Прескочи до съдържание

Здравейте, приятели!

Препоръчани мнения

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Здравейте отново. Да попиша и тук. Разрових се днес из форума и съм възхитена. Радвам се, че има хора, които пътуват толкова много. Аз го карам по-скромно. Пътувам най-вече чрез пътеписите, документалните филми и в мечтите си :) . Миналата година ходихме в Италия и си направихме една доста добра обиколка - Венеция, Болоня, част от Тоскана. Сърцето ми остана там. Пътувахме със самолет и после с влак. Тази година - в Рим. Дано ни стигне времето, за да видим повече забележителности. Писах и в друга тема - съчетавам концерт с екскурзия. Искам да попитам - имате ли сбирки в Североизточна България? Най-лошото на това, че живея в тази част на България е, че сме далеч от летището в София. Това е от мен засега. Лека вечер.

• Харесвам 9
Публикувано:

Добре дошла! С пожелания за много пътешествия и концерти :)

Във Варна организират сбирка вдругиден, има съответна тема :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

Казвам се Елена на 39 от Пловдив. Свободна професия упражнявам.

Попаднах на форума случайно преди месец и не съм спряла да ви чета.

Пътувам от 19 годишна, когато организирах един рейс съученици до Виена и Будапеща за 5 дни вместо абитуриентски бал. Оттогава пътешествам, когато мога, а в другото време мечтая за пътувания. Успях през годините да стигна до Южна Корея-гр.Дегу, Турция, в Европа -Испания, Гърция, Австрия, Румъния, Унгария. 

Тази година през март ще бъдем 5 дни в Италия- Флоренция, Болоня, Римини и където ни отвее още желанието. А през юни ще бъдем 7 дни в Барселона- плаж и активно обикаляне на града.

Хубав и прекрасен ден от мен.

• Харесвам 10
Публикувано:

Здравейте!

Регистрирах се по повод предстоящо пътуване до Куба. Надявам се да обменяме информация и идеи за следващи посоки и приключения.

• Харесвам 7
Публикувано:

Здравейте,

казвам се Любо, живея във В. Търново и в Габрово.От време на време чета пътеписите и форума, като информацията ми беше много полезна за пътуванията, които от няколко години  организирам за семейството и/или  приятели предимно в любимата Италия.

Сега ми предстои пътуване но 15.03.2017 до Бари, Алберобело, Матера и Полиняно ал маре.

През април съм купил билети до Болоня и обратно за  5 дни-4 нощувки и мисля да посетим Равена, Римини и Сан Марино.За това пътуване не съм резервирал хотели и още се чудя как да разпределя нощувките.Бих се радвал на препоръки от тези, които вече са ходили.

На 7 май летим от Букурещ до Ламеция Терме - мисля, че е нова линия на Уиз ер. Само за моренце и ... още нещо.Още не съм резервирал хотел.

А пък юни летим до Базел с Уиз и с влак до Страсбург. Още не съм решил къде да се спи.

Това са накратко сигурните ми пътувания  до лятото.

• Харесвам 9
Публикувано: (редактирано)

Здравей и добре дошъл!:))

В Бари се изредихме сума ти магеланско войнство и има много писания - за обикаляне с кола и за такова за с местен транспорт.

Близо до Болоня е Реджо Емилия - чудно градче, ако имате време,го разгледайте.

Ама то, в Италия, където и да спреш, все има какво да се види, все е хубаво, интересно и ...вкусно.:)))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте  :)

Днес открих форума и бих искал да споделя колко съм щастлив..

Благодаря Ви! 

Аз съм Владимир и ми е приятно с Вас..

Поздрави!

• Харесвам 10
Публикувано:

Здравейте, приятели ! Аз съм Люси . Много обичам да пътувам . Попаднах случайно на магеланци при издирване да информация за Банкок . Регистрирах се и като започнах да чета ...... та край няма . Пътувала съм доста из Европа , Тунис , Мароко , няколко пъти до ОАЕ . Екзотиката ме привлича . В началото на април ще пътувам до Тайланд и Камбоджа . За първи път организираме самостоятелно пътешествие с децата и съм малко притеснена . Всичко , което изчетох от форумите тук ще ми е от полза . Благодаря ви много .

• Харесвам 6
Публикувано:

Здравейте пътуващи хора. Аз съм Крис и се радвам да съм с Вас.

Здравей Крис и добре дошъл при нас! 

Публикувано:

Здравейте!

Поради предстоящо пътешествие до Холандия открих този сайт и реших да се присъединя за да науча за интересни места и начините за достигането им :) !

• Харесвам 4

Здравейте,

И аз съм от онези,които, ако пътуванията бяха безплатни нямаше да видите никога :)

Казвам се Снежана и за таралежа в гащите ми с усмивка мога да обвиня родителите си, на които дължа първите си пътувания още на годинка :)

Обожавам този привкус на неизвестно, това тръпнене при показването на паспорта. Така че тук ще се зареждам и планирам възможни и мечтани пътувания. 

Благодарение на една приятна случайност и с голямо любопитство се присъединявам към вас - магеланци!

Така че, попътен вятър на всички и усмихнати километри!

Редактирано от snemaximia
  • Харесвам 12

Здравейте,

И аз съм от онези,които, ако пътуванията бяха безплатни нямаше да видите никога :)

Добре дошла! Повечето сме така. А профилната снимка твоя ли е и ако да къде е снимана? Само като я видях и ми падна мандибулата.

Редактирано от Guinness
Публикувано:

Здравейте Магеланци, казвам се Цветелина и живея в София. Сайта ви намерих случайно, търсейки информация за последното ни пътуване – до Тайланд. Изчетох наистина много информация от различни сайтове, форуми и статии, но наистина този сайт ми хареса много. Това е и причината да се запиша, като нов член.

Всички мнения относно страната на усмивките ми бяха изключително полезни, ще се радвам ако мога и аз да помогна на някого. Не спирам да чета за  вашите пътешествия и така да помечтая малко, макар и за кратко.

Благодаря Ви, че съм членка на това общество от хора заразени от магията на пътешествията!

• Харесвам 7
Публикувано:

Добре дошла! Повечето сме така. А профилната снимка твоя ли е и ако да къде е снимана? Само като я видях и ми падна мандибулата.

Ще си призная,че снимката е взаимствана - просто много ярко ме олицетворява и отговаря на душевния ми мир ;) А и, да си кажа честно, не съм сигурна че бих могла да поскоча толкова високо с незавидните си умения по физкултура. Та и това е част от голямата мечта..

Като се замисля обаче билет за някоя тропическа дестинация би бил добър стимул за скок :))))

• Харесвам 3
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, на всички във форума.

Казвам се Евелина и много обичам пътуванията. Открих случайно този сайт, след като пуснах търсачка "Компания за пътувания". Пътувала съм предимно в Европа, но от около 2 години мисля за Австралия и ще го осъществя, въпрос на време. Следващото ми пътешествие ще бъде съвсем скоро  в края на седмицата, в популярна дестинация - Рим. Намерих тема тук беше ми полезно да я прочета, все още нямам ясен план за пътуването. Май ще ходя с тълпите :).

• Харесвам 6
Публикувано:

Здравейте, на всички във форума.

Казвам се Евелина и много обичам пътуванията. Открих случайно този сайт, след като пуснах търсачка "Компания за пътувания". Пътувала съм предимно в Европа, но от около 2 години мисля за Австралия и ще го осъществя, въпрос на време. Следващото ми пътешествие ще бъде съвсем скоро  в края на седмицата, в популярна дестинация - Рим. Намерих тема тук беше ми полезно да я прочета, все още нямам ясен план за пътуването. Май ще ходя с тълпите :).

Успех с Рим!:)

Публикувано:
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте и от мен! Аз съм Истинец, приятно ми е.

Много готина изненада е да намериш такова място, не знаех че има толкова много хора с това хоби!

Само че предусещам че ако цикля тук, изведнъж ще започна да пътувам двойно повече :D

• Харесвам 14
Публикувано:
преди 9 часа, Истинец каза:

не знаех че има толкова много хора с това хоби!

Това не е хоби... Това е болест и не се лекува! :laugh:

Добре дошъл! :girlwacko:

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.