georgiev Публикувано: 25 септември, 2014 Публикувано: 25 септември, 2014 "мома за женене" на грузински се нарича "захуйцвили" 1
Фил Публикувано: 27 септември, 2014 Публикувано: 27 септември, 2014 Мутра отива да се татуира и започва да обяснява:- Искам да ми татуираш един плаж - вълничките да се виждат, яхти, лодки, джетове, сърфистчета, мацки по монокини ама всичките хубави, чадъри да има, шезлонги, плажни кърпи, едно цигане да минава и да продава сладолед, друго с царевица, в далечината слънце, а най-отгоре да пише "Приморско 2014".Татуиста пита:- А искаш ли и една чайка да сложим на преден план?- Е нема ли да стане малко претрупано, а? 6
stanimir Публикувано: 28 септември, 2014 Публикувано: 28 септември, 2014 От форума на БГ мама преди малко в темата за Wizz : Момичета, дали мога в ръчния багаж да пренеса ютия? Гледах ,четох не видях забрана за електроуред, ама знам ли на място какво ще измислят. 9
Mary Публикувано: 29 септември, 2014 Публикувано: 29 септември, 2014 - Скъпа, къде ти харесва повече? На море или на планина? - Разбира се, че на море, скъпи, на ваканция ли ще ходим? - Не, избирам ароматизатор за тоалетната. *** Майка се кара на детето си: - Ти си прасе, погледни каква бъркотия си направил! Знаеш ли какво е прасе? - Да, мамо, прасето е детето на свинята... 10
georgiev Публикувано: 29 септември, 2014 Публикувано: 29 септември, 2014 Кое е първото нещо, което ще чуе Кристиано Роналдо, когато дойде за мача с Лудогорец?- Здравей, аз съм Николета Лозанова, приятно ми е! _____________________________________________ 7
Тони Публикувано: 30 септември, 2014 Публикувано: 30 септември, 2014 Две дечица седят на гърне в детска градина.- Ти момченце ли си или момиченце?- пита едното.- Ми, не знам.- Стани, аз ще погледна и ще ти кажа дали си момченце или момиченце.Детето става.- Момченце си.- И как позна?- Ами, чорапките ти са сини. 3
Биксбит Публикувано: 30 септември, 2014 Публикувано: 30 септември, 2014 Предозиране Останалите весели моменти тук: http://www.obekti.bg/chovek/15351-20-снимки,-които-доказват,-че-израстването-на-едно-детенце-може-да-ви-дари-десетки-весели-моменти 2
georgiev Публикувано: 1 октомври, 2014 Публикувано: 1 октомври, 2014 Внучка към баба си:- Забравих да се чекна в Южния парк...- Е, то ти само там не си се чекнала. ______________________________ 8
Mary Публикувано: 2 октомври, 2014 Публикувано: 2 октомври, 2014 Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията. И така започна скандала.... *** - Микровълновата работи ли? - Като часовник! - Ама нещо не тръгва? - Нали ти казвам, работи като часовник, само гледаме часа на нея... *** Днес, в просъницата си помислих, че закъснявам за работа и внезапно се събудих, отворих очи и се успокоих - аз съм на работа! 7
akair Публикувано: 2 октомври, 2014 Публикувано: 2 октомври, 2014 Семейният скандал е като рок концерт: винаги започва с новия материал и завършва със старите хитове. 14
Еmilia Публикувано: 3 октомври, 2014 Автор Публикувано: 3 октомври, 2014 - Да ти предложа чай или кафе?- А нещо по-твърдо.- Орехи?.... 7
Георги Матеев Публикувано: 3 октомври, 2014 Публикувано: 3 октомври, 2014 Мъж отива в престижен исторически музей във Франция. Спира се на един обект и пита човекът, който го развежда: - Това картина „Селянин чопли семки“ ли е? - Не-е! Това е огледало от 12 век. 3
Mary Публикувано: 3 октомври, 2014 Публикувано: 3 октомври, 2014 - Как е мъжът ви, мисис Джоунс? Започна ли да се оправя? - Не съвсем. По цял ден лови риба във ваната. - Но защо не повикахте психиатър? - Мислих да го повикам , но толкова ми се яде прясна риба... *** Блондинка споделя с колежка:- Ясно ми е как щъркелът донася децата, но не разбирам как паякът може да носи колите? *** Из дневника на планинския козел:- Рогата ми растат всеки ден. Започвам да подозирам алпинистите. 4
Гергана Пенина Публикувано: 3 октомври, 2014 Публикувано: 3 октомври, 2014 (редактирано) Двама евреи, големи приятели, си говорят:- Ако имаш 2 яхти, ще ми дадеш ли едната?- Естествено ...- Ако имаш $ 2 млн., ще ми дадеш ли единия?- Разбира се...- А, ако имаш 2 кокошки, ще ми дадеш ли едната?- Е, не бива сега така. Знаеш, че имам 2 кокошки ... Редактирано 3 октомври, 2014 от Penina 11
Мрън Публикувано: 3 октомври, 2014 Публикувано: 3 октомври, 2014 Влиза някакъв в автобуса и вика:- Горе ръцете всички! Това е обир!Един студент се обажда:- Еее, мама ти да е*а, изкара ми акъла. Помислих, че си контрольор. 11
georgiev Публикувано: 6 октомври, 2014 Публикувано: 6 октомври, 2014 Жена се връща късно от купон.- Скъпи, стига си крещял, всичко ще ти разкажа, не съм пила, не съм се целувала с мъже, само ядох и танцувах, това е всичко, имаш ли въпроси?- Къде ти е роклята? ____________________ 9
Mary Публикувано: 8 октомври, 2014 Публикувано: 8 октомври, 2014 Въпрос към радио "Ереван": - Какво е жената? Отговор на радиото: - Жената е като куршум с изместен център на тежестта: влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа… *** - Мамо, вярно ли е че дяволите имали рога? - Не всички, a само женените. 5
Биксбит Публикувано: 8 октомври, 2014 Публикувано: 8 октомври, 2014 Вчера в банята чета надпис върху шампоан: "За дължина, обем, издръжливост. .." Нали не си мислите, че си измих само косата с него? 13
Тони Публикувано: 8 октомври, 2014 Публикувано: 8 октомври, 2014 Да живеят майките! Мама ме научи да постигам невъзможното:- Затвори си устата и си яж супата!Мама ме научи да уважавам чуждия труд:- Ако ще се избивате, излезте на улицата, тук съм измила.Мама ме научи да вярвам в Бога:- Моли се тая гадост да се изпере!Мама ме научи да мисля логично:- Защото така казвам аз!Мама ме научи да мисля за последствията:- Паднеш ли от прозореца, няма да те взема, като ида да пазарувам!Мама ме научи на издръжливост:- Няма да станеш от масата, докато не си изядеш всичко!Мама ме научи на причинно-следствените връзки:- Ако не престанеш веднага да ревеш, ще те напляскам!Мама ме научи да не завиждам:- По света има милиони деца, на които не им е провървяло така с родителите, както на теб!Мама ме научи как да порасна:- Ако не ядеш зеленчуци, няма да пораснеш!Мама ме научи да гледам смело в бъдещето:- Почакай само, като се приберем, ще си поговорим!Мама ме научи на основите на самолечението:- Не си криви очите, ще останеш кривоглед цял живот!Мама ме научи на телепатия:- Облечи си якето, знам, че ти е студено!Мама ме научи на основите на генетиката:- Метналa си се на баща си цялата! 3
Брани Публикувано: 9 октомври, 2014 Публикувано: 9 октомври, 2014 (редактирано) The Tower rangers Редактирано 9 октомври, 2014 от Брани 6
Zaro Публикувано: 9 октомври, 2014 Публикувано: 9 октомври, 2014 Тая сутрин ставам и гледам Анджелина Джоли лежи до мен на кревата ........ Епа, станах ... взех тиксо и пак си я лепнах на стената 7
Препоръчани мнения