Зани Публикувано: 7 септември, 2014 Публикувано: 7 септември, 2014 (редактирано) belly dancer https://www.youtube.com/watch?v=GgzbmYQ6M7w Редактирано 7 септември, 2014 от Зани
bori Публикувано: 8 септември, 2014 Публикувано: 8 септември, 2014 ЛЯТОТО НА 2014. ПО-ВЕРОЯТНО ДА СИ ИЗГОРЯЛ ОТ КТБ, ОТКОЛКОТО ОТ СЛЪНЦЕТО.... 4
Dragonfly Публикувано: 8 септември, 2014 Публикувано: 8 септември, 2014 Диспечер от Бърза помощ:Ще ви помоля да ми обясните "Е*а му се мамата!" какво точно означава - падна ли, преби ли се, удари го ток, прегази го кола? 5
pamelanb Публикувано: 8 септември, 2014 Публикувано: 8 септември, 2014 http://shvargalo.com/konkretno/5/6 "Конкретно с проф. Донев!" ви представя "Полет" 2
bori Публикувано: 9 септември, 2014 Публикувано: 9 септември, 2014 Вратата се отвори и в стаята на красивата принцеса влезе рицарят. Красавицата плачаше на леглото си, виждайки го, тя се разплака още повече.- Утре ще ме дадат на дракона! - хлипайки, съобщи тя на рицаря. - Всяка година драконът иска да изяжда най-красивата девственица от града. Това съм аз! Но защо съм толкова красива...- Ще те спася! - смело възкликнал рицарят.- Ще убиеш дракона?!- Има много по-лесен начин! - отговорил принцът, разкопчавайки си гащите вече.- А друг начин няма ли? - смутено попитала принцесата.- Мога да ти счупя носа и няма да си най-красивата.И така принцесата въздъхна и започна да се съблича… 6
Фил Публикувано: 9 септември, 2014 Публикувано: 9 септември, 2014 Американски турист отишъл в Ерусалим и решил да види Стената на плача. Качил се на такси и започнал да обяснява на шофьора:- Закарай ме на това място, където вие, евреите, плачете, викате, удряте си главата в стената...И шофьорът веднага го откарал до сградата на данъчното. 4
Биксбит Публикувано: 11 септември, 2014 Публикувано: 11 септември, 2014 Мъж отива в престижен исторически музей във Франция. Спира се на един обект и пита човекът, който го развежда:-Това картина "Селянин чопли семки" ли е?-Не-е! Това е огледало от 12 век 7
Hayasko Публикувано: 12 септември, 2014 Публикувано: 12 септември, 2014 Събират се няколко пияници да пият. Почват да приготвят масата и казват на единия:- Я ти налей пиенето.- Не мога, треперят ми ръцете, ще го разлея всичкото.- Тогава поне нарежи мезето.- Не мога, ще се порежа.- А какво можеш да направиш тогава?- Ще посоля салатата 3
Dragonfly Публикувано: 12 септември, 2014 Публикувано: 12 септември, 2014 Сценарий за български филм на ужасите:Нощ. Хижа в гората. 30 км до най-близкото село.Компания сяда на масата.Изведнъж от мазето се чуват викове:- Кой забрави ракията?!? Дейба, мааму, дейба!И тук се почва клането! 5
neuromancer Публикувано: 12 септември, 2014 Публикувано: 12 септември, 2014 разговор в ефира ... - Ало, кулата! Тук полет 37, снижавам за принудително кацане! Освободете писта ... - А кой ме заряза заради Николинка? Летището не приема! - Светле, не се шегувай, горивото ми е на привършване! - Казах ли ти, че ще ми паднеш?!... Падай сега! 12
Sara Публикувано: 12 септември, 2014 Публикувано: 12 септември, 2014 Лекар към пациентка: Борите ли се с килограмите? Тя: Боря се, но те са мнозинство и ме побеждават! 6
georgiev Публикувано: 15 септември, 2014 Публикувано: 15 септември, 2014 (редактирано) Жена към мъжа:- И забрави за секс днес, не си купил презервативи.Мъжа: - Но имаме още една опаковка.Жената: - Това е за гости… _________________________ Между приятелки:- При секс гледаш ли съпруга си в очите?- Веднъж опитах, но беше страшно ...- Защо?- Стоеше на вратата ... ________________________ Две приятелки си говорят:- Муцкаааа, запознах се с един, на когото му е 26 см... просто главата ми не го побира. _________________________ Двама приятели си говорят по телефона.- Какво правиш бе, Васко?- Опъвам една антена.- Ама и ти все ги намираш с едни имена ... __________________________ При един кравар дошъл агент на ДАНС и му казал:- Криеш тука в краварника контрабанда, трябва да те проверя.- Къв си ти, бе, рекъл чобанинът?- Офицер съм от ДАНС, ето, виж ми баджа.- Е, щом имаш бадж... влизай и проверявай, но отдясно има една затворена врата, само там не пипай.Офицерът влязъл и първо отворил затворената врата. Отвътре изскочил бикът за разплод и го погнал ...А краварят седи на оградата и вика:- Баджааа, покажи му баджааааа ... _________________________________ Редактирано 15 септември, 2014 от georgiev 8
