Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз въобще не се оплаквам от картата. Ползвам си я активно, дори в момента съм в Севиля с децата… за без пари, разбира се 😁

• Смея се 2
Публикувано:

На мен ми поискаха старата карта да им я върна. Не можело аз да си я нарежа. 🤨 Може би, защото служителката заяви "С най-голямо удоволствие аз ще я унищожа" 😄

По Viber изпратиха съобщението, че е преиздадена и да чакам друго известие, а точно месец след това дойде и смс-а, че е в клона за получаване. 

След евро еуфорията гледат да наваксат със смяната на картите и дават газ. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, iliana_t каза:

Не можело аз да си я нарежа. 🤨 

Казваш: Изгубих я! И после вкйщи може да си я нарежеш, да си направиш апликации за децата, да я настържеш на ситно на рендето, ако решиш дори 🙂

Много са ми интересни тия служители дето викат не може...а пък няма глоба ако си я изгубил...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, boogy83 каза:

Казваш: Изгубих я! И после вкйщи може да си я нарежеш, да си направиш апликации за децата, да я настържеш на ситно на рендето, ако решиш дори 🙂

Много са ми интересни тия служители дето викат не може...а пък няма глоба ако си я изгубил...

Мисля че досега една карта не съм върнал, въпреки че някой път много настояват.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, имам едни 32 евро в wizz акаунта, но не мога да разбера кога точно изтичат. Някой има ли информация къде може да се провери това? Благодаря предварително!

Публикувано:
преди 3 часа, muffytoz каза:

Здравейте, имам едни 32 евро в wizz акаунта, но не мога да разбера кога точно изтичат. Някой има ли информация къде може да се провери това? Благодаря предварително!

Отвори акаунта и там е датата до която трябва да използваш сумите.

image.png.09c82350a38c4900bb1a0d67c2340755.png

Публикувано:
преди 3 часа, muffytoz каза:

Става през ДСК Директ. Отиваш  на карти - бонус програми , после като ти покаже точките , настискаш отметката пред тях и там се вижда докога са валидни.

Това е през десктопа. През мобилното не знам как става. Сега виждам , че Травелър го е обяснил по-ясно.

Публикувано:
преди 7 часа, traveler каза:

Отвори акаунта и там е датата до която трябва да използваш сумите.

image.png.09c82350a38c4900bb1a0d67c2340755.png

Това е простия вариант, ако си харчиш всички точки веднага след получаване.

Ако обаче освен от ДСК (валидност 12 месеца) си получавал точки от букинг (валидност 6 месеца) и/или отменени резервации (3 месеца) е доста трудно да хванеш каква част от сумата кога изтича без да смяташ кое кога е дошло, кое кога е харчено. И отвреме-навреме мухлясва по някое евро.

Публикувано:
Преди 1 час, adreno каза:

Това е простия вариант, ако си харчиш всички точки веднага след получаване.

Ако обаче освен от ДСК (валидност 12 месеца) си получавал точки от букинг (валидност 6 месеца) и/или отменени резервации (3 месеца) е доста трудно да хванеш каква част от сумата кога изтича без да смяташ кое кога е дошло, кое кога е харчено. И отвреме-навреме мухлясва по някое евро.

Отваряш All payments и виждаш всички кредити. @adreno, благодаря, че ми напомни, да ги отворя. Видях, че имам от Booking забравени.

Публикувано:
On 2/4/2026 at 9:42 PM, yordanov said:

Не, този път и от ДСК, и от Curve ме отсвириха общо взето. За ДСК ясно, но предния път от Curve бяха по-сговорчиви от сега.

Не пречи пак да ги пробвам, за да попадна на по-читав агент, но по-скоро отивам към downgrade към безплатния план и минимално ползване на картата.

Успя ли да решиш проблема? 

Публикувано:

Отговорът ми от ДСК за точките и Curve

Цитат

Във връзка с Вашето запитване, бихме желалаи да Ви уведомим, че всички операции, достигащи да Банката като покупки, са наградени. 
Операциите, достигащи до нас като P2P Debit (в случай плащания през електронен портфейл на Curve) се третират като „паричен трансфер“ и не подлежат на бонусиране.
Банката не определя типа на трансакцията.
Трансакциите, които е извършвал със старта си карта през Curve са представяни от Mastercard към нас като покупки и са награждавани в разрез с правилата на програмата. Visa ги представят по различен начин – като прехвърляне към виртуален портфейл (трансакции с тип P2P) и правилно не се награждават. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 часа, GlobeRider каза:

Отговорът ми от ДСК за точките и Curve

Отговорът би имал смисъл, ако при останалите банки (с Виза на Пощенска, ЦКБ, ПИБ например) беше същото.

Само че при тях проблем с начисляването на кешбек няма.

• Харесвам 2
Публикувано:

Все още ли се начисляват точки при плащане на данъци?

Относно валидността на Мастъркартите - получих СМС, че ще ми преиздадат картата в края на февруари. А сега получих напомняне да отида да си взема вече издадената Виза, като уточняват, че МС ще е валидна до началото на месец май.

Публикувано:

То по принцип трябваше да спре септември-октомври, ама да проявим разбиране към ДСК, че бавно им се получават нещата. 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Само не знам как ще го спрат, при положение, че няма опция да се логнеш в новото приложение ако нямаш ЕГН...а жена ми няма...тя е с ЛНЧ.

Ще има пак ходене по мъките явно 🤣

• Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте, имам следното питане, относно плащане с wizz кредитна в чужда валута. Платих билети за концерт на полски сайт в полски злоти, сумата която ми излезе от сметката в евро беше с 10% нагоре, много неизгоден курс. До сега с плащанията в евро от лева през миналата година не ми се е случвало чак такива такси и лош курс. Вие ползвате ли тази карта за плащания в други валути?    

Публикувано:
На 25.02.2026 г. в 16:51, pepsii каза:

Вземеш ли новата старата се деактивира

Кога деактивират старата карта?

Тази сутрин взех новата виза. Уж всички настройки минаха по-гладко и бързо от предишната смяна, но в момента и двете карти са ми активни. Пластиката на старата МК също е в мен, а даже и я показах на служителката, че не беше виждала Wizz КК 😄 Не че ме бърка да имам две карти, но да не ми искат две такси 😜

Публикувано:
преди 27 минути , ДиянаВ каза:

Кога деактивират старата карта?

Тази сутрин взех новата виза. Уж всички настройки минаха по-гладко и бързо от предишната смяна, но в момента и двете карти са ми активни. Пластиката на старата МК също е в мен, а даже и я показах на служителката, че не беше виждала Wizz КК 😄 Не че ме бърка да имам две карти, но да не ми искат две такси 😜

Миналата година по това време я деактивираха в офис, не знам сега дали пак е така.

Публикувано:
преди 1 минута , traveler каза:

Миналата година по това време я деактивираха в офис, не знам сега дали пак е така.

Аман от различни практики. 
Ще ги почакам някой друг ден, но в офис за такова нещо не ми се ходи. 

Публикувано:

И аз имах ситуация, при която и двете карти бяха активни за 2-3 дена. После Mastercard-ът ми отказа при плащане и видях, че вече липсва в списъка с карти. Така разбрах, че са ми я спрели.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.