Прескочи до съдържание

Подготовката за Светлия празник - Рождество Христово, да започне сега!

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аааа , ама моля да се вземе съвсем насериозно предложението ми за размяна на коледни подаръци направени ръчно от магеланци ( самоомесени и самозабъркани ). 

ПП. Аз тъй като по обясними причини няма да мога да взема участие ( немогадаготвяамахич) , искам процент за ноу-хау . От всеки по едно парченце :curtsey:

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 30 минути , DaBo каза:

Умирам за локумки @Polina! 😋 Мога да изям цялата кутия.

Две кутии са - една с локум и орехи, друга само с локум. Коя да ти оставя? 🙂

преди 41 минути , AlexandraKo каза:

Супер ти е питката! Браво!Направо, кат козунак си я докарала:))

Без да искам се получи добре. Остава и на деня да се получи така :). Благодаря. 

• Харесвам 4
Публикувано:
9 minutes ago, Polina said:

Две кутии са - една с локум и орехи, друга само с локум. Коя да ти оставя? 🙂

Направо в трета кутия микс от първите две. 😋🤣

• Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 7 часа, funny каза:

Аааа , ама моля да се вземе съвсем насериозно предложението ми за размяна на коледни подаръци направени ръчно от магеланци ( самоомесени и самозабъркани ). 

ПП. Аз тъй като по обясними причини няма да мога да взема участие ( немогадаготвяамахич) , искам процент за ноу-хау . От всеки по едно парченце :curtsey:

То па аз, много мога:((((Ма, нали гледаш, че се мъча и все някой път, се получава, като си упорит:)))

• Харесвам 4
Публикувано:
На 19.12.2020 г. в 4:43, AlexandraKo каза:

А дават ли ти по три подаръка всеки?Да не се опитват, да минат с един?

Ти пък чак по три 😃 то дори има и някой идват така без подаръци. Но никога никой не връщам! Всички са добре дошли! 😊

преди 16 часа, AlexandraKo каза:

Тия дни намерих, много красива прежда, 100% вълна, та скопосах и по някой друг шал

Значи сега като гледам снимката 😊 ме караш и аз да вздма да направя да ушия нещо..... 

• Харесвам 2
Публикувано:

Вие наистина нямате сърце 😂 то не само кръвната захар се вдига от снимките, ами направо и килограмите. 
А греяното вино е направо 😋😋😋

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:

Аз чак разногледа станах от красоти и изкушения. Добре, че се включи и един мъж @Иван Попов да ми отвори очите, че вчера и плетива имало снимани 😉. Някъде съм се заблеяла по сладките. @AlexandraKo чудесни са произведенията ти 👍

• Харесвам 2
Публикувано:

Тази година,освен стандартните елхички,

IMG_20201221_130112.thumb.jpg.2b90ac7347c1146087743742bc46df1e.jpg

накупих ,от един немски магазин,червени и златни,ето червената в кабинета:

IMG_20201221_130013.jpg.926fc7a8a9e3c5fd85a7d075109f9801.jpg

И много,разнокалибрени топчици:

IMG_20201221_075136.thumb.jpg.6bcac18874bdf6061252862bac518600.jpg

Които,за моя,огромна  изненада,се оказаха,като едно време - стъклени.Една падна на мрамора и се счупи,та го разбрах.

• Харесвам 13
Публикувано:

Така ме въодушевиха черешките на @Тони, че днес ги направих по нейната рецепта. Станаха мноооого вкусни. С други бисквити- каквито имах и с вишновка, вместо ром.

DSC08054.JPG

DSC08060.JPG

DSC08074.JPG

• Харесвам 13
  • Браво 14
Публикувано:
преди 3 минути , MCC каза:

Уау! 😲 Как се правят тези черешки? Искам ги! 

Рецептата е на Тони- вчера тя ги направи. Малко по- напред е публикувана.

• Харесвам 2
Публикувано:

Тази година, за първи път от 10-на години насам, имах достатъчно свободно време, за да се отдам на майсторене на коледни картички и декорации за близките. Обичам това време от годината не само заради Коледа 🎄, а и защото аз и майка ми сме родени точно преди Бъдни вечер и празникът за нас е троен. 💝

Cards.jpg

• Харесвам 14
  • Браво 18
Публикувано:
преди 1 час, marycap каза:

Рецептата е на Тони- вчера тя ги направи. Малко по- напред е публикувана.

Благодаря! Бях пропуснала последните 2 страници - сега се върнах да прочета. Какви вкусотии и красоти сте сътворили, страхотни сте! 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 минути , jungfraujoch каза:

Още една наслада за душата.

Фърст ми е!

Crisstmas is coming 

🎄

20201222_191703.jpg

20201222_191657.jpg

Ми хайде, честито!
Супер е, точно коледно!

• Харесвам 2
Публикувано:

Я някой от отбора на знаещите да сподели как се пече пуйка. Никога не съм правила през живота си такова чудо, но тази Коледа любимият го е хванал мерак за цяла пуйка. 

Пък и фамилията ще се събере у дома... 

Ще трябва да се постарая... 

(мислех да поръчам готова, но се оказа, че желаещите са твърде много и не успях да се включа). 

• Харесвам 2
Публикувано:

Пече се бавно, 1 час на кг тегло,покрита с фолио и добре намазана с масло. Ако е домашна и повече време трябва. Преди това е добре да я мариноваш за 24 часа. Плънка според вкуса - ориз с дробчетата и гъби, ориз със стафиди, кайма, наденички.... 

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.