Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Изчаквах до последно, но няма как - и аз съм вече с Виза. НЕ получавам абсолютно никакви съобщения зя плащания - нита във вайбър, нито СМС. С "оператора" не се разбрахме, затова трябваше да ида в офис, да си изчакам опашката и да питам какъв е начина да получавам инфо за плащанията и отговорът беше: Ще ви регистрирам, цената е 20 ст на смс и никакъв друг вариант. Моля за вашето компетентно мнение, явно на служителите на ДСК не може да се разчита.

• Шок 2
Публикувано:

Аз не получавам отдавна съобщения - смс/вайбър, за всяко плащане. С Mastercard съм - от тези, които сменихме в началото на годината.

• Шок 1
Публикувано:

https://dskbank.bg/контакти/обратна-връзка

Свържете се със съпорта в писмена форма: имейл, чат или контактна форма. 
Според условията на картата, предлагат "Безплатни SMS известия при извършване на транзакции и за дължима сума за револвиране"

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , ДиянаВ каза:

Аз не получавам отдавна съобщения - смс/вайбър, за всяко плащане. С Mastercard съм - от тези, които сменихме в началото на годината.

Всъщност погледнах, че от средата на януари не съм получавала съобщения. Тогава смених картата с нова пак Mastercard. 
На мен това не ми пречи, напротив🙂

Публикувано:
На 2.11.2025 г. в 18:32, Яничка каза:

А dskdirect сайтът ще го спират ли? Ползвам новия арр, но не съм разцъквала дали има същата функционалност.

Кой нов апп имаш предвид, dsk mobile или  dskonline (десктоп версията на дск директ). Ако става въпрос за мобилния, имам чувството, че съм качил олекотена версия на стария.

И друго забелязах днес, не ми разрешава да правя моментна снимка на екрана, за това приложение не било разрешено. Дали аз без да искам съм забранил без да искам (но не открих къде) или е от приложението?

Публикувано:
1 hour ago, noshtna_ptica said:

Изчаквах до последно, но няма как - и аз съм вече с Виза. НЕ получавам абсолютно никакви съобщения зя плащания - нита във вайбър, нито СМС. С "оператора" не се разбрахме, затова трябваше да ида в офис, да си изчакам опашката и да питам какъв е начина да получавам инфо за плащанията и отговорът беше: Ще ви регистрирам, цената е 20 ст на смс и никакъв друг вариант. Моля за вашето компетентно мнение, явно на служителите на ДСК не може да се разчита.

Вчера по същия повод ходих в клон на ДСК. Активираха ми смс-ите на новата Visa и казаха, че продължават да са безплатни. 

Тези дни ще видя дали е така.

• Харесвам 3
Публикувано:

Като имате нова карта тя не получава съобщения автоматично, активират се от профила в дск директ.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, traveler каза:

Кой нов апп имаш предвид, dsk mobile или  dskonline (десктоп версията на дск директ). Ако става въпрос за мобилния, имам чувството, че съм качил олекотена версия на стария.

И друго забелязах днес, не ми разрешава да правя моментна снимка на екрана, за това приложение не било разрешено. Дали аз без да искам съм забранил без да искам (но не открих къде) или е от приложението?

По принцип някои приложения (Букинг Револют и т.н.) не разрешават екранни снимки,заради лични данни,номер на сметка и други подобни! Предполагам,че и с ДСК е така.

Публикувано:
преди 56 минути , Георги каза:

Като имате нова карта тя не получава съобщения автоматично, активират се от профила в дск директ.

Да докладвам.

Успях да се свържа с човешки съпорт на ДСК, той отново каза, че СМС-те са платени, този път по 15 ст, поспорихме по въпроса и той каза, че ще се консултира. След консултацията призна, че всички съобщения към всички видове кредитни карти са безплатни, просто трябва да се активират през ДСК Директ и вече всичко е наред при мен.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 13 минути , crazyhorse каза:

По принцип някои приложения (Букинг Револют и т.н.) не разрешават екранни снимки,заради лични данни,номер на сметка и други подобни! Предполагам,че и с ДСК е така.

С ДСК Смарт няма проблеми, Револют също.

И дано още държат ДСК директ, в новия не открих нищо за точки на Wizz?! Странно.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, traveler каза:

Кой нов апп имаш предвид, dsk mobile или  dskonline (десктоп версията на дск директ). 

DSK Mobile.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Георги каза:

И какво Георги се оказа по-полезен от екипа на ДСК 😆

Сега видях, че полето с телефонен номер за известия е празно. За втори път сменям карта и при първия нямам спомен да съм го попълвала сама, за да получавам. Но нововъведенията и самообслужването са на мода😄

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, noshtna_ptica каза:

Да докладвам.

Успях да се свържа с човешки съпорт на ДСК, той отново каза, че СМС-те са платени, този път по 15 ст, поспорихме по въпроса и той каза, че ще се консултира. След консултацията призна, че всички съобщения към всички видове кредитни карти са безплатни, просто трябва да се активират през ДСК Директ и вече всичко е наред при мен.

Ац ходих до офис и ми го активираха - безплатно ги получавам- смс, вайбър идват където си поискат. През приложението въобще не зацепи да тръгне. Още като взимах картата в клона исках да ми ги активират, но и там нищо не се получи. Второ ходене до офис ги подкара( съобщенията)

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, crazyhorse каза:

Не съм виждал, нито чувал такова нещо.

Публикувано:

Има забрана при букинг. Пробвала съм да правя скрийншотове, дава съобщение че не може. Не на всичко, но ако пробвате да направите скрийншот на резервацията не да дава

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 минути , Бръмбар каза:

Има забрана при букинг. Пробвала съм да правя скрийншотове, дава съобщение че не може. Не на всичко, но ако пробвате да направите скрийншот на резервацията не да дава

От настройките може да се промени това.

• Благодаря 2
Публикувано:
преди 5 минути , Dora Popova каза:

От настройките може да се промени това.

Да, сега видях, че има такава опция, благодаря, че ми обърна внимание.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В края на октомври ми преиздадоха картата, която все още не съм взел от клона. Днес получих съобщение, че mastercard картата ми ще бъде деактивирана на 01.02, т.е. срокът, който дават, е 3 месеца. До последно няма да отида в клона да я взема 😄

• Харесвам 2
Публикувано:

Къде го получи това съобщение, като СМС ли? Аз още не съм получил никакво съобщение за смяна на картата... И съм си с Мастеркард.

Публикувано:
преди 32 минути , Hakkâri Spor каза:

Къде го получи това съобщение, като СМС ли? Аз още не съм получил никакво съобщение за смяна на картата... И съм си с Мастеркард.

Имаш ли друга карта към тях, или ти е само Wizz?

Публикувано:
преди 5 часа, Hakkâri Spor каза:

По Вайбър. Виза е готова от края на октомври и сега изпратиха второ съобщение, където вече има краен срок за МК.

преди 4 часа, adreno каза:

Имаш ли друга карта към тях, или ти е само Wizz?

От години имам само ДСК Уиз КК и нищо друго. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой от сменилите картата тази година получил ли е съобщение за нова - Visa? Аз не съм.

Друго, замисляли ли сте се как, ако се ползва тази карта за плащане на нощувки и други разходи в евро, доста по-бързо и лесно ще се достигне лимитът от 400 лв. в точки? Няма ли да го вдигнат в адекватна еврова сума?😜 Въобще пълна мъгла е преходът към евро на Уиз КК и предимствата й🙂

Публикувано:
преди 15 часа, ДиянаВ каза:

Някой от сменилите картата тази година получил ли е съобщение за нова - Visa? Аз не съм.

Друго, замисляли ли сте се как, ако се ползва тази карта за плащане на нощувки и други разходи в евро, доста по-бързо и лесно ще се достигне лимитът от 400 лв. в точки? Няма ли да го вдигнат в адекватна еврова сума?😜 Въобще пълна мъгла е преходът към евро на Уиз КК и предимствата й🙂

Условията в евро на ДСК Уиз са същите като в лева, само че в евро 😄

Всъщност като повечето неща свързани с преминаването по-скоро има негативни последствия за клиентите.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.