Биксбит Публикувано: 16 септември, 2014 Публикувано: 16 септември, 2014 Учителски забелжи от различнни времена: - Тъй, тъй... Архимед пак закъсня... Само не ме лъжи пак, че си бил затворен в банята! - Коперник, кога най-после ще разбереш, че не си център на вселената!- Галилей, ако още веднъж пуснеш тухла от покрива, ще изхвръкнеш от училище!- Кеплер, не зяпай небето!- Нютон, стига си се излежавал под ябълката!- Айнщайн, какво ме гледаш така? Още ли не можеш да решиш дали крокодилът е повече зелен отколкото широк?- Павлов! Престани да мъчиш кучето! 6
bori Публикувано: 17 септември, 2014 Публикувано: 17 септември, 2014 Вдигат паметник на Батман в центъра на Скопие, бил роден в Прилеп. 7
Фил Публикувано: 17 септември, 2014 Публикувано: 17 септември, 2014 Японец споделя впечатленията си от България:- Уж изостанала държава, а хората - много умни. Влезеш в тоалетна - по стените решавали уравнения - навсякъде X, Y и някаква тяхна величина, която ние дори не познаваме... 11
Mary Публикувано: 17 септември, 2014 Публикувано: 17 септември, 2014 (редактирано) Въпрос към радио "Ереван":- По какво човека прилича на компютъра?Отговор на радиото:- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуерът... -----*****----- Интервю за работа- Ниво на английски?- Отлично.- Знаете ли какво означава allow?- Да...- Използвайте го в изречение.- Allow, кой е на телефона? -----*****----- Трима български бизнесмени седят в луксозен бар и обсъждат колко прекрасни деца имат.Първият споделя:- Моят син е голям пич - по моите стъпки върви. Занимава се с недвижими имоти, работата му върви супер. Прави големи пари, даже на гаджето си наскоро подари апартамент в Париж...Вторият казва:- И моят син е голяма работа. Отвори си собствен автосалон. Продава коли н...а поразия - и той прави големи пари. Миналата седмица подарил на гаджето си чисто ново Ферари...Третият не остава по-назад:- А моят път е банкер. Собствена банка си направи - не можеш да преброиш парите му! Вчера на гаджето си дал огромен кредит без лихва за 30 години...В това време към тях се приближава четвърти техен приятел и колега (бизнесмен):- За какво си говорите?- А бе хвалим се с децата си.- Охх, моят син стана обикновен педераст - само на момчета налита... Та не мога да се похваля, че много се е издигнал. Обаче пък се оправя в живота, мамка му. Ей на: апартамент в Париж му подарил някой, чисто ново Ферари кара, а вчера и безлихвен кредит за 30 години му отпуснали... Редактирано 17 септември, 2014 от Mary 4
bori Публикувано: 18 септември, 2014 Публикувано: 18 септември, 2014 Жена изневерява на мъжа си и се моли на Господ: -Господи, направи така, че мъжът ми да не разбере! Скоро чува глас: -Добре, но след време ще се удавиш... Минава се година, жената печели презокеански круиз. Качва се тя, корабът започва да потъва.Тя отново се моли на Господ: -Моля те, Господи, нали заради мен няма да издавиш всички тези хора на кораба? Глас отговаря: -Цяла година съм ви събирал к**виии! 2
Биксбит Публикувано: 20 септември, 2014 Публикувано: 20 септември, 2014 Малдивите ми шепнат "ела на плажа",Париж ме кани "заповядай да се снимаш на Айфеловата кула",а дебитната карта ми пише " ходи на майната си бе, мечтател" 7
georgiev Публикувано: 22 септември, 2014 Публикувано: 22 септември, 2014 - Жоре, и къде се запозна с това момиче?- Как къде? Под стария фар в Несебър!- Е тоя фар не работеше ли бе? ___________________________ 11
Фил Публикувано: 22 септември, 2014 Публикувано: 22 септември, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=87isSfUuWfc 6
Mary Публикувано: 23 септември, 2014 Публикувано: 23 септември, 2014 Мили, колко си имал освен мен?-14.-Вчера ми каза 11!-Вчера си беше за вчера! 1
bori Публикувано: 24 септември, 2014 Публикувано: 24 септември, 2014 Излизат двама мъртво пияни от кръчма.Единия:- Брат, забрайх да пикая, бе...Другия:- Небойсъ, аз шш'та науча.
Препоръчани мнения