Прескочи до съдържание

Какво готвите?

ДиянаВ

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, Роца каза:

Днес пробвах едно хавайско ястие, loco moco : ориз, говеждо кюфте, сос грейви с лук и най-отгоре - пържено яйце. 

Плюс тортичка (шварцвалдска черешова) за почерпка, понеже за поредна година оставам млада и хубава 😂

20250529_123554.jpg

1000030179.jpg

Честит твой ден! Бъди щастлива! Пътувай, откривай и ни вдъхновявай все така с кулинарните си шедьоври!

• Благодаря 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 5 часа, Роца каза:

Днес пробвах едно хавайско ястие, loco moco : ориз, говеждо кюфте, сос грейви с лук и най-отгоре - пържено яйце. 

Плюс тортичка (шварцваДа лдска черешова) за почерпка, понеже за поредна година оставам млада и хубава 😂

20250529_123554.jpg

1000030179.jpg

Да си честита!

Много нови юнеско, плажни и кулинарни дестинации!

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Роца каза:

почерпка, понеже за поредна година оставам млада и хубава 

Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и все така креативна!

• Благодаря 1
Публикувано:

Честит рожден ден, @Роца! Бъди здравa, щастлива и много успешна! 🍀

Весел празник! 🥂🎂

• Благодаря 1
Публикувано:

В края на деня, честит празник, @Роца!  

Бъди здрава! И винаги "близнак", с безброй идеи, планове и мечти, и възможност да бъдат реализирани! 

• Благодаря 1
Публикувано:

ЧРД @Роца, мила Мира🎂

Да ти е цветно … 

IMG_3312.jpeg.65083c839dfd106816f0e415073b34b5.jpeg

както цветчетата намират различни места да се покажат, така и при теб да се случва😘

IMG_3323.jpeg.725bbd4ef1c9d93c0edb6ebdbcb44cdf.jpeg

Много здраве и наздраве🍻

IMG_3349.jpeg.1dad4e37e2fbe67d291aafea8796bc0b.jpeg

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
Публикувано:

Яхния с безплатен протеин, сервирана върху препечена филия франзела. Охлюви  с много подправки, домати, бяло вино и сръбска подправка за рибена чорба.
IMG_0398.jpeg.a0e7f685f4f94838d5f73972d0dfeea1.jpeg

• Харесвам 10
Публикувано:

Много благодаря на всички за пожеланията 😍 🤗

Да не е само празен пост - stir-fry, както го нарекох "донбури пиУе със зеУе" Grinning - купичка ориз (с малко умебоши в него) и отгоре пилешко със зеле и сос с мисо и чесън:

20250518_192532.jpg

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Роца, Честит рожден ден и от мен! Бъди много, здрава, щастлива и обичана 🙂 Пожелавам ти да посетиш много нови, прекрасни дестинации и да продължиш да готвиш чудно вкусни манджи 🙂 

От мен - сандвич с тортили 🙂 Попаднаха ми розАви тортили в Лидъл, но става с всякакви, разбира се 🙂 По идейка от нета 🙂 В голям тиган (голям колкото тортилята) метнах едно разбито яйце и малко масло, захлупих с тортиля, върху нея наредих кашкавал и шунка, след това пак тортиля, домати на кръгчета, поръсих с микс италиански подправки и сол, тортиля, пак шунка и кашкавал, завърших с тортиля. Преместих сандвича в чиния. В тигана отново сипах едно разбито яйце и масло и върнах тортилята да се запече от другата страна. Това е 🙂 

DSC_0965-3.jpg

DSC_0960-3.jpg

• Харесвам 15
  • Браво 7
Публикувано:

Любимият ми период от годината, в който с удоволствие си береш малките лозови листенца от асмите и си навиваш сармите. 

20250603_143015.jpg.b516ff279c4f9ca263d5267a83b40b92.jpg

Вече са на котлона и къкрят тихичко, ухае на... По старата бабина рецепта - телешка кайма, задушен лук и чесън, мерудийки от двора, ориз за допълнение и търпение за навиването. Е, и бутилка бяло вино в хладилника! 🙂

• Харесвам 18
  • Браво 11
Публикувано:

И аз направих една тенджера със сармички тази неделя по желание на щерката, ама не със собственоръчно брани лозови листа, ами от буркан от магазина и не с телешка кайма, а с кълцано свинско, пък и не са ми толкова прилежно навити 😉 Ама са вкусни де, едно любимите ни ястия вкъщи.

• Харесвам 10
Публикувано:

Еййй, да взема да направя и аз, само трябва да намеря лозови листа някъде из арабските магазини

Едно време правих, ама сега като се замисля, децата ми въобще не са яли лозови сарми.

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.