме ли шанс да видим и някои полускъпоценни камъни по това време За мантите не мога да гарантирам, но за камъните със сигурност 2 Връзка към коментар
Росина Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 (редактирано) Живот и здраве края на ноември ще сме на Маафуши!Сега сядам да ви изчета(имам страшно много въпроси,но сигурно на повечето вече има отговор в темата) Планираме първите 2 нощувки от почивката ни да са в резорт,засега е този http://www.hurawalhi.com/(още не сме букнали) и следващите 4 на Маафуши. Много ми трябва на първо време агенция на Маафуши или от самия хотел(който още не сме избрали)организиране на сватбена церемония на плажа, за да планирам това перо от бюджета(единствено това остана недоуточнено) Ametist Благодаря ти, че пишеш и споделяш Редактирано 11 януари, 2017 от Росина Връзка към коментар
Тополска Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Благодаря ти, Аметист. Явно не ни било писано на идване да се качим на подводница. Можем пък на връщане да пробваме, но това ще уточняваме на място, като дойдем. Вече нямаме търпение 2 Връзка към коментар
Individuala Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Здравейте, планувам обиколка на Виетнам, Камбоджа и накрая малко релакс на Малдиви. Колебая се за Малдиви, тъй като това ще се случи в края на ноември месец и ме притеснява какво ще бъде времето, има ли някой друг който да е ходил там през ноември месец? Мерси предварително! Връзка към коментар
nino Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Здравейте, планувам обиколка на Виетнам, Камбоджа и накрая малко релакс на Малдиви. Колебая се за Малдиви, тъй като това ще се случи в края на ноември месец и ме притеснява какво ще бъде времето, има ли някой друг който да е ходил там през ноември месец? Мерси предварително! Четири поста напред Аметист е писала за времето през ноември. Връзка към коментар
ivooo Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 На Малдивите винаги е прекрасно особено ако си в ресорт Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Колебая се за Малдиви, тъй като това ще се случи в края на ноември месец и ме притеснява какво ще бъде времето, има ли някой друг който да е ходил там през ноември месец? Мерси предварително! Ние бяхме средата на ноември за 5 дни - имахме 4 дни прекрасно време, на петият последен ден се смрачи и се изля един дъжд. Беше късмет, че това се случи точно, когато си взехме трансфера от ризорта до летището. Та всичко е късмет... 2 Връзка към коментар
peter118 Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 (редактирано) Мисля, че Rihiveli by Castaway си заслужава повече от еднодневно посещение, особено за хора търсещи спокойствие и подводни красоти. Освен плуване в красивите лагуни, до прекрасните малки островчета отсреща може да се стигне пеша или с кану. Включен е шнорхелинг два пъти на ден, плуване с делфини, нощен риболов (уловихме малка акула), катамаран. А в западната лагуна може да си плувате със скатове и акули. Освен това и кухнята е отлична, посетителите са французи и италианци. m27.jpg m16.jpg p13.jpg p16.jpg p17.jpg 20161219_092354.jpg 20161219_092746.jpg Здравей, само да попитам всичкото изброено включено ли е в еднодневно посещени или кое не е ? Предполагам нощния риболов не е? Редактирано 11 януари, 2017 от peter118 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Подводницата в Мале вече е на линия за посетители Цената за възрастен е 75 $, а за деца 38 $. Под водата сте 45 минути, на 45 метра дълбочина. Каква е процедурата по запазване на места в подводницата ? Сайта им не се отваря. Благодаря предварително. И много снежни поздрави от замръзнала България Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега