Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:
On 3/7/2026 at 1:40 AM, Брани said:

Аз отново бих искал да попитам и напомня за моя проблем, който скромно смятам, че е по-голям и належащ от всички описани тук на последните поне десет страници:

Хм , това е по-странно и от Странният случай с Бенджамин Бътън 🤔

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Хм , това е по-странно и от Странният случай с Бенджамин Бътън 🤔

Странно ама не е страшно - ще си измисля други форми на изкуство! 🙂 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Чудя се за едни полети до Лондон точно преди Коледа дали да ги дебна да поспаднат цените или да купувам каквото е. В момента за около 170-220 евро може за отиване+връщане според летището. В светлината на войната в Иран до към средата на годината нещата не изглеждат добре за цените на горивата каточелииииии и по принцип по Коледа цените таван не знаят...  А аз за съжаление нямам много избор нито с дестицанцията, нито с датите, така че поне да не се набутам с цената, ако оставя за по-натам? 

• Харесвам 1
Публикувано:

Тук не е мястото за това въпрос

Иначе към месец- месец и половина преди полета (по Коледа) цените бяха 200 в едната посока (Лондон - София) ... 

Кристална топка нямам, ама в дългосрочен план - 100 % ще се качат. Може и да паднат за малко по някое време, но това вече е късмет и няма как да се предвиди. Въпроса е дали ти се занимава и дали имаш нерви 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Добро утро на компанията! Имам едно скромно питане. Някой от всички Вас да е поръчвал торта в гр. Смолян. Предстои ни празнуване в града и търся начин да не возя празнично украсена торта от Пловдив, или (не дай си Боже) от София. А и във всички случаи ще бъде по-прясна и свежа (надявам се). Четох за няколко сладкарници, но отзивите бяха от доста назад във времето. За това търся Вашата помощ. Благодаря на всички, помогнали да решим казуса. Лек и успешен ден!!!   

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 52 минути , дядо Пепи каза:

Добро утро на компанията! Имам едно скромно питане. Някой от всички Вас да е поръчвал торта в гр. Смолян. Предстои ни празнуване в града и търся начин да не возя празнично украсена торта от Пловдив, или (не дай си Боже) от София. А и във всички случаи ще бъде по-прясна и свежа (надявам се). Четох за няколко сладкарници, но отзивите бяха от доста назад във времето. За това търся Вашата помощ. Благодаря на всички, помогнали да решим казуса. Лек и успешен ден!!!   

Сладкарница НИКО,

на бул."България"

Ползвали сме услугите им, останахме доволни

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Препоръчайте моля капки за леки болки в ушите след плуване в басейн няколко пъти. Явно се натрупва влизане на вода в ушите. 

Публикувано:

И аз бях получила веднъж възпаление на ухото след плуване и влизане на вода в басейн, оттогава плувам с тапи за уши за плуване. Имам от Декатлон - 3бр в пакет, имам и едни на Спидо, но не виждам разлика. И тия от Декатлон вършат същата работа, но са по-евтини  Мисля, че ми бях изписали тогава Унифлокс капки, които за за очи и уши. Иначе имам вкъщи и едни правени капки с разни етерични масла от една приятелка, но не знам дали би имало ефект, както и не съм сигурна какви и какво съотношение са маслата, ама си ги мажа чат-пат като се сетя.

Публикувано:

Да ми препоръчате сервиз или техник в София , (за пералня става въпрос) дето сте ползвали и останали доволни ? Благодаря 

Публикувано:

Ще сме за 10 дни в България , но нямаме интернет в апартамента- някой може ли да даде съвет дали има ли флашки с интернет от мобилните оператори или някаква идея как да имаме интернет за толкова кратко време?

Публикувано:

Не съм виждал при мобилните оператори без абонаментен план.

Трябва ти безжичен мобилен рутер (може бисквитка ) и SIM карта за данни.Примерно такава , но вероятно и другите оператори предлагат :

https://www.a1.bg/prepaid-mobilen-internet

рутер

Публикувано:
преди 2 часа, Георги каза:

Hotspot от телефон няма ли да свърши работа за толкова?

Ще свърши, проблема е че роумингът ни е доста скъп  и с ограничен интернет 🤣 но ще погледна това което @stanimir ми е предложил.

Благодаря

Публикувано:

Ако телефонът е модерен, eSim направо и така. Нали точно същото правим всички като затръгнем по чужбината и ни трябва интернет.

• Харесвам 4
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 4 часа, Velyana каза:

Ще сме за 10 дни в България , но нямаме интернет в апартамента- някой може ли да даде съвет дали има ли флашки с интернет от мобилните оператори или някаква идея как да имаме интернет за толкова кратко време?

Най-евтината опция е ESIM през Trip.com - 10 дена, на максималните, 5GB дневно (има и по-малки дневни пакети) за около 11 евро - https://www.trip.com/things-to-do/detail/53369178/

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Знам че повечето сте някъде на път, но все пак да попитам - да сте срещали някъде бели ( не бежово-кафеникави) яйца?

За София питам.

Публикувано:
преди 2 минути , Фил каза:

Знам че повечето сте някъде на път, но все пак да попитам - да сте срещали някъде бели ( не бежаво-кафеникави) яйца?

За София питам.

https://catalogues.metro.bg/easter-2607/page/1

На първата страница горе вляво.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 10 минути , Фил каза:

Знам че повечето сте някъде на път, но все пак да попитам - да сте срещали някъде бели ( не бежаво-кафеникави) яйца?

За София питам.

Т Маркет

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 часа, Фил каза:

За София питам.

в млекарници Ракево също има, може и в другите марки да има. Имам предвид малките фирмени магазинчета, където си продават собствената продукция-сирене, кашкавал ,мляко...има и яйца-бели, кафеви, от свободни кокошки и не толкова свободни.

• Харесвам 2
Публикувано:

От календара на телефона ми ( iPhone ) са изчезнали всички напомняния. Не съм променял настройки или изтривал, станало е през нощта.

Моля за мнения за възможни причини.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Някой знае ли къде в София продават такива лъжички в шоколад - център или кв. Лозенец?

Разтварят се в топло мляко после.

Screenshot_20260417_190311_Google.jpg.da20cb8feddd49fd11e577ea772d5322.jpg

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Otnesen
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